אהבתי איזה כיף לראות אותם ככה.. בא לי הופעה. דחוף.
ל ליאןןן New member 15/7/07 #33 אהבתי ../images/Emo13.gif איזה כיף לראות אותם ככה.. בא לי הופעה. דחוף.
D Dug E New member 15/7/07 #35 כמה טוב לראות אותם מדברים../images/Emo13.gif. נראה לי שזו כתבה ראשונה בתקשורת שכל הלהקה דיברה.
T Tom 7 New member 15/7/07 #39 אני היחידי ששמתי לב לזה שכאילו צילמו קליפ.. עם טיטי לבושה בשחור.. ויש מאחורה מלא אש כזה.. ראיתם? או שהזיתי?
אני היחידי ששמתי לב לזה שכאילו צילמו קליפ.. עם טיטי לבושה בשחור.. ויש מאחורה מלא אש כזה.. ראיתם? או שהזיתי?
I idanbachar New member 15/7/07 #40 מצלמים קליפ לwhat about you זה מה שראית בכתבה.... זה רק אני או שהכתיבה ירדה קצת? בדיסקים אחרים הכתיבה הייתה אחת הדברים אצל תום ובדיסק הזה המילים לא משהו בכלל..
מצלמים קליפ לwhat about you זה מה שראית בכתבה.... זה רק אני או שהכתיבה ירדה קצת? בדיסקים אחרים הכתיבה הייתה אחת הדברים אצל תום ובדיסק הזה המילים לא משהו בכלל..
D Dug E New member 15/7/07 #41 מאיפה לך שזה דווקא השיר הזה? הלוואי . זה שהשיר היה ברקע לא אומר כלום. יכול להיות שזה לדונק לייק.
A AvtipuS New member 15/7/07 #44 תקרא תביוגרפיה באתר החדש "פברואר 2007 - הלהקה מצלמת שני קליפים לקראת יציאת האלבום. האחד לשיר: "what about you" בבימויה של מילי בן חייל. השני לשיר : "אין לך מקום" בבימוים של עודד בינון ומיכל ברזיס."
תקרא תביוגרפיה באתר החדש "פברואר 2007 - הלהקה מצלמת שני קליפים לקראת יציאת האלבום. האחד לשיר: "what about you" בבימויה של מילי בן חייל. השני לשיר : "אין לך מקום" בבימוים של עודד בינון ומיכל ברזיס."