הידין הזה..

תיקתקית

New member
הידין הזה..

איזה פרק. אני עדיין המומה מהגסות של ידין. איזו התקפה ..אבל יותר כואב, שראובן לא עמד בזה. לפחות הייתה נחמה אחת, עם אשתו. יש קירבה. אבל החוצפה של ידין.. זה הרס אותי. ממש קשה לצפייה. אגב, נראה לי שהוא הומו. לא בגלל הויאגרה והוודקה. אלא עשר שנים עם אשתו, פלוס פעם אחת עם בחורה יפה, פלוס אבא ברזל שחייבים להיות מושלמים לידו (ואני בטוחה שמול אבא כזה הומו=פגום) - נראה לי כמו שילוב להסתתרות עמוקה בארון.

תיקתקית

New member
התווכנתי לומר:

10 שנים עם אשתו שבהן "גם זה בקושי" וה"לא תפקדתי טוב" עם נעמה.

תיקתקית

New member
יחזור יחזור.. אגב,שלושה שבועות הפסק

הפסקה, בדיוק כשכל המטופלים מתחילים לעעזוב בטריקת דלת? אמאלה, מפחיד, אולי ראובן לוקח חופשה בעצמו, לו וליעל (סוף סוף - השם שלה) אחרי טיפול אצל גילה. לדעתי ידין יחזור, כי הוא הרגיש מנצח. סיכוי קטן יותר זה שהוא יחזור להתנצל. אבל אפשרי אני חושבת.

חוץ מזה שהוא מניאק, הוא מסכן..

.. . אין לו מושג קלוש לגבי עולמו הרגשי. הוא צריך את ראובן יותר מכל המטופלים האחרים. תזכרו אותו מפגישות קודמות בהם הביע עניין תם ואמיתי בטיפול.

adimer

New member
ואולי אחרי הכל

הוא סוף סוף הצליח להכניע את ראובן כלומר את אבא שלו ולשבור את חומת הברזל. אולי הוא היה חייב את זה. הרי הוא בסהכ עשה השלכה.

אין ספק שהוא היה צריך את

התגובה הזו של ראובן כדי להתדקם, כדי שראובן לא היהי כמו אבא שלו, הקר, השולט.

היי תיקתקית ,מה שלומך?

אכן, תמונות קשות לצפייה. ממש הרגשתי רע בשביל ראובן על ההתקפה האישית הזאת כנגדו. זו ממש התרסה ! אין לי מילים. כאב לי לראות את ראובן ככה, מאבד כל שליטה על עצמו, על חייו. אבל טוב שהוא דיבר עם יעל. וטוב שהוא ביטל פגישות. הוא צריך קצת זמן לעצמו, להבין, לחשוב, לתכנן... אבל מישהו יכול/ה להעלות השערה מאיפה ידין ידע את כל הדברים האלו? מי יכל לספר לו את כל זה על ראובן???

האמת שהתשובה שלי די צפויה

כנראה שמכרים של ראובן הם אלה שהמליצו לידין על הטיפול, מה גם ששמועות מתפשטות מהר אז בטח זה הגיע לכל הקרובים שלהם וכהנה וכהנה. ממש נכנסנו לזה אה?

תיקתקית

New member
טוב תודה../images/Emo13.gif ידין כמובן יודע את זה

עקב תפקידו בטייס, אז בקלות יכולים לברר לו אנשים הקשורים לנמלי התעופה, שוטרים צבאיים המחוברים למאגר המשטרתי, וכו'. בסה"כ הוא בדרגה מאוד גבוהה בצבא, ועוד בתפקיד מאוד יוקרתי - משמע הרבה כוח.

שימו לב, מה שסופית הביא לו את הסעיף

לא היה שהוא אמר שאשתו בוגדת, לא שהוא מתעלל באביו, אפילו לא שביתו מזדיינת עם נרקומנים אלא נעמה!

תיקתקית

New member
אתה טועה

זה היה המקום היחיד בו היה מותר לו לאבד שליטה במשפט ברור: אתה לא תדבר על המטופלים שלי. בכל האחרים הוא היה חייב להחזיק את עצמו אל מול ההתקפה של ידין, שניסתה לעשות אותו קטן וחלש. כשזה גלש למטופלים שלו, זה פרץ את המסגרת האתית, ופה ראובן הרשה\התיר את עצמו להגיב.

אני לא חושב. זו רק הרציונליזציה.

להתפרץ הוא ממילא לא יכול. גם לא כדי "להגן" על המטופלים שלו. תכל'ס הוא יכל להתפרץ בכל שניה אלא שהוא עשה זאת דווקא כשהוא קילל את נעמה. אינני אומר זאת כשפיטה של ראובן, סתם כנקודה דרמטית מעניינת.

תובנות!

באיזשהו מקום ידין צדק וקלט יפה את ראובן, מה שאתה אומר רק ממחיש את זה, הוא יכל להביע את הזעם שלו רק ב"מסגרת המקצועית" כלומר, התוכן של ההתפרצות של ראובן היה - אל תדבר על המטופלים שלי, כלומר הוא לא יכל להראות שהוא נפגע מהדברים האישיים, רק שהוא נפגע בשביל המטופלים. כלומר - אני לא חושב שהוא הכי נפגע מהקטע של נעמה, אלא, שהוא יכל להרשות לעצמו לצאת מכליו רק בקטע לא אישי, רק במה שקשור למקצוע. כיום מטפלים לא מנסים להראות על אנושיים כמו שראובן באמת מנסה להציג את עצמו, יצא לי להיות לא מזמן בטיפול זוגי שהמטפל היה ממש סופר אנושי, אפילו יותר מידיי אנושי, הוא פיהק ואפילו פעם יצא לו גרעפס... טוב שהוא לא הפליץ גם... אני חושב שזה היה מופגן מצידו, להראות שהוא מאוד אנושי, ולא מסתכל מלמעלה. אני לא הייתי שופט את ידין, כי העובדה שראובן תפס מין דמות אלוהים, נגע לו בנקודה הכי רגישה, והוא עשה את מה שהוא יכול בצורה הכי יעילה בשביל לשנות את יחסי הכוחות. האמת הרגע עלתה לי תובנה לגבי טיפול שהיה לי לפני 10 שנים שהתאהבתי במטפלת שלי, זה דומה לקטע של ידין, כי גם היא איפשהו הייתה דמות אידיאולוגית עבורי, וחלק מהעניין של להתאהב בה, זה להפוך אותה למשהו יותר שיוויוני - כלומר בת זוג ולא מישהי שמעלי. אני זוכר שגם היו לי מחשבות עליה בקטע שהיא זונה, ואמרתי לה שעלו לי המחשבות האלה כי זה היה דומה לסיטואציה שהייתה לנו - אני משלם לה כסף, ואני בתמורה מקבל זמן עם ה"אהובה שלי" .... נראה לי שהיא קנתה את ההסבר הזה ובגלל זה הפסיקה את הטיפול.

תיקתקית

New member
אני אגיב באריכות מחר,אני ממש עייפה

אפילו כדי להקליד
אני צריכה לקום בשש, והנה אני מושכת, ומושכת, ומושכת..

למעלה