אני וצלייייל
נ נ ע מ ה 123 New member 6/7/07 #206 היה ממש מצחיק D: מפגש נוסטלגית המורדים מאשר מפגש פורום שייגעצ XD יו יו קרן הרגת אותי מצחוק. לא צחקתי ככה כבר הרבה זמןP: והיה כיף להכיר ולפגוש את כולם
היה ממש מצחיק D: מפגש נוסטלגית המורדים מאשר מפגש פורום שייגעצ XD יו יו קרן הרגת אותי מצחוק. לא צחקתי ככה כבר הרבה זמןP: והיה כיף להכיר ולפגוש את כולם
נ נ ע מ ה 123 New member 6/7/07 #212 ינון וליל מחקים את רוני XD ניראה כאילו הערבים מפגיזים עלינו והם מנסים להסתתר
מ מרת מאיה New member 6/7/07 #218 בואנה מיכל הכוסית הזאת מה הייתי עושה לה חחחחחחחחחחחחחחחח סתם מיכלי הכל מאהבה
מ מכשפהקטנהזונה New member 8/7/07 #222 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif זה כי חיקיתי את ליל#@%^@#%&@$ סתמי מכוערת]; לכילכי. גם כן אהבה
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif זה כי חיקיתי את ליל#@%^@#%&@$ סתמי מכוערת]; לכילכי. גם כן אהבה
א אסי סרחנה בנשמה New member 6/7/07 #211 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חחחחח אני עד עכשיו צוחקת מזה חחחחחחחחחח חח וזה גם קטנטנות!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif חחחחח אני עד עכשיו צוחקת מזה חחחחחחחחחח חח וזה גם קטנטנות!!