היהודים- what about you הקליפ....

../images/Emo121.gifוואו../images/Emo12.gif

קליפ פשוט יפהפה!! עושה טוב לראות דברים כאלו:) יפה לאורית ראסטות! זה נראה קצת כאילו הם בחדר חזרות קודר במיוחד חחח אבל אחלה קליפ!

דווקא ממש לא יפה לדעתי

לא מתאים לה בכלל היא נראית שם מוזר.. התלתלים המדהימים שלה הרבה יותר יפים וחבל להסתיר אותם.

AvtipuS

New member
וואו.

קליפ מדהים. כמה אפל הקליפ הזה,לא יאמן! הצחיק אותי שהכל שקט כזה ורואים את סטרול משייט\חותר לו עם הבס
מזכיר משהו את אוונסנס\וויטין טמפטיישן
אהבתי,אורית מדהימה וסוף סוף מצלמים את גיא בסולואים שלו! 10/10.

The Kinslayer

New member
וואו!

ממש אהבתי. קליפ יפה, לא עלילתי(בניגוד ל"אין לך מקום"), בדיוק כמו שאני אוהב. ואורית נראית שם מעולה!!!

2shahar

New member
אוונסנס-סטייל

בהתחלה לא אהבתי לא משך אותי, ולא אהבתי את השיר משו (פעם ראשונה שאני שומעת אותו) לקראת האמצע הוא התחיל הקליפ הפנט אותי
בכללי, ממש קליפ מהפנט אהבתי את הקול של אורית שם (אבל מה לעזזל עשו לה בשיער
)

נשמת

New member
מ-ד-ה-י-ם.

אחד הקליפים היפים. היא הזכירה לי את כרסטינה אגילרה ב-Fighter, למי שמכיר. בחירת שיר מצויינת, קליפ מצולם נהדר. ההתחלה שלו במיוחד, ממש מזכירה לי חו"ל. ואם היו משאירים את אורית עם התלתלים הטבעיים המדהימים שלה, הייתי אוהבת יותר. לדעתי העלק רסטות האלה מחמיאות פחות. חוץ מזה, הכל שם נהדר. המקום, הבגד.

../images/Emo2.gif

היום אמרתי את זה לעמרי!! [הקטע של כריסטינה] ותגובתי על הקליפ [כי אין לי כוח לפתוח תגובה חדשה]: מאוד אהבתי
אורית פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה
זהו אני מאוהבת בה

AvtipuS

New member
"מי אמר לך שאת מוזרה..."

"ומי אמר שזה אסור" עניין של טעם,חלק אוהבים חלק לא

yotem 17

New member
אממ../images/Emo83.gif

בגדול קליפ באמת יפה שנחמד לראות. אהבתי את זה שעם זה שהוא פשוט הוא ממש יפה וחזק. אהבתי את השמלה של אורית. מה שכן, היא נראית שם מוזר לדעתי.

Niran2

New member
נגמר הכסף מאין לך מקום? ../images/Emo6.gif

כל הכסף הלך על הקליפ של אין לך מקום נראה לי, אז תום אמר לטיטי "טיטי טיטי בואי בואי לחדר חזרות נעשה בית שני"
קליפ יפה לדעתי, הבמאי של היהודים באמת מצויין, כי עד הדקה ה3 וחצי בערך בשיר לא ראיתי פעם אחת את דניאל ותום, המיקוד היה באורית לאורך כל השיר, חוץ מאיזה קטע סולו קטן שרואים את גיא. ראסטות יפה לאורית לאללה, זה הופך אותה ליותר גותית כזאת

benrubin

New member
חחחח סתם לידע כללי.......

הקליפ צולם הרבה לפני "אין לך מקום" עוד בתחילת ההריון של טיטי

נשמת

New member
מה הקשר?!

א. אתה השני שאומר "חדר חזרות" ואני לא מבינה מאין המסקנה, זה נראה כמו חדר שהשקיעו בתיפאורה שלו... הוא ממש יפה ולא בהכרח אומר שהוא חדר חזרות. ב. אני לא מבינה למה צריך כל כך הרבה כסף בשביל קליפ. דווקא הוא נראה מושקע יותר מ'אין לך מקום'... ג. לדעתי הוא הרבה יותר טוב!!! ד. אני עדיין לא מבינה איך הרסו לה ת'שיער... אולי גוטית, אבל לא מחמיא.

Niran2

New member
חצי מהתגובה שלי הייתה בהומור אם לא הבנת

ואני בטוח שהשקיעו הרבה יותר כסף בקליפ של אין לך מקום, אין ספק בכלל, אבל לא אמרתי בחיים מי טוב יותר מביניהם.

למעלה