היהודים- what about you הקליפ....

benrubin

New member
היהודים- what about you הקליפ....

http://www.heep.co.il/heep/media/120118 אחלה קליפ תהנו!!!! תודה ליהב ליפנסקי.... איפה ענבר???!!!!!! אהההההההההההההה

Tomer TR

New member
../images/Emo207.gif כתבה על פורטה ב-7 לילות

כתבה על פורטה במרכז עמ' 16-17 (מוזיקה) ב7 לילות. בגדול - הכתבה מפרגנת, כתבו שפורטה הוא אלבומם הטוב ביותר של היהודים מאז "מציאות נפרדת", היהודים רק הולכים ומשתבחים לאורך השנים עם כל מה שהמוזיקה הישראלית עברה (מה שנכון נכון), SE הוא הפתעת האלבום שחושף את הצד הרך בשירתה של אורית, ניו יורק סיטי וחופשי הם אחלה שירי הופעות ו... את השאר תקראו ותהנו. אגב, שמו גם את הצילום של תום ואורית מהכתבה שמציאות נפרדת זכה להיות אחד מ100 האלבומים הישראליים הטובים של כל הזמנים, בזכות הקהל. התמונה היא התמונה המקורית ולא הערוכה כפי שאז הוצגה בעיתון.

izzys

New member
כבר בשמיעה הראשונה הוא הזכיר לי קצת

את Killing in the name of. כל הפתיחה של הבאס, והסאונד גיטרות. קיצר, די רייג'.

יופי ../images/Emo45.gif

זה השיר שהכי פחות אהבתי. (שלא יוציאו שירים טובים לטלווזיה
, מי שרוצה איכות שישלם
)

מתנות

New member
אחד היפים... באמת.

אני הכי אוהבת את הקליפים האלה... שטיטי פשוט שרה. צריך לעשות כזה עם שיר של תום

מתנות

New member
../images/Emo45.gif אבל זה מזכיר לי פתיתים...

אני צריכה להתרגל לתיתי

../images/Emo121.gifיותר נכון לכתוב טיטי, לא?

כי מילים לועזיות תמיד <או כמעט תמיד?> כותבים עם ט'.. וזה כאילו TT ותכלס, זה נראה יותר טוב טיטי מאשר תיתי אבל אם תום אומר, תום יודע

../images/Emo45.gif

טיטי בהחלט נכתב יותר טוב :) אבל בחוברת של פורטה כתוב "תיתי" (ניו יורק סיטי)...אז זה די סגור

../images/Emo121.gifאו שבעצם זה אורית, אוריתי אוריתיתי?

ולא על שם אאודי TT
(גנבתי לרז את הבדיחה, אז קרדיט חח)

Sycko

New member
מדהים

ללא ספק הקליפ הטוב ביותר של היהודים, לא שזה אומר הרבה, היהודים לא תמיד הצטיינו בקליפים לשירים שלהם (בגלל התקציב). מה שאהבתי בקליפ זה שסוף סוף הקהל הרחב בארץ יחשף ליכולות הווקאליות המדהימות שיש לאורית שחף, לא צריך להיות מבין גדול במוזיקה כדי לדעת שלאורית יש מנעד קולי רחב מאוד, אם היהודים היו יותר חשופים לתקשורת ולקהל הרחב בישראל אורית שחף ללא ספק הייתה במעמד גבוה בזמרות בישראל, יש לה קול שבדור הנוכחי אין לאף זמרת אחרת מבחינת יכולת ווקאלית. קליפ מעולה ומקצועי לשיר חזק ומרגש. היהודים ללא ספק להקת הרוק הגדולה בישראל.

Tomer TR

New member
אורית נראית מצויין בקליפ

ובכלל, אחלה קליפ לאחד השירים העוצמתיים שבאלבום

למעלה