היה היום גלים?

a n g l o

New member
עוד מעט יודעת תסביר לכם על הגלים שהיו היום

אם תתנהגו אליה יפה - אולי היא תספר גם על הגלים של מחר (היא יודעת) אז

a n g l o

New member
בינתיים עד שהיא מתחממת

כמה תיקונים קטנים לא אומרים "על תתקנו לי את העברית" צריך ונכון לומר "על תתקנו לי על העברית" דבר שני, דויד גילאור מהחנות של הקונדומים היה יותר מאדיב אפילו הצטרף אלינו בסופו של דוור, עם סקירה מפורטת - הלוואי על הבלוג של הדוד כאלה סקירות. השנייה לקחה לונג בשנייה של היודע . מעניין, זר, ומוזר לא מעט בכל אופן נרשם בול פגיעה

מפאת איחור לתחילת המסחר (נרדמתי בשמירה)

כותבת בלי לבדוק סטיות, גלים ואת כיוון הרוח

a n g l o

New member
אין לך מה לבדוק אם לא ראית בלייב

שנייה אחת +0.2 אחרי שנייה -0.2 אחרי שנייה 0 אחרי שנייה +0.2 אחרי שנייה -0.2 אחרי שנייה +0.2 אחרי שנייה -0.2 אחרי שנייה +0.2 וככה איך עוד חמש שש שהע שמונה פעמים באמא שלי

הלו, בלי הורים

זה בשביל המצילים. הם רוצים העלאה במשכורת, וגם רוצים קצת ללמד את ילדי ה לא שביל אליו לא דרך

a n g l o

New member
את שומעת לא שביל ?

אני שומע היכוני כלה ללילה הבא ללללללללללל ללילה הבא

אני שומעת מה

לב. מהלב מהלללבבבבבבבבבב. כמו שאמרתי היום לאחד הילדים שחושב שבורסה לומדים בשנה (אגב, הוא אוכל עשר כורדים לדקה, וגם לקח לדוד שלי שעון, השרליל), אני בעבודה לא משתמשת בשנורקל וגם לא בטמבלרדיו - אני לא רק שומעת, אלא את עצמי שומעת. ונוגעת פה ושם נוגעת תהיו לי בריאים עם המה ערבים שלכם. אגב, שאלה: אבל אחכה לתורי

קבל

שאלה: מהו, לדעתך, גודל האוכלוסייה שממנה נשלף המספר הראנדומלי של הבורסה שמשפיע על קבה"חטך זו משרלוונטית לענייננו? אני באמתשואלת כי אני לא יודעת, ואני יודעת שאני לא יודעת, וזו כבר ידיעה לא מעטה (אופס.. כורדית...)

a n g l o

New member
לא דייקת בניסוח השאלה (ואת עוד יודעת לשאול)

אז מה אני יגיד ? זה לא עניין של דעתי. אני פשוט יודע. הגודל = בין 3 ל-4 (בנקודה-מסויימת) מקבה שעזרתי

a n g l o

New member
רנדום ווק ? הביאני אל בית היין ?

מתלבט בין 2 הפתרונים מוחל על הכל היית משוטטת בין הקירות ? שיהיו לך שמיים גיטרות

סתם תהיתי, מה יקרה כשייגמרו המארחים

אני מתחילה להתמכר לזה. סתם סתם סרק סרק אמתך הנאמנה יודעת, מלבד לשאול, גם לחתוך, ובבת אחת כשצריך. למשל, לעשן... זה מפריע לי על הגלשן! אז הפסקתי.

a n g l o

New member
טוב. מחר אני משחרר אותך אם את רוצה

אם לא- זכותך לחפש אותי בסיבוב הם לא יגמרו לעולם תמיד אפשר לחזור לאלוני (ח זמני אני חושב) ולהתחיל סיבוב חדש אני מתגעגע לתחום התקשורת ואת ?

למעלה