"היהודים"
התאוריה שלך מוטעית, לדעתי; ולראיה - אני. בתחילת דרכם, יחסית, של היהודים - אבל שהם היו כבר די מפורסמים - כמעט ולא ידעתי מי הם ומה הם. במועדונים, באותה תקופה - תמיד היו משמיעים לפחות פעם אחת את ´אלה´; תמיד שמחתי מאוד כשהשמיעו את השיר הזה ונורא אהבתי אותו (וממשיך, מן הסתם). בהתחלה, בכלל לא ידעתי שזה של "היהודים". אח"כ התחילו גם להשמיע את "עוד ארון אחד" הרבה, וכששמעתי את "גניבה" - בכלל התחלתי להתעניין בהם ודי לאהוב את השירים שלהם. המוזיקה של שלושת השירים שהזכרתי היא טובה בהרבה - מהרבה מאוד שירי רוק לועזיים שאני מכיר - באמת! זה פשוט כיף לשמוע אותם ולשיר אותם (ובטח גם לנגן אותם!) - והיחס שלי לשירים האלה לא נובע משום "היגררות" או "תסמונת-עדר" כמו שכתבת בהודעה שלך, ואני די בטוח שככה זה גם אצל כמעט כל האנשים שאוהבים אותם. ואגב, גם על איכות השירה של הסולן והסולנית שלהם אין הרבה מה להתווכח. אורית, הזמרת, הוגדרה כבר פעם, נדמה לי, ובצדק - זמרת הג´ז הטובה ביותר בארץ. וחוץ מזה, יש ל"היהודים" גם צד פחות רועש; כדי לשמוע שיר שמראה טוב את שתי הטענות האחרונות שלי (על השירה ועל הצד הפחות רועש) - האזיני לשיר: "קח אותי", שאורית שרה את כולו ובו אפשר לשמוע את היכולת הווקאלית שלה. עוד שיר שקט אחר ויפהפה שלהם (שהפעם אפשר לשמוע בו את איכות השירה של תום) - "לא קל". אנא האזיני לשני השירים האלה לפחות פעם אחת, לפני תגובתך...