היה היה - Habia una vez

BATIGOAL

New member
היה היה - Habia una vez

היה היה, לפני כ-6 שנים, נער בן 16. הנער הזה אהב מאוד לראות טלוויזיה, ביום שבת אחד, בערך בשש בערב, הדליק הילד את הטלוויזיה, בערוץ 6, הראה חבורה של ילדות קטנות עם מדים כחולים, מה זה קטנות - קטנטנות, מתרוצצות על המרקע ושרות במין שפה מוזרה ולא מזוהית על כמה שנמאס להן לנקות והן רוצות לברוח למקום שבו יאהבו אותן. לאחר צפייה של כמה דקות זיהיתי שהן מדברות בספרדית (אפשר כבר לגלות שהילד הזה הוא אני). הייתה שם ילדה ג´נג´ית שכל הזמן דיברה שטויות וכולם צחקו עליה.(לאורה) הייתה שם ילדה חמודה עם קוקיות שכל הזמן חייכה.(ג´ורג´ינה) היו שם שתי אחיות נחמדות.(מארו וורו) הייתה שם ילדה שחומת עור שכולם ירדו עליה חוץ ממילי.(חימנה) והייתה שם ילדה שכל לילה סיפרה להן סיפורים וחלמה על אימא שלה.(מילי) ואז ראיתי את השלט בחוץ :"HOGAR DE NINAS - RINCON DE LUZ". באותו יום הכרתי לראשונה את מילי, מארו, ורוניקה, ג´ורג´ינה, לאורה, סינטיה, סול ואת כל השאר - סבריו, בלן, פיוחו, קלריטה, ומרטין. הפרק נגמר די מהר ונאלצתי לחכות שבוע שלם עד הפרק הבא. בחיים לא חשבתי שאני אתמכר לסדרת טלוויזיה, ובטח לא לטלנובלה אבל לאט לאט מצאתי את עצמי יושב כל שבוע ורואה "קטנטנות". באותו זמן היתה הפסקה מאוד ארוכה בין עונה לעונה ואני, שכבר הייתי בן 18, התגייסתי לצבא וכבר כמעט שכחתי מהסדרה. עד שבאחת החופשות שלי ראיתי שערוץ 6 שב לשדר את העונה השניה, ברצף , כל יום פרק ! חשבתי לעצמי: האם כדאי להתחיל שוב לראות "קטנטנות"? ואיך ? מה אני אקליט את כל הפרקים בוידאו ? ואכן, השכל אמר "לא, אתה כבר לא ילד", אבל הלב...הלב אמר אחרת. וכך מצאתי את עצמי חוזר מהצבא אחרי שבועיים שלא הייתי בבית, צופה בוידאו ב-2 קלטות מלאות ב -10 !!! פרקים של קטנטנות. כל מה שיכולתי לחשוב עליו כשהייתי בצבא זה לחזור הביתה ולראות קטנטנות ! ליוויתי את הבנות כש-ג´ינט המרשעת רצתה לגרש את כולן. ראיתי איך מכניסים לראשונה בנים למעון. מרטין נסע לחו"ל, בלן הכירה את פקונדו ואת אנדרס. המפקח היתגלה כאבא של סינטיה וכו ... ואז סגרו את המעון וכולם נאלצו לעבור למעון החדש שאנחנו מכירים עכשיו. ביום רביעי הכל יגמר. בלן, שיש לה כבר קמטים מרוב הצרות שעברו עליה במשך כל העונות תאמץ את הילדים. המעון שלמדנו כל כך לאהוב יסגר. אמנם תתחיל עונה חדשה אבל זה לא יהיה זה. עכשיו אני בן 23, סטודנט לתקשורת, בינאדם "רציני" (טוב לא כל כך), אבל אם יש דבר אחד שלמדתי מבלן זה לא לאבד את הקטנטן שבך , כי זה החלק הכי טוב שלך. קטנטנות לנצח ! - או לפחות עד שאני אחליט להתבגר...

LeeLo

New member
*מחייכת*

6 שנים ?! 6 שנים ?! -אתה בטוח ? גם אני ראיתי את קטנטנות, שבכלל לא היה אז את כל הרעש הזה מסביבה, שכל הילדות הקטנות (סורי...., פשוט הקטע הזה שכולם פתאום רואות/ים קטנטנות וזה טרנדי וזה, עזבו...), בכלל לא ידעו על קיומה. אבל, אם אתה אומר 6 שנים (מתקשה להאמין...), אז גם אני הייתי ילדה קטנה אז (אז אין מה לכעוס עליי, משתתפות/פיי הפורום, אלו שדי צעירים). הייתי... בת 9 ! ובהתחלה, האמת זה לא כ"כ דיבר אליי... אולי בגלל הגיל. אבל לאט-לאט התחלתי לראות. אני מודה שהעניין בקטנטנות גדל ככל שבגרתי. בפירוש- קטנטנות אינה רק סדרה לקטנטנות- היא לקשת רחבה של גילאים. אז היום אני בת 15, ונזכרת בכל מה שעבר בחיים שלי ב-6 שנים האחרונות, שהסדרה מרצדת בעקיפין בחיי (ובחיי חברותיי, שחלקם התחלפו במהלך השנים...).

וואו!!

עד לפני שנה וחצי בכלל לא ידעתי מהי הסדרה "קטנטנות". בשנה שעברה, בנות מהכיתה שלי התחילו לדבר על הסדרה "קטנטנות" ולא כל כך הבנתי מה זה, עד שיום אחד ישבתי וראיתי. דיי אהבתי את זה, אבל לא מאוד, ואיכשהו גם לא היה לי ממש כוח לראות. ראיתי 3 פרקים או ארבעה, והפסקתי לצפות. חצי שנה אחרי אותו פרק ראשון שראיתי, איפשהו באמצע העונה השלישית, אחותי הקטנה, שאז הייתה בת 6, אמרה לי יום אחד שבא לראות קטנטנות. לא היה לי שום דבר נגד הסדרה הזאת, אבל לא צפיתי בה. לא הייתה לי בעיה לראות עם אחותי, וככה ישבנו לנו באיזה יום בסביבות חודש מאי 2001 וראינו את תחילת העונה הרביעית- כשז´גו הצטרף למעון ועזב את הג´ונגל, כשסול גלתה שאלחו הוא אבא שלה ועוד כל מיני.. ומאז אותו יום שבו ראיתי את הסדרה עם אחותי, ראיתי כל יום. ועכשיו אניי ממש מתה על הסדרה הזאת. אה- ואם מישהו מעוניין בשירים מעונות: 3 ו4 (בעיקר 4), אני יכולה לשלוח לו לאי מייל. רק תבקשו.. אני לא מבקשת משהו בתמורה!! גוני.

Rotem Lisa

New member
רגע, גוני..

מאיזו עונה התחלת לראות ? כאילו, בפעם הראשונה שראית. זוכרת ?
Chiquitita

הפעם הראשונה שראיתי קטנטנות...

הייתה בעונה השלישית, כשהמעון נשרף.. מילי עוד הייתה. זהו.. והתחלתי לראות ברצינות מאז שז´גו הצטרף למעון (תחילת עונה 4)
גוני

Rotem Lisa

New member
אהה..

הפנמתי.. אני זוכרת את זה.. רגע, זה היה במחסן, כשתומי הדליק משו לא טוף .. ? וחימנה ומילי היו בתוך המחסן, ו.. **בוםםם**, כן ? :)

כל הכבוד לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יופי עשית דברים נכונים קטנטנות לנצח נצחים והלוואי שעוד כמה יעשו כמוך ישר כוח

Rotem Lisa

New member
:) נחמד..

אוי, זה מזכיר לי שכשהייתי קטנה (מממ.. כתה ג´-ד´.. לא הכי קטנה.. אני בכתה ו´, אז.. לא קטנה) נשארתי לבד בבית, והיה ערב, חושך.. ונורא פחדתי. הייתי ממש -פחדנית-. זה היה בחופש סוכות, אני חושבת.. בקיצור- חברה מהכתה שלי (לא מהישוב) התקשרה אליי ואמרה לי- "שתהיה לך סוכה יפה...".. פחחח ::)) ואז שאלתי אותה בפחד- "תגידי, חושך אצלכם עכשיו ?", ו.. לא זוכרת מה היא אמרה לי. אח"כ, כשסיימנו לדבר, פתחתי T.V, על ערוץ 6, ואז היה "קטנטנות". ואתם לא יודעים מה קרה לי! חשבתי שאני כבר לא לבד (הרגשתי גם מאד בודדה.. חושך וזה.. *פדחנית*), ושכולם ב"קטנטנות" שומרים עליי..
ומאז ראיתי את זה.. אוךך, זה כ"כ מביך..
ואם אתה שואל עכשיו- "מה הקשר ??", אזז.. נכון שכתבת- "בערך בשש בערב, הדליק הילד את הטלוויזיה, בערוץ 6, הראה חבורה של ילדות קטנות עם מדים כחולים, מה זה קטנות - קטנטנות, מתרוצצות על המרקע ושרות במין שפה מוזרה ולא מזוהית על כמה שנמאס להן לנקות והן רוצות לברוח למקום שבו יאהבו אותן.", משו כזה.. זה פשוט הזכיר לי את זה!..
Chiquitita
קטנטנות רולז!!! :)

BATIGOAL

New member
אם אני לא טועה

נדמה לי לפחות שזה היה לפני 6 שנים. יכול להיות שזה היה קצת פחות.

*Jennifer*

New member
חחחחחחח נחמד

אני ממש לא זוכרת את הפעם הראשונה שראיתי קטנטנות. אבל זה היה בעונה הראשונה, את זה אני כן זוכרת.
שמרית.

celecte

New member
קטנטנות לנצח!

גם אני רואה את הסדרה כבר מהעונה הראשונה כשאף אחד לא צפה בה והיא לא התפרסמה כמו עכשיו. אם נהניתי אז אז עכשיו אני יותר נהנית לראות את הסדרה כי אני רואה כל יום. אני לא זוכרת בדיוק מתי היה הפרק הראשון אבל אני בטוחה שכבר עברו כמה שנים טובות וגם אני גדלתי והתבגרתיואני עדיין רואה קטנטנות ( ומבואסת קצת כי בסוף השנה אני אמורה להתגייס ואני לא אוכל לראות את הסדרה)ץ אני חושבת שהעונות הבאות שיהיו יהיה חסר בהן משהו שנקרא לה בלן אומנם גם הילדים יהיו חסרים אבל הכי זאת תהיה בלן. הדבר שאני בטוחה שאני הכי אזכור מהעונות שבהן רומינה יאן (בלן) שיחקה זה את משפטי החוכמה שהיא נתנה ואת העצות שהיא ייעצה לכל ילד וילד. ישנם הרבה משפטים כאלה ואחד מהן ואולי החשוב ביותר זה המשפא שכתב BATIGOAL - תמיד לדאוג לקטנטנן שנמצא בתוככנו. זה אולי נשמע מצחיק כי זאת טלנובלה לילדים (אני בת 18 ו..) אבל הסדרה נתנה לי הרבה ואני חושבת שאני לא היחידה.

casperit

New member
:))))

איזה יופי זה:) וגם אני חשבתי על זה והעונה החמישית באמת תהיה שונה... היא לא תהיה במעון שלנו, לא יהיה בה את בלן, ולא יהיו בה כל הילדים מהעונות הקודמות:( אפילו נדיה, פטו, ז´גו, נאצ´ו, לכלוך וכ"ו לא יהיו! אבל ברור שאני אמשיך לראות את הסדרה המעולה הזו:)

Rotem Lisa

New member
זה באמת מבאס..

ונכון, אפילו שכל הילדים שאמרת (נאצ´ו
, פטו, נדיה, לכלוך וכ"ו..) יהיו בעונה ה-5, זה לא יהיה אותו דבר. כמובן, האישיות תשתנה.. זה מעצבן!!! וגם אני אמשיך, אבל זה בכל-זאת מבאס..
Chiquitita

casperit

New member
כן....

זה כאילו הם יהיו אבל לא יהיו... לא יהיה נאצ´ו אלא סבס... לא תהיה פטו אלא קמילה... ונדיה תהיה מריה... וז´גו באוטיטיסה (וואט אוור איזה מין שם זה?)... הם כאילו ישתנו לגמרי... נדיה לא תהיה ילדה קטנה וחמודה כזו...היא תגדל... ונאצ´ו לא יהיה נאצ´ו מאן!!!! ואח"כ הוא יעשה תתתספורת ויראה נורא בלי הקוצים... קמילה תתאהב בפליפה ותשכח מברה... סנטיאגו לא יאהב את לוסיה... וז´גו לא יהיה ילד קטן ותמים שמסתגל לחיים בעיר!!! הוא יתבגר:( וזהו...

Celeste Cid

New member
אבל...

תחשבו על זה, אחרי כמה זמן אתם תתרגלו ותתחילו לאהוב את הדמויות החדשות! אין מה לעשות, זה באמת מבאס אבל נחכה וניראה איך יהיו הדמויות החדשות...

casperit

New member
נתרגל אבל...

זה יהיה שונה... זה יהיה כאילו כל הסדרה מההתחלה! אני אוהב את זה ואתרגל אבל... זה לא יהיא אותו דבר!

Rotem Lisa

New member
כן..

נאצ´ו
לא יהיה גיבור-על שלי.. :(
): אני בטוח אוהב את נאצ´ו
בעונה ה-5, אבל.. נאצ´ו זו דמות כ"כ חמודה -לדעתי-, ואני לא צה להפרד ממנה
.. *******-* הלוואי שבעונה ה-5 סבס
יהיה חבר של מריה (נדיה), הם כ"כ חמודים יחד (ראיתי אותם רק בתמונות.. לא משנה
) :)).. וקמילה! למה היא הסתפרה ? :( זה לא כ"כ יפה לה -לדעתי-.. כשחברה שלי ראתה אתי את הסרט, היא אמרה שסבס יפה עם שיער ארוך :) טוף.. הוא יפה תמיד
(,´´) בעע-ביי..
Chiquitita

הם בטוח יהיו חברים! תראי את התמונה-

זה נאצ´ו!! זה הוא!! אני לא זוכרת שראיתי עוד מישהו בלונדיני בגובה של נדיה בעונה 6.. זאת תמונה מעונה 6, נראה לי.. 6 או 7. מה שאומר.. מריה+סבסטיאן=
גוני

נטע4

New member
טעות!!!!!! זה לא נאצ´ו........

זה אגוסטין אם אני לא טועה והוא ישחק גם מהעונה החמישית עד השביעית הוא גם שיחק בסרט והוא יהיה חבר של נדיה למרות שבאמת חבל שנדיה ונאצ´ו לא יהיו זוג כי הם מה זה חמודים ביחד.

למעלה