היבלדות הזווגים(לזכר ונקבה)

הצג קישור, בסס והוכח את דבריך

בדבר זכויות יוצרים על ההתחזויות מוטנט חרדי עילג שלי... ______________________________________________________________ איך זה, להשתעבד מרצון להזיה אשר לא נתן להעלות על הדעת מבחן או נסוי, ולו תאורטיים, ואפילו במחשבה בלבד, שיוכיחו כי היא קימת גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך?

'רגע, קוניליוס '

איפה בדיוק דיברתי עם עצמי, מוטנט שלי? ______________________________________________________________ איך זה, להשתעבד מרצון להזיה אשר לא נתן להעלות על הדעת מבחן או נסוי, ולו תאורטיים, ואפילו במחשבה בלבד, שיוכיחו כי היא קימת גם מחוץ לתבן אשר בין שתי אזניך?

Charles Darwin

New member
אם יש לך משהו להגיד...

אני בטוח שתוכל להגיד את זה גם עם ניק מקורי...או במילים אחרות אני לא חושב שיש טעם שתמשיך להשתמש בכינוי הזה כאן...
על שיתוף הפעולה וחג שמח

אני כותב בפורום אתאיזם ודת

ויש לי שם ניק אחר.. אני אינני מתכוון להמשיך לכתוב כאן, ומתנצל על הספאם שנוצר.. חג שמח.. (מבחינתי אפשר למחוק)

כבר שמענו עליך , וויתרתי לך פעם אחת

ואל תשלח לי יותר הודעות לפרטי. (לפחות אתה אומר שאפשר למחוק אותך)

Charles Darwin

New member
אפשר אבל לא חייבים...

אני אישית לא מחסידי המחיקות. אנשים צריכים לקחת אחריות על מה שהם אומרים, כמובן כל עוד זה לא פוגע באחרים. במקרה הזה אולי קורניליוס25 נפגע אבל הוא לא התעקש שאני אמחוק ובסוף הוא גם הגיב למטה אז אני אצטרך למחוק גם את הודעתו כי אחרת לא יבינו על מה הוא דיבר. אם הוא רוצה אני מוכן למחוק...

זה בסדר

הטרול פה בסוף רק השפיל פה את עצמו, וכמו שאמרת הגבתי והסברתי(כנראה שעשיתי טעות במיקום שהגבתי) אבל אם כבר אשמח שהם ייחסמו. (אפרופו, 'הדג מבקש תיקון' הגדיל ועקב אחרי לפורום נוסף והגיב להודעה שלי שם) תודה רבה. נ.ב. תודה גם לזולל מישמשים ומצטער שחזית במחזה הטרולי.

כן ולא

יש מהאמת בדבריך. כי פורום זה פורום, והוא פתוח לכל אחד. הצד השני הוא שפורום המיועד לנושא ספציפי, אמור לדון ולעסוק פחות או יותר באותו נושא (שבעצם לכבודו הגיעו משתתפי הפורום), ולא לשמש כבמה למקניטים סדרתיים ושאר הבלים. זה גם נותן תחושה של פורום לא רציני. היו פה כמה שירשורים מעניינים בימים האחרונים, וחבל שהם נדחקו למטה לטובת השטויות האלה. במקרה הספציפי הזה אני הייתי מוחק ושולח אותם להתקוטט בפורום אתאיזם, אבל בכולופן אני מכבד את הגישה שלך.

SilentMike

New member
ועוד משהו.

אני נוטה לדעה שמי שהביא את הטרולים הוא חצי טרול בעצמו. טרול יכול להיות די נורמלי כל עוד הוא היחיד בפורום, אבל ברגע שמישהו מתחיל להתרגז עליו הוא חושף שיניים. פורום "אתאיזם ודת" הוא אורגיה טרולית של ממש. אני מציע משנה זהירות בכדי למנוע מהפורום הזה להדרדר לרמה הזו.

הבהרות בקשר למבול הטרולים

הטרולים האלה:דג מבקש תיקון,קורנילמל25,mikels1,noname69,אין זאת אגדה,שכחתי מישהו?! מקורם בפורם אתאיזם ודת והטרול הזה החליט לעצבן אותי ועקב אחרי עד לכאן, אז בקיצור תתעלמו מהטרול ותיזהרו לא להתעסק איתו כי זה מדבק. ______ ובקשר לדיון שהוצג(כנראה שהטרולים הרסו אותו והרחיקו מגיבים), אתם מוזמנים להתייחס, לתת מחמאות, המלצות, תיקונים, שיפורים. כמו כן הצגתי שם שאלה שצצה לי - אתם מוזמנים לראות אותה ואולי אף לתת תשובה.

מחמאות,הצעות,שיפורים,תיקונים,משהו..

יתקבלו בברכה. ושיהיה לכולם חג חנוכה שמח!
נ.ב. המחמאות מיועדים כמובן ל-SilentMike

באסה

כנראה שהטרולים באמת הרסו לי את הדיון, טוב,חבל, כנראה שאולי יותר מאוחר אני יעלה זאת שוב.

למעלה