).. הלוואי הוא היה אתי.. בט.. נווו.. אי-אפשר חח, סתם.. סבס
ומריה-נדיה כ"כ מתאימים.. שניהם מתוקיים!!!!!!! חבל.. בעע.. אגוסטין (??) פ´גר.. הוא חבר של סבס ?!.. אם כן אז הוא חמוד **הכל בצחוק..או לא** טויייף.. לא נורא שטעית
זה מגעיל!!! נדיוש רק בת 13 והתמונה היא לפני שנה!!! התספורת מזכירה את סבסטיאן אבל זה דומה לאגוסטין!!! ואולי זה בכלל טיטאן?!?!?!?!?!?!?!?!? אני לא יודעת!!! אבל היא קטנה!!!!!!!!!!!
בגיל כזה לראות קטנטנות? צריך לחלק לך פרס...לא כל המבוגרים כמוך...גם אני זוכרת את העונה הראשונה...ימים א-ה 18:15 אחחח...הימים הטובים...כ"כ אהבתי את העונה עם מטלידה...פשוט...מרגש **מזילה דמעה** הלוואי ויהיו שידורים חוזרים...גם אני לא רוצה שהעונה תיגמר...בעעע...טוף, נתגבר...אני חושבת...אמ...??? אופס...שכחתי..! לפי דעתי נאצ´ו חמוד ומקסים <<במיוחד כשהוא פגש את אבא שלו פעם ראשונה>> אבל נדיה, לדעתי ולדעתי שלי בלבד, די קרצייה...היא יכולה להיו תטובה וחמודה...אבל בעעעעעע איתה... והסוף...פתוח...
את מזכירה לי את עצמי.. באמת! את אוהבת את נאצ´ו ?! אני אוהבת אותך!!! וואו, באמת- אבל באמת.. את מזכירה לי את עצמי!! חבל שקוראים לך טל.. אם היו קוראים לך רותם, היית אחותי התאומה :\ חח, סתפו´ש )) גם אני חשבתי שנדיה ממש.. מה שנקרא - בעעעעע.. אבל היא התחילה להיות חמודה. נראה.. טוייף.. הגזמתי.. בעע-ביי!
את רומזת משהו? אם כן ואם לא...רוצה להיות אחותי בלי קשר לתאומה??? ואת צודקת, נדיה חמודה כשהיא רוצה להיות זוכרים שמרטיריו קפחה אותה והיא השוויצה? **צד רע..** ואת כל מה שהיא עשתה למרטינה...**הצד הטוב** אם כך גזר דין..? בעעעעעעע איתי- נכון שאני איומה? לוס אנג´ל-בעעעע
אתה שכתבתה שם ממש מרגש כל הכבוד לך אני עצמי לא חשבתי שאוכל להתמכר לקטנטנות אבל כם התמכרתי ואתה בן 23 ואתה רואה את זה כל הכבוד ממש כל הכבוד! כיפך הייי ביכיפך היי כיפך הי הי הי ממש יפה שחר
היי לך, סיפור ממש יפה - בחיי!! נורא התרגשתי כשקראתי אותו. אתה באמת בן 23? ד"א: אני בת 12 ואני מאוד אוהבת קטנטנות וגם רואה מהעונה הראשונה. להית´, תמר. נ.ב - אשמח לקבל ממך הודעה או אימייל.