היה היום גלים?

a n g l o

New member
נ.ב אל תלמדי אותי לדבר

פעם הבאה לא שותק לך על זה בלי הורים

נערה הייתי וגם זקנתי

אי אפשר להפתיע אותי. הי רגע, מה זה כאן? נאור ציון? הפתיע עוטי גם זקנה גם עובדת נו נו, איך קוראים לה? למה לא יצא בראנדום סרטים. אה רגע, אני שרופה שם... קשור לצ'אלה

צ"ל: "כל אחת ונקודה שלה"

זה מטבע אפריקאי? מה שמזקיר לי, רובן החליף כינוי? למה כולם מחליפים כינוי? כולם רגישים לכורדי ?

a n g l o

New member
פחחח למטבע הדרומי קוראים איין (ע"ש איינשטיין)

מי זה רובן בכלל ? מי זה אברם בכלל ? מי זה הקוף המגעיל הכלל ? מי זה כל אחד בכלל ? מי זה שמדבר על כינויים בכלל ? אנגלית ובעצם נראה לי רק המשפחה של הדוד שלך כולם שם חוץ ממני ומנו1

חמוד, אנחנו לא מסתירים כלום

מתי תעמין כבר? רק מנסים לשמור על עצמנו מזעם הצי הבור, וגם בזה אנחנו מצליחים כמו שהשקרן ושאר ירקות שלמשל הציפו אותך במסרים שאמרת לפני כמה ימים, מצליחים במסחר / קבה"ח רווחיות במסחר בשווקים וכיו"ב ענייני, ולא בנלווים... אבל אם זה חדש לי, באמת מגיע לדוד שלי. כמו שאמרתי, אם אתה צריך לבדוק אם מישו אנו תשאל, למרות שענינו לך כבר. אתה מההרים או מהשפלה? כל הזמן אני שוכחת

a n g l o

New member
אני לא מהממהרים לא מהמהמרים

וגם השוק עוד (מזל) לא השפיל אותי ממליץ (בנכתב) על הבדיחה של בוגי

זכורתני שאתה מירושלים

הזכויות לשייקה אופיר בתפקיד השוטר האמיץ דולי כולכם, הגברים, אותו הדבר. בסוף המין החזק ינצח! למה הכל אצלכם מלחמה? מאת: הרשות למלחמה בסמים והועד למלחמה באלימות והרשות הלאומית למלחמה בצרכנים (הוספתי נ בשביל החרוז)

ככה זה אצלכם בתשקורת

מדברים בשנורקל על אפקט הפחד. זה פחד זה? מתי מתחיל המשחק האמיתי?

a n g l o

New member
תודה לסוחרת ולגבי האפקט -

הם אמרו שמה מתי שנתפשים הסטופים אנא עארף ?

אלוהים שישמרני מהשאלות שלך. שמע,

אני מעבירה קורס בלדעת לשאול. אחר כך, כל בוגר של הקורס, יוכל לעבוד לצד מיסז רובינסון, ויקבל בעזרתי עט כדורי, מחובר באונליין ישר לחשבון הבנק שלי, כי אני פשוט מקצרת לכם את הציוץ, 3 רקטות קסאם סמוך לשדרות עכשיו, מדהים: מחר יישפכו כאן שמפניה

a n g l o

New member
לגבי השמפיניון

מייד בתום המשחק אעביר לך את התווח של השמפנז

לא. לא ראיתי "אספקלריה של.."

Xולש=גולש איזה סיום, יא אילוהים כאן זוהיר בה אלול משדר אליכם ממגרש הפועל עכו

a n g l o

New member
זה לא נקרא סיום אלא פיניש

גלעד ווינגרטן הסביר שבגלל שהוא נצמד מאחורה לחבורת המובילים הוא שרף פחות פחמימות ולכן בישורת האחרונה נשארו לו 4 פחמימות עם 0.75 חמצן והוא גם אמר "איזה כח יש ברגליים האלה"

לא נעים. 3 נו טראמפ

נזכרתי בגלעד אחר וגם בעופרה אחרת מצחיק, ההוא מהסיפור על שאמרתי לו הבוקר, אמר שחובב להפסיד כל עוד יש לו פחמימות לישורת האחרונה. אני, לעומתכם, נערה, עובדת. כל יום חייבת להפריח. בנתיים זה כל XXXX ויורד. כמו שאמרה טרישה לביבלברוקס. ויורד..

a n g l o

New member
תווח מחר 1088-1108 אצפה לתווח מקס' 20 נק'

בתמורה כמו כן ראי הערתי בדוביט שתפורסם בדקות הקרובים

למעלה