איכשהו הצלחתי להגיע לזה לבד יש לך מידע יותר אינפורמטיבי? כמו מה הוא שר? או אולי אפילו איזו הקלטה?
D Daphni Lachish New member 31/12/06 #19 איכשהו הצלחתי להגיע לזה לבד ../images/Emo8.gif יש לך מידע יותר אינפורמטיבי? כמו מה הוא שר? או אולי אפילו איזו הקלטה?
איכשהו הצלחתי להגיע לזה לבד ../images/Emo8.gif יש לך מידע יותר אינפורמטיבי? כמו מה הוא שר? או אולי אפילו איזו הקלטה?
צ צור בוברוב New member 1/1/07 #20 אני לא זוכר כי לא בדיוק ראיתי את התוכנית הזאת. האחים שלי צפו בה. אני כבר הייתי גדול
trilliane Well-known member מנהל 1/1/07 #21 הרשה לי לצטט "מסיבת גן לא לילדים בלבד" ../images/Emo98.gif
מ מוגג New member 1/1/07 #22 תשבחות על העלאת הקליפים. באשר לקליפ ל"היא". אין לי דברים טובים לומר עליו אז אני שותק.
ס סאביבית New member 4/1/07 #24 איזה ענקית את ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif וכל הכבוד גם למארסו, בהדמנות צריך לעבור על הקלטות שלי ולהמיר גם אותן.
איזה ענקית את ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif וכל הכבוד גם למארסו, בהדמנות צריך לעבור על הקלטות שלי ולהמיר גם אותן.
ס סאביבית New member 4/1/07 #26 איזה יופי הקליפ של "היא" וטוב שקראתי שזה שארל אזנבור, אין סיכוי שהייתי יודעת את זה בעצמי, זה עושה את זה הרבה יותר מרגש,כל הכבוד!
איזה יופי הקליפ של "היא" וטוב שקראתי שזה שארל אזנבור, אין סיכוי שהייתי יודעת את זה בעצמי, זה עושה את זה הרבה יותר מרגש,כל הכבוד!