היה כה נחמד במפגש

jack 1

New member
נו מה זה לא ברור?

הוא לא נראה כמו משו אחר
.

DeDe shay

New member
../images/Emo45.gif

רק לפי צבע העור אין אשכנזי עם עור כהה. אהמ... יותר נכון רוב האשכנזים מחזירים אור לשמש *אהמאהמ*

Hezi The One

New member
אני חצי עיראקי לזזל:(

אל תנתחו את צבע עורי!!! לכו תראאו את הצבע עור של רוז מקגוואן!!!

פרקשון

New member
אוקי אז ככה!!

יש לך שיער בלונדיני עיניים כחולות עור לבן כמו קיר ואתה עירקי!! את בטוח שאמא לא הלכה לשכן או משהו...?

Hezi The One

New member
אממ כן אני חצ עיראקי יש'ך בעיה../images/Emo11.gif

ואמא שלי שמרנית מדי ואם עם זה יש,ך בעיה אז תמות

פורום אני אוהבת אתכם המון ../images/Emo25.gif

היה לי כיף, ונחתתם בגן המשולש בדיוק בזמן, כשהייתי צריכה אנשים שאוהבים אותי לידי. היה כיף, היה מצחיק, ונהנתי המון. בר ועידן אתם מקסימים
חזי אני עוד אזכור לך שנטשת אותנו.. חשבתי שאותי אתה הכי אוהב
רציתי שתבוא גם לגן. אוקצור.... ניפגש בקרוב עוד. מילה של נמש זו מילה [עידן ובר אנחנו עוד נדבר..
]
לילה טוב לכם פורום יקר שלי.
אוהבת המון המון

פרקשון

New member
קבלו את זה

אני ובר קיבלנו סוגריים שלמים מוקדשים בשבילנו אם נעשה הכרות כללית בין הפורומים שלך זה יהיה כל כך שולט בהזדמנות אוהבים אותך פה בחזרה

אתה, אתה חמוד אתה! ../images/Emo25.gif

חכה חכה אני הולכת להקדיש לכם שורה בחתימה שלי
אתם הכי מדהימים בעולם פורום שלי
יותר מכל פורום אחר שאי פעם ניהלתי או אי פעם אנהל תהיו בטוחים בזה
עידן ובר.. אוהבת אתכם עד השמיים וחזרה.

בצה17

New member
ורק שתידעי- אנחנו סוגדים לך!!../images/Emo3.gif

המנהלת הכי טובה שיש!!!

בצה17

New member
המפגש!-

חיח היה נורא כיף במפגש
למרות שבהתחלה יבשתם אותנו!! אבל אני ועידן לא התייאשנו(!) באנו לפגישה - ותהיה פגישה! חיח מיכל - איזו מאמי את!
חיח והדהים אותי שמכל האנשים בעולם את יוצאת דווקא עם העידן הזה חחח איזה עולם קטן! dsol(בלע שכחתי ת'שם שלך)- חבל שהיית איתנו רק לכמה דקות בשביל התמונות...
הפסדת הכרות עם המנהלת המדהימה שלנו!! אבל סה"כ אתה נורא נחמד :> בן- אתה פשוט מקסים חיח :> נירא טיפה כמו ילד אבל זה מיוחד וזה יפה
וסה"כ למרות שהרצת אותנו ממקום למקום היה דיי כיף
חזי- אני בוחרת לא לנדות אותך!! חיח כי סה"כ אני מבינה את הלב שלך.. פשוט להבא תשתדל להפריד בין "העיניינים האישיים" שלך לבין פגישות פורום!!! חח וסה"כ מתה עליך מאמי
ומקווה לראות אותך עוד הרבה!! (הופעות, פגישות פורום)
עידן- חח אין מה להרחיב, אני רואה אותך כל הזמן!! חח אז כבר ידוע שאני חולה עליך ילד ואתה ידיד מדהים!
(ואל תעיז לייבש אותי!!|פרצוף קשוח|) ונמש
- אני פשוט מעריצה אותך בתור מנהלת שלנו ואת יודעת את זה! את פשוט בנאדם מדהים
(ואפעם אל תשכחי את זה!!) אוהבת אותך מכל הלב

dsol

New member
כן הצתלמתי!

איזה 2-3 תמונות לפני שהלכתם לפארק השלושה (לשם הלכתם נכון?) יש למישהו תמונות ? אג השם שלי זה דוד/דודי מה שבא לך....

בצה17

New member
כן!!! זכרתי דוד!! :> אני לא סנילית!

*הגן המשלוש(אם אני לא טועה) אהמ יש לאנשים שאנשים מהפורום מכירים אותם תמונות חח ההוראות היו שיעלו את התמונות לגלריה של הפורום אני מקווה שיטפלו בזה...

jack 1

New member
עוד לא סיימתי את הפיל.

אני אעלה את התמונות בהמשך השבוע,בתקווה שהמצלמה הטיפשע שלי באמת צילמה. היה חביב.ואני לא זוכר שמות
.

jack 1

New member
אוקי אני אזכור../images/Emo13.gif

ממ אני גם זוכר את בצה.מממ ואת זה עם החולצה האדומה שהרביצו לו או משו כזה,קראו לו בן אם אני לא טועה.ומממ ואני זוכר גם מישהי עם שיער שחור ומשקפיים שעכשיו שכחתי את שמה
.

למעלה