הידיעה על הדיסק של ג'אמוס היא פברוק

דורית41

New member
הידיעה על הדיסק של ג'אמוס היא פברוק

אהלן בנות.!!! הודעה חדשה שנוספה ע"י הג'אמוסים באתר שלהם -שעל פיה ,כל סיפור הדיסק אינו נכון,והם עצמם שמעו על כך בתקשורת. חייבת לציין שמלכתכילה לא קנינו את הסיפור הזה AS IS ועכשיו קבלנו גושפנקא רשמית מגיא וג'קו .

זה מאוד ברור...למה שגיא שהוא במקרה

חבר טוב שלו יעשה לו דבר כזה..והנה עוד דוגמא על התקשורת המאוד "נחמדה" שיש לנו..תודה בכל אופן..

moon line

New member
מה אני ראשונה?! סתאאם תודה דוריתי

עדכון חשוב מאוד, ושוב התשקורת הזאת מושחתים די נמאסתם!!!!

דורית41

New member
מוני!!!

עדכון חשוב אבל לא מפתיע....לא מכירה את התכנית של גיא פינס (כזכור אני משתייכת לחנה ה"יס")- אבל קורה הרבה
שהוא מקשקש שטויות במיץ עגבניות?

moon line

New member
ברורר מההתחלה ששמעתי זה היה

נראה הזוי עד תמוה , מעניין מה האינטרס פה, ומי ממציא את זה
וגם כהמצאה או זה לא גליק גדול אז מה הסיפור? סטרנ'ג

שונית 7

New member
האמת שלא כל כךשטויות והידיעה

נאמרה ע"י גיא פינס בחיוך מוזר.עדיין אני חושבת שהידיעה היתה יזומה באופן הזוי כדי לשרת איזה שהוא אינטרס עלום

moon line

New member
אה לא שמתי לב שזה שאלה, אני אענה

אני דווקא ,בעבר הייתי צופה הדוקית שלו , לא זכורים לי פספוסים/סילופים ברמה הזאת , לכן זה מוזר.

דורית41

New member
אז......

המבינה הבינה (אני) למה ואיך זה נולד.(לא הכוכב נולד אלא ה"ידיעה" נולדה)

moon line

New member
זה המחשב איטי! ד"א היום שידרו ב

להיטים של yes music select את השיר מאבד אותך מהגמר, זה גם משהו...

שונית 7

New member
../images/Emo51.gif איזה יופי אנחנו לומדים כאן

שיעורים מזורזים בתשקורת

Nova5

New member
חח, דורית, הגבנו לגימוסים ביחד...

והנה מה הם כתבו היום באתר: "את הודעת גנזת הדיסק של ג'אמוס שמענו דרך התקשורת אז נא להירגע 24 Jan 2007" דורית, היתכן שהוא באמת רץ למחשב "לפני שהוריד את המדים" ?...

דורית41

New member
את גדולה גדולה גדולה....

ותנחשי למה?את בטוח מנחשת עם החושים המחודדים שלך.......ואם לא מססר יגיע אליך תוך דקה. את יודעת,נראה לי שגיא כתב את זה.אבל בעצם מה זה משנה מי כתב.

Nova5

New member
זה באמת לא משנה דבר

אבל גיא היה יכול להגיב כבר יומיים , תרתי מה שמע...יש רק גורם אחד שהופיע היום בבוקר, בפתאומיות מפתיע.

שונית 7

New member
רעכשיו ברור מי הגורם הדומיננטי

כרגע בינהם אז כנראה שזה כן משנה דבר

Nova5

New member
שונית, ככה, בפשטות, את מחליטה

מי הגורם הדומינטתי בג'מוס?
ומה איצי מה איצי מה איצי? את יודעת שבמוזיקה דומיננטה - הוא האקורד שיוצר הכי הרבה מתח. אולי בכל זאת זה החצי השני ?

שונית 7

New member
../images/Emo52.gif../images/Emo52.gifקודם כל מתנצלמ מאוד

:שנרדמתי על החולות וגרמתי לך אלרגיה.
דבר שני לא התכוונתי לרדת על החצי השני המוכשר . לא התיחסתי לדומיננטיות מבחינה מוזיקלית אלא רק למצב שנוצר ברגע זה שהתגובה משום מה נתנה ע"י החצי הראשון והמבין יבין אבל אני באמת לא מחליטה כלום אילו רק ספקולציות שלי מתנצלת בפנייך ארוכות יוצאת לפסק זמן קצר ע"מ לעשות חשבון נפש

למעלה