הידעתם ש...

kraz11

New member
הידעתם ש...

רדיוהד היו המופע המוזיקלי הראשון בתוכנית של קונאן אובריין? ומי שחשב שתום יורק מוזר עכשיו תראו אותו אז והשיער

kraz11

New member
אה הלינק

http://www.youtube.com/watch?v=WuOfZDu0EBE&mode=related&search=

lifahead

New member
עלק!!!!!!!!!

השער שלו זוועתי וקונאן שמן.. וואי לא ידעתי את זה מדליק :)

kittycatbone

New member
אומייגודדדדד

בחיים שלי לא חשבתי שאצחק כל כך בסרטון של רדיוהד
השיער!!! השיער!!!!!!!
אומייגוד השיער
והוא נראה כל כך פוזאיסט שם
חח, אם הייתי יודעת אחרת לגבי רדיוהד, אפילו בזמני פאבלו האני, לא הייתי אוהבת את ת'ום יורק כל כך אחרי שהייתי רואה את זה

FunkyMonk

New member
אני לא מבין מה אתם מופתעים..

ת'ום יורק רק עושה כאן מה שהוא ורדיוהד עשו במשך כל החצי הראשון של שנות התשעים... הוא פוזאיסט מגעיל. השיער, אני מנחש, בא לחקות את קורט קוביין...

kittycatbone

New member
הממ

דווקא זה טיפה הגזמה
אני בספק שהוא בא לחקות את קורט קוביין. מאוד בספק
על הפוזאיסט, כן, בקליפ הזה ספציפית די... אבל למשל במה שווג' העלה זה לא נראה כל כך.. וממה שיצא לי לשמוע הם גם לא נראים לי ככה. אולי התחילו את דרכם קצת כזה.. אבל מהר מאוד הם עברו את זה, וממש לא במשל כללל החצי הראשון של שנות התשעים. כי אולי ב95 יצא דה בנדס שאני מקווה שאתה מסכים שהוא לא פוזה בכלל, אבל עשיית האלבום הייתה הרבה לפני, והמעבר מבחינה מוזיקלית וכמובן שמבחינת "פוזה" (ברחה לי מילה יותר יפה לעניין
) בטח התרחשה אפילו לפני... שלא נדבר על זה שאין סיכוי שמלכתחילה הם היו כל כך כאלה, כי עובדה שהם לא המשיכו ככאלה.. (משפט מסובך, אני יודעת
)

FunkyMonk

New member
נכון שדה בנדס אלבום מעולה

אבל בכל זאת הוא אלבום עם שאריות מתקופת הגראנג'. לא זוכר איפה, קראתי ראיון עם ת'ום (או עם ג'וני, לא זוכר), שהוא סיפר איך כשהם כתבו את השירים הם מראש ישבו והחליטו מה מהם יהפכו ללהיטים שיכניסו להם כסף, איך הם שינו את Nice Dream, Just, Black Star, Sulk, ונראה לי שאפילו את "דה בנדס", בשביל שהם יתאימו לקהל היעד שלהם. הם הכניסו להם קצת גראנג', כדי שיתפסו ברדיו.

kittycatbone

New member
תראה,

אתה אומר גראנג' כאילו זאת מילה "גסה". מה רע בגראנג'? אני אישית מתה על הסגנון הזה... אפילו נירוונה עד כמה שהם "פוזה"...
שנית כל, אני לא מכחישה שדה בנדס יותר מתאים לרדיו וללהתפס ברדיו. עובדה שכשאני מדברת עם אנשים שמכירים את רדיוהד הם מכירים כמעט ורק את דה בנדס ואוקיי קומפיוטר ולאממש אוהבים גם את מה שמעבר (כלומר השינוי שחל בקיד א').. בכל מקרה, זה לא אומר לפי דעתי שזה אלבום פחות טוב בהכרח, כי אני אישית ממש אוהבת אותו. וקליט זה לא תמיד רע!
הרי לדוגמא, אתה רוצה לומר לי שJust זה לא אחד השירים הטובים שקיימים? D:

FunkyMonk

New member
כפי שרשמתי..

דה בנדס אלבום מופת. אני לא יודע איך זה השתמע מההודעה שלי, אבל אין כל רע בגראנג', לנירוונה יש כמה שירים שאני אוהב, אני מת על טן של פרל ג'אם, ועוד כמה דברים בסגנון. אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שקמו המון להקות, בינהן רדיוהד, שבעצם רצו לתפוס טרמפ על גל ההצלחה הזה. וזה, כבר משהו רע. למרות שבדיעבד, אם הם לא היו עושים את זה, אולי אח"כ הם לא היו מספיק מוכרים בשביל ליצור דברים קצת אחרים...

V e g

New member
מה יהיה, תגיד לי?

אותה המנטרה כל הזמן, פאבלו האני גרוע, כל כך גרוע שהוא הצליח בכל העולם, ורדיוהד לא התפרקו אחריו. ורדיוהד עם כל ההשפעות, עדיין עשו את המוסיקה שלהם, ולמי אכפת בכלל מז'אנרים? איך אתה מגדיר בכלל ג'ראנג'?? רדיוהד חיקו את נירוונה?? ת'ום יורק נשמע כמו אדי וודר? פאבלו האני אלבום טוב, מעניין ויש בו כמה ניצוצות אפילו. ממליץ לכולם פה לשמוע את השירים, בשלב זה או אחר.

FunkyMonk

New member
גם אני חושב שצריך לשמוע את פאבלו האני

צריך לשמוע כדי להבין את השינוי שחל ברדיוהד. אני לא הייתי ממליץ עליו בתור אלבום לשמיע ברצינות, ככה שכשמישהו שואל אותי איזה אלבום של רדיוהד לקנות, אני לא אמליץ עליו בוודאות. זה כבר בזבוז של כסף. אבל אם אתם מורידים - תשמעו. בכל מקרה, אני יודע שההודעות שלי מוקצנות, ציניות, ומנופחות מכלל פרופורציה (אני מקווה שזה מובן P: ), אבל אני מקווה שאתם לוקחים את ההודעות שלי בעירבון מוגבל. אני בהחלט מתבטא בצורה מוקצנת וצינית, אבל זה רק חיצונית. (;

V e g

New member
על מה אתם מדברים?

השיער הזה מגניב לגמרי. והקטע הזה היה די פיסת היסטוריה מרגשת בעיני, ת'ום שר ממש יפה. וחוץ מזה, היה לו אותו שיער גם בpop is dead האדיר, וגם בstop whispering

kittycatbone

New member
בקשר לשירה,

בוודאי שהוא שר ממש יפה. זה ת'ום! המראה שלו לא נראה לי משפיע על איך שהוא שר.. פיסת היסטוריה באמת מרגשת גם כן אין וויכוח על זה לדעתי. אבל השיער
נו די, זה פשוט מצחיק אותי. הרבה יותר יפה לו מה שיש לו עכשיו,או למשל בתמונה מjust שהראו..

kittycatbone

New member
יו../images/Emo2.gif

1) לא ידעתי שלסטופ וויספרינג יש קליפ
2) שמעתי על השיר, אבל מעולם לא יצא לי לשמוע את pop is dead, ולא ידעתי שעוד יצא לו קליפ
איזה שיר הזוי ומוזר. שלא נדבר על הקליפ

The Girl Who

New member
השיער זה מה שמטריד אתכם?../images/Emo12.gif

דווקא השיער עוד איכשהו בסדר. פשוט לא ידעתי שהוא אוהב כ"כ לשחק. אבל הממ זה לא משנה. הופעה טובה.

Latisia

New member
אכן סרטון משעשע ביותר.

זו לא הפעם הראשונה שאני רואה את ת'ום יורק ככה, כבר לא כול כך מפתיע. דיברנו על זה פעם פה בפורום כול עניין השיער והקפיצה הזו לבריחה הניסיון להיראות אימואי כזה נורא אופיינית לתקופה. כזה קורט קוביין.

למעלה