הידעתן?

katykr

New member
הידעתן?../images/Emo2.gif

הידעתן שלחברת מייבילין יש בכלל שם אחר בצרפתית? כך נאמר לי מחברה שהיא צרפתייה במקור... השם הוא משהו כמו ג´אמי...או משהו בסגנון...אני כבר לא זוכרת מה היא אמרה. בכל אופן, יש חברת איפור צרפתית שנקראת בורז´וואה.... משהו כמו bourjois (סורי אם זה כתוב עם שגיאות) שהיא ממש מעולה...וכל מי שנוסעת לצרפת או לבלגיה למשל....אני ממש ממש ממש ממליצהלה לקנות מוצרים של החברה הזאת. היא מעולה. המחירים סבירים ביותר (צללית ב-35 שח בערך) , אבל האיכות והמראה.....ממש ממש מעולה. ויש להם הכל!! זו חברה ממש ידועה ואהובה. חבל שלא מביאים אותה לארץ.

MaYo0sH

New member
../images/Emo4.gif

שמעתי של החברה, ושטסתי לפריז קניתי עיפרון עינים שלהם די טוב.. יש המון המון חברות שלא מביאים לארץ ואין לי מושג למה יש לי חברה מלונדון שיש לה מ-ל-א מוצרים מעולים וזולים מחברות אנגליות מפורסמות בכל העולם, רק מה? לא מביאים אותן לארץ!! חבל...

shiraz2

New member
כן זה ממש מבאס

שיש המון חברות ממש טובות אבל משום מה לא מביאים לארץ!!! ובכלל.. מי קובע איזה חברות יביאו לארץ?
זה ממש מבאס.......
ות, שירז

אי אפשר

להביא את כל ה חברות שבעולם. זה ענין של היצע וביקוש, אנחנו מדינה קטנה. אומנם נחשבת כמדינה בעלת נשים מטופחות ונקיות אבל אנחנו לא 30 מליון איש ששווה להשקיע ביבוא של מגוון גדול של חברות. השוק יתמוטט כולו. מה שכן, אני יודעת שלפעמים יש יבואנים קטנים ופרטיים שמביאים כמות קטנה ושהמכירות נעשות ע"י "חבר מביא חבר". צריך פשוט למצוא את החברים הנכונים. בהצלחה.

למעלה