הידעתם ש...

Gigantic Boots

New member
ואי מגניב לא הכרתי את זה. ודווקא לגבי השיער..

אני חושב שבכלליות הוא ממש יפה כאן. זאת התקופה הכי יפה שלו. אחרי שהוא כבר קיבל אהבה מהתקשורת ומהמעריצים הוא הפסיק "לטפח" את עצמו. ואני לא חושב שזה משחק. אל תשכחו שאז לא היו להם הרבה שירי נשמה שהם יכלו להופיע איתם, אז הוא נהנה מהשיר הזה.

o pie

New member
זה פאקינג גיי

עם כל האהבה שלי למוזיקה שלהם שאחרי פאבלו האני, אני ממש לא מבין איך פאבלו האני הצליח. רק לישראלים יהיה טעם כזה מוזר o_o אבל אני ממש לא מתלונן, ההצלחה של רדיוהד שינתה את פני המוזיקה הנוכחית מאוד לטובה (בעקבות האלבומים שבאו אחר כך)

Latisia

New member
פאבלו הוני לא כזה אלבום רע.

אנ חושבת שהוא היה מתאים לתקופה שבה הוא יצא ורדיוהד כלהקה צעירה ניסתה בכול זאת למשוך תשומת לב וקהל אליהם. הם היו צעירים ושיער בלונדיני ארוך היה in ככול הנראה, אי אפשר לשפוט אותם חח. פאבלו הוני באמת לא אלבום רע, הוא חביב ביותר. בהשוואה לאחרים אחריו הוא ממש נופל מהם. אבל לא צריך לראות אותו בהשוואה לאחרים אלא כאלבון בפני עצמו. P:

o pie

New member
את ראית את הסרטון שאני ראיתי?

כל הפוזה הזאת פשוט מגוכחת. אני לא מבין איך אנשים יכלו להתייחס לזה ברצינות ולקנות את האלבום... (מצד שני, מיי כמיקל רומנס היא בין הלהקות הכי מצליחות השנה... והפוזה שלה עוד יותר גרועה. אז אני כבר לא יודע מה להגיד)

FunkyMonk

New member
אם כבר וידיאוים מגניבים...

ג'וני גרינווד מנגן בהארי פוטר 4 ^_^ גיליתי את זה היום ! :O http://www.youtube.com/watch?v=9tNUAumvfzg

kittycatbone

New member
רק היום?!

טצ טצ טצ
בזמנו כשהסרט רק יצא, או יותר נכון אפילו לפני שיצא דיברנו על זה. ועל כמה שזה מוזר
חבל שרואים אותו רק לשבריר שניה בסרט... אה והזמר ועוד חלק מהלהקה הם של pulp הלהקה הבריטית החמודע

FunkyMonk

New member
אני לא הייתי כאן בפורום אז :O

ובגלל זה לא ידעתי.. =P בכל מקרה, מגניב לגלות.

למעלה