הידיעה על הדיסק של ג'אמוס היא פברוק

Nova5

New member
שונית...

את יודעת שאני מקבלת רק התנצלויות אקוסטיות -
הלוואי עליי לקבל אלרגיה מחולות או על חולות (איך שנוח לך)- בנתיים אלרגיה יחידה שקיבלתי הייתה בגלל ביטול ההופעה
רק שני דברים מרגיעים אותי הרגע - שלא התכוונת לרדת לחצי השני ( אין סיכוי!! אופס, יכול להיות שהבלבלתי בניסוח, אבל דורית תתקן, אם טעיתי...) ושאת מתנצלת בפניי ארוכות - התנצלות ארוכה תמיד עדיפה על קצרה.

שונית 7

New member
../images/Emo140.gif נובהעכשיו את חיבת לי

התנצלות. נחנקנתי מרב צחוק.בעוד חצי שעה באקוסטי .ביוש

דורית41

New member
הפעם לא התבלבלת נורא,רק קצת

פשוט יש שם מילה אחת מיותרת במשפט שכתבת ....

kapit5

New member
סוף סוף יצא המרצע מהשק

לפחות לנו בפורום זה היה ברור מההתחלה שמשהו פה לא מיסתדר. מילא לעוות עובדות אבל להמציא שקרים ברייש גליי זה כבר מוגזם לגמרי
גיא פינס-זה הזמן לעשות בדק בית בקרב התחקירנים שלך. מישהו שם ממציא דברים כדי למלא זמן מסך-עצוב מאוד.

שונית 7

New member
הי כפית לי קשה להאמין שגיא פינס

אותחקירניו המציאו סיפור כזה וגם לא נראה לי שגיא פינס נגד ג'קו.התחושה שלי שהכתבה חייתה מושתלת ומכוונת לאכל כך ברור מה הייתה הכוונה אולי כדי להדגיש את יציאת הדיסק בקרוב ואולי לנסות לעשות איזו שהיא הפרדה בין ג'קו ובין השיר מדינה...

livi4

New member
היי שונית ..

אתמול שון הגיבה בכזאת לוגיקה ברורה . כך שכל העניין בא אך ורק לקדם את ענייני ג'קו וגיא . יש דברים בגו...

Nova5

New member
ליבוש, מה עניינים, מתוקיזה?

אני עדיין מתגלגלת מצחוק..."אני רועי!!!"

livi4

New member
חחחחחח

בואנה הוא כל היום עושה לי את זה בטלפון ואני מתעלפת מצחוק - בדיוק כמוך!!! מה קורה ממי ? הכל טוב?

livi4

New member
אה ממי ...

נו הבנתי שמגיע מזל"ט אז יופי אני שמחה... מה קוררה? מה עם אנסי תגידי נראה לך שעשה משהו , הכל נראה כל כך מושחת ומלוכלך - לא יודעת כבר מה לחשוב .

דורית41

New member
כבוד אנסי

בטח שעשה משהו ("לכאורה")-עשה הרבה משהו-הים.הבנתי ששדרו מסיבת עתונאים אתו-לא ראיתי. תשמעי כאן זה כבר מעבר לשחיתות,שחיתות מרתיחה אותי וכל פעם שאני שומעת על מקרה נוסף במדינה (בנוסף לראש הממשלה -ראית את הכתבה על עירית לוד בסופ"ש למשל?)-זה מכעיס נורא. אבל הסיפור של קצב פשוט מגעיל אותי.זו ההגדרה הכי קולעת.איחס .

livi4

New member
אצלי לא כל כך...

יש לי מלא עבודה על המחשב והקטנטונת לא נותנת לי אפילו להכנס לפורום .

שונית 7

New member
ליבוש תאמיני לי שאני מבינה

עם כל הכבוד ללוגיקה של שון ויש כבוד פשוט צריך להבין את סגנון הכתיבה שלי,תמצית העיניין בתקשורת הכתובה או ה\ המדוברת זה לא לקבל אחת לאחת אמ מה שמוכרים לך אלא לקרוא בין השורות ולסנן. ברור לי כבר מזמן שהעינינים מתקדמים לטובתו של ג'קו ולא קונה את כל הלוקשים שמנסים למכור לנו. ברור לחלוטין שלפירסומים האחרונים הייתה מטרה .בקיצור מתה כבר לשמוע את ה-
שלו

eilati27

New member
טוף... לא ענית לי ממי ואני כבר זזה

אז נדבר מחר נשמה שלי אוהבת'ותך!

livi4

New member
כל כך מהר???

היי לאן את ממהרת כל כך ... אוהבת אותך בחזרה . מואה

למעלה