היהודים בחדשות בערוץ 22

orian14

New member
היהודים בחדשות בערוץ 22

חכו לסוף המהדורה יש כתבה!!!!

I SOG I

New member
כתבה קצרה , ממצה וטובה ../images/Emo70.gif

יחסית למהדורת חדשות ... :) "ומה יהיה הלאה .." ? אורית : "מה בגיל 40 50 ... כן גם .." אייי ....

nils11

New member
הכתבה האירה לי את הנושא.. |מזלטוב|

היום הדי בדיוק בן חודש! ובקשר לכתבה.. הם כאלה מדהימים!! (וטיטי שוב כל כך כוסית!!) הייתי עם חיוך מאוזן לאוזן כל הכתבה.. הצילום מההופעה בהאנגר כל כך עשה חשק
. וראיתם איך אורית בכתה כשראו אותה שרה את "עד שזה יעבור"?

Tul השניה

New member
כפרעליהם ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

היה אפשר לזהות כמה פרצופים מוכרים מהצילומים בהופעות והיא כזאת יפה

LightbuIb sun

New member
כתבה ענקית

פשוט ישבתי עם חיוך שראיתי את הכתבה הזו... הם נראים מאושרים, פשוט ככה. ואני לא יכול לחכות לקנות את הדיסק מחר ולשמוע אותו פעם ראשונה...אחרי כל הציפייה. (אגב, השיר שדיברו עליו, על המעריצה, "דנה"- מופיע באלבום החדש?)

מתנות

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ועונה, השיר נמצא באלבום.

אני חושבת שזו הכתבה שהכי קלעה, סוף-סוף לא כלאו אותם בהגדרות מיותרות וניסו להציג אותם בצורה מסויימת. גם נתנו במה לשאר חברי הלהקה, שהם לא תום ואורית. אהבתי.
ישבתי מול הטלויזיה עם חיוך מטורף. כל-כך טוב לראות אותם בפעולה.

LightbuIb sun

New member
כן תכלס,

היה נעים לראות שהם נתנו במה לכ-ל חברי הלהקה להציג את עצמם, ולא לתת רושם שהלהקה היא אך ורק תום ואורית. האמת הכתבה פירגנה, תום, אורית, אדם, גיא, דניאל, יהב, וסטרול- פשוט נראו כאילו הם נהנו להקליט את האלבום הזה. ואממ הם קצת ניסו להכניס ללהקה כותרות.."הלהקה הכי מחתרתית במיינסטרים" וכו' וכו'.. אבל הכתבה הזו נראתה לי נורא מפרגנת, ולא בצורה שדורשת רייטינג אלא בצורה אמיתית- למשל שהם דיברו על הקשר המיוחד של הלהקה עם הקהל- שהם כתבו שיר כל-כך אינטימי על דנה, המעריצה שלהם...(עם סיפור מרגש..)

LightbuIb sun

New member
אוקי תודה../images/Emo13.gif

אני פשוט אשים ידיי על האלבום רק מחר..בינתיים אני באמת לא בעניינים. היה לי Time out קטן מהלהקה הזו (לא מבחירה), ואני שמח שהוא סוף סוף מתפוגג.

Dug E

New member
לשיר קוראים "עד שזה יעבור" והוא מופיע בדיסק

רצועה מס' 5.

דור118

New member
אחלה כתבה!!!!

אללה מחררררר פורטהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שידור חוזר לחדשות?../images/Emo6.gif

בטח מישהו הקליט ויעלה את זה לכאן בקרוב, אל דאגה:)

LightbuIb sun

New member
דווקא מידיי פעם הם מעלים לאתר שלהם

של חדשות ערוץ 2- כתבות מהמהדורות שלהם..

greengirl4ever

New member
חחח לא התכוונתי לחדשות.. התכוונתי -

שאם יש איפשהו מקום שאפשר לראות את זה שוב.. (שמישהו יעלה)

כתבה מצויינת!

מפרגנת וממצה. טוב לראות אותם מאושרים ככה, את כולם. הקטע על מיטלמן עשה לי אאוץ' קטן בלב.. שלא לדבר על "עד שזה יעבור".. אבל החיוכים שלהם, עושים כ"כ טוב. ולא יודעת מה איתכם, אבל ממש נהיה לי חשק להופעה פתאום.

למעלה