הידעתן?? ג'קו שרת בלהקה צבאית!

shongold

New member
אך הגמד הגמד...לא עומד בדבריו

ואפילו מעיז להציע שלוש ..כאשר אחת הוא לא מממש..מציעה לפטרו לאלתר

shongold

New member
בינתיים עד שטליטל תעשה שימוש בסורק

אז ככה למי שרוצה לדעת חברי הלהקה בה השתתף...הינם סקאת שירי נינט סעדו מויאל מירילא מישל עדי כהן וכו' . רק מאיה לא צורפה..ממש חוצפה....

שונית 7

New member
שון את להרג אותי !אני יושבת מול

המחשב וצוחקת כמו

talytal

New member
../images/Emo6.gif האמת היא שפיספסתי את התמונה

לגמרי במעבר ראשון על העיתון. איכשהו כשרואים תמונה של להקה צבאית לא עלה לי לראש לחפש שם את ג'קו...
בינתיים, הנה תמונה שלי העלתה לקומונה. לא חושבת שראיתי אותה קודם... מישהו רואה בה זכר למאיה רוטמן? המוצא הישר עלול לקבל את הדיסק של סעדו...
.

shongold

New member
../images/Emo3.gif צודקת גם אני פיספסתי בראשונה

קראתי והבנתי שאין טעם במיחזור מאמרים. אז עברתי לתמונה...חשבתי נו היכן ירדנה היפה זאת עם הצמות של פעם..ובמקומה קבלתי את אחת עם שער גולש..אמרתי לעצמי חבר'ה זה צבא..ואז זיהיתי את נינה ואח"כ את סקאת על סולם אחד ואת מישל על סולם אחר...ואז סוף סוף הבנתי ה
פואנטה והחילותי לחפש אחד גבוה רזה..עם קוקו...רזה עם קוקו מצאתי! גבוה לא - גם במידיום ..לא מצאתי ...רק את אח..של שירי אבל עם הקלסתר המוכר והמתוק

שון..

תודה שחשבת עלי בעניין העבודה על הפרופורציות..... מחכה לראות את התמונה שטליטל תסרוק...

talytal

New member
בנות, לא להחזיק את הנשימה....../images/Emo189.gif

לצערי אין לי סורק בבית, אז התמונה הצטרפה לערימה קטנה שיושבת אצלי ומחכה לשעת כושר לנצל את הסורק בעבודה של אבא שלי... אז בקרוב, אבל כנראה שלא השבוע.

shongold

New member
טליטלוש לא נורא...החברס כבר

קבלו התמונה...כך אני מעריכה..ועוד שבוע נחזיק מעמד..בקושי... כולם יעשו מאמץ. ותודה

Nova5

New member
שון, את הולכת לשבור את השיא שלך

עם יציאה מהארון לפני "סילבר"
כמובן שג'קו שרת ולא באיזו להקה צבאית,
אלא ביחידות נבחרות: הנה ההוכחה שהגיעה אליי מה"בור" ממש לפני זמן מה

חולית5

New member
זה באמת ג'קו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קטעים איתך נובל'ה ! אוהבת אותך המון!

shongold

New member
שו..לשבור שיא..../images/Emo122.gif טליטל בשטח

אין מתח...סתאם סתאם..יריתי לעצמי ברגל..לא הייתי צריכה להזכיר 'פרומו'..אבל ידידתנו מתוחכמת היתה מבינה ישר על מה מדובר.. באשר לידידנו יאקאזונמו מי אמר מי אמר שג'קו אין נסיון בסרט עלילתי ועוד של מנחם גולן המדהים. וואלה לא רק שרת ביחידה נבחרת הוא היה 'הנבחר' של הנבחרת....אבל למה לעזאזל אני לא מצליחה לראות את הסוף של הסרט ...אני אוהבת סופים...וכל פעם נתקע לי דקה לפני הסוף המותח...גלי לנו גלי לנו מה היה הסוף נובה או...שבחשכת הלילה ...
יגיע אליך משהו ויקפוץ מעל המרפסת של ביתך ויחטוף את ...הקלטת הלוהטת עם הסוף ........

a d i d a s 2 1

New member
אחלה משכתם לי כולכם את השינה

בשעה... ועכשיו לילה טוב וחג שמח... וכשאני אתעורר אני מבקשת הוכחה לזה ש...שהמדינה לא באמת יונה ב-ז'... בשביל זה אני אולי ורק אולי צריכה להכנס לשנת חורף של דובי היער הלבנים...צ'או

shongold

New member
עדידס רציתי במיוחד להחזיק אותך ערה

...על מנת לקבל שיתוף פעולה כמו שצריך..וואלה כמה את צודקת שנת חורף ...ולהתעורר לעולם שכולו טוב...אוף מה אמרתי לאן הובלת אותי...? תיקון לעולם יפיפה שמה שאתה רואה ושומע זה מה שאתה רואה ושומע אה אתמול ראיתי את הדובי שאליו התכוונת נדמה לי זה היה ב'רואים עולם' - איזה מותק כל המדינה השתגעה ..הלוואי ואצלנו המדינה היתה משגעת ...מגור דובים יתום - זאת אומרת ש..האוירה אצלנו כמו בשוויץ או קיי הולכת לשון את שנת הדובים איזה שנת דובים אני בהכנות לעוד ארוחת ערב חגיגית ..צ'או...וחג שמח!!!

Nova5

New member
שון, אחרי אישור מרמתכ"ל

יתפרסם גם הסוף של מבצע "יאקאזומבו" יכולה רק להגיד שלפי המידע המסווג , ג'קו נפל בשבי, סבל קשה מהקפאות....היה נאלץ לשמוע non-stop את מיטב השירים של יוצאי רימון וכל יום לראות את "השורה התחתונה". למרות הכל הוא החזיק מאמץ, כמו גיבור אמיתי, ומקקה לעזרה והוא " בוא יבוא ובמהרה עטור בניצחון ישוב אלייך ..." מעבירה שידור מג'ונגל טדיזונס אליך, שון

דורית41

New member
נובהל'ה...אני מתאפקת מתאפקת

אבל לא יכולה יותר.....שו רמתכ"ל? יו יו הרמטכ"ל מוחה בתוקף על שיבוש שמו ועכשיו כעונש את מגוייסת למילואים... צ'או האורחים שלי הגיעו.....

shongold

New member
../images/Emo201.gif אוי נפל בשבי ..../images/Emo122.gif מסכן

שלנו...הוי כמה סבל...אבל גם אנחנו...
כל כך סבלנו...איתו ..שבסוף בא לנו...
(מהשורש ק.י.א) אין אין עליו על גבורנו...הרמטכ"ל
הנוכחי אחלה גבר...והוא הוא זה ששחרר את גיבורנו עטור בהילת אחיינו גיבורי
והוא עוד ישוב הוא עוד ישוב..תראי שישוב ב
עם
והוא מה זה
ואת נובה את תסריטאית 'על'..אבל האם ביכולת לסדר את הסרט על מנת שאוכל לראותו כשלם...! ואז לחוות את דעתי אני על אופן המשחק ואז אולי אם המגמה תיהיה חיובית נשלח אותו עם טירן היישר...'למלך ..ליר'

למעלה