אני דווקא תומכת בך ../images/Emo68.gif
אבל לא מהסיבות שציינת. רק נתחיל ב- שלום
אני רחל. מנהלת פורום 347
אני אוהבת מאוד מוזיקה ישראלית, ובעיקר רוק ישראלי. ועכשיו לעניין. מה היהודים מייצגים בשבילי? כלום. אני לא רוצה שתהרגו אותי או משהו. אני מכבדת את דעתכם. תצטרכו להבין גם אותי.
מעולם המוזיקה הישראלית לא הייתה צעקנית כ"כ. אולי קצת, פורטיס בשנות צעירותו (כשעוד היה לו שיער), משינה (בדיסקים הראשונים). אפשר להביא עוד המון דוגמאות. היהודים היו שינוי. לא מרענן. רק שינוי. בהתחלה אף אחד לא אהב אותם. גם אני לא. לאט לאט אנשים התחילו להתחבר לתכנים ה"מאוד עמוקים" שלהם. אני לא. מה קרה אח"כ
אנשים לאט לאט נגררו לתוך הז´אנר היחיד (כמעט) מסוגו בישראל. "היהודים". תסלחו לי, אבל רוב האהבה אליהם, היא היגררות. בכל הרצינות. עזבו אתכם שאתם אוהבים את המוזיקה, את הלחן. את מה שהם מייצגים. כל מה שזה היה, זה היה "תסמונת העדר". המוניות. היגררות. את זה אני לא אוהבת. וגם לא את מה שהם מייצגים. ולא איך שהם מייצגים את זה. ולא מה שהם אומרים, ולא מה שהם מתכוונים. אני חושבת שהם סתם יורקים מילים. הגיטרות?
סינגולדה עושה את זה הרבה יותר טוב. לי קשה להבין איך אפשר להתחבר ל.. דבר הזה. אבל תראו- על טעם ועל ריח.. אתם כבר יודעים את ההמשך. שיהיה לכולם לילה נעים.