יש לי את ה2 הפרטיות שלי שביט בת מחזור\כיתה של הגדולה שלי. ד.א לראיתי ולא סמסתי ישנתי
ה ה דרומי New member 9/3/10 #12 יש לי את ה2 הפרטיות שלי שביט בת מחזור\כיתה של הגדולה שלי. ד.א לראיתי ולא סמסתי ישנתי
W w o m a n 10 New member 11/3/10 #19 היא באמת יפייפיה ../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif למה אין אייקון של בחורה שחרחורת ?
S stewy3 New member 15/3/10 #26 אם כבר מדברים על טקס מלכת היופי 2010!!! אז אני חייב להגיד שהשנה זה היה פשוט מהמם! הרבה יותר טוב מהשנים הקודמות.. שמעתי שהשנה הם שכרו חברת הפקות אירועים ממש רצינית.. בקיצור - היה אדיררררר!
אם כבר מדברים על טקס מלכת היופי 2010!!! אז אני חייב להגיד שהשנה זה היה פשוט מהמם! הרבה יותר טוב מהשנים הקודמות.. שמעתי שהשנה הם שכרו חברת הפקות אירועים ממש רצינית.. בקיצור - היה אדיררררר!
W w o m a n 10 New member 11/3/10 #20 אני אהבתי את אלירז ../images/Emo47.gif שמחה שקטף את המליון. אלירז בחור כריזמטי מאוד. הוא כבש אותי במיוחד ב"הדחה שלא הייתה" התנהגותו אז הייתה ללא דופי. אהבתי לראות אותו. ההמשך... תלוי בכל אחד מהם... לאן הוא יקח את החשיפה לה הוא זכה בתוכנית.
אני אהבתי את אלירז ../images/Emo47.gif שמחה שקטף את המליון. אלירז בחור כריזמטי מאוד. הוא כבש אותי במיוחד ב"הדחה שלא הייתה" התנהגותו אז הייתה ללא דופי. אהבתי לראות אותו. ההמשך... תלוי בכל אחד מהם... לאן הוא יקח את החשיפה לה הוא זכה בתוכנית.