היה כייף !

אופסי../images/Emo9.gif

מצטערת שלא יצא לי לומר לשום כמו שצריך מבטיחה להשתפר,אני מקווה שנהנתם הערב למה אני רואה שהיו קצת בעיות
לא מתערבת היה נחמד להכיר את מי שהיה ואת מי שלא.אכיר במפגש הבא,מקוה שאגיע. אז שיהיה לכלום שבוע טוב טסה לישון יום עמוס מחר.

_alon_

New member
אז ככה, אני חייב להתערב

נכנסתי לומר שהיה מפגש חביב מאוד, אנשים נחמדים ואני מחכה למפגשים הבאים. חשבתי שההודעה בראש הדף תיהיה בנוסח דומה של אנשים שחזרו לפני ופתאום השרשור הדפוק הזה. אני לא מכיר לא אנ טי ולא את ליאן אבל 3 דברים עלו לי לראש שקראתי את השירשור: 1. בזמן שאנשים ישבו ופטפטו, ליאן עמדה ליד השולחן, אירגנה את המזון, חתכה בעמל רב את האבטיח
ודאגה שלא יהיה זבל מסביב. 2. אם את/ה מעוצבן וכועס אין חובה להיכנס לפורום ואם נכנסים לא חייבים להתיחס לכל ההערות. 3. אפונה וגזר ישבו במקרר ביחד עם בטטה התחילו לקטר קר לי ברגליים, תדליק ת´מנורה בקיר כי חושך מצריים אז בואו נשיר...

היה כיף....

באמת היה כיף וחבל שאני הולך למילואים עכשיו... כי לא יהיה לי אפשרות לראות אותכם פה.... בייב -הרשמת אותי יותר מתמיד... אני אתקשר אליך כשאוכל - מבטיח פרינציפצה- כרגיל... לא השתנת...אין לי מילים... צפי לטלפון ליאן - קבלי תשבוחות מצפה לעוד מפגשים כאילו ניב- אל תכנס לדיכאון בגללה - לא מתאים לך, (אתה יודע על מי אני מדבר) נתן - היית די שקט הערב ... ציפיתי ליותר... אבל היה סבבה דודוש- לא נגמרה ההתמודדות ..... ופעם הבאה אל תפיל את כולם לרצפה- חלק אמרו שזה לא היה כיף ... ירון - היה נעים להכיר.. דיאנה - נתת לי סיבה טובה להשאר בחיים... אני אצור קשר איתך ושוב ברח לי השם....- הבחורה המקסימה ששמה לי משהו במשקה... היה פיצוץ.. ולכל אילו ששכחתי או לא ציינתי.... באמת היה כייף עם כולם!!!! אז לסיום...ליל מנוחה,ונפגש בסוף השבוע!!! נשיקות לכולם!

principeza

New member
היי חברה´

נורא נהנתי להכיר את מי שאני עדיין לא מכירה היה אחלה רק חבל שלא כולם מגיעים בזמן..(אל תדאגו הכנתי פנקס איחורים) נתראה

ליאן.

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

בוקר טוב לכולם

תודה לכם על ערב (קצר מדי לצערי) מקסים. דודוש- מעכשיו אני מבטיחה לכתוב יותר (כשהפנים שמאחרי הכינויים מוכרים, זה יהיה יותר קל). ולעניין אחר: פסטיבל בראשית. משהו רוצה להצטרף?

dudusch

New member
../images/Emo24.gif גם אני ../images/Emo9.gif

היה כיף לפגוש את כולכם, לחזור ולצחוק ולהיות שוב איתכם. להכיר את הפנים והשמות מאחורי הכינויים, לעמוד איתכם על מהות השינויים. נתי ירביץ לי עוד מעט, כי באה לי המוזה לחרוז מעט. תודה למי שהגה את רעיון המפגש והוצאתו לפועל, בואו ונתעלם משירשור הגועל, enicegirl, למרות האיחור האופנתי, nightmistress היה כיף שבאת איתי. דיאנה זוגתי לסלסה, ראיתי כי היית מכוסה
על האש הבתול, שנהם כמו חתול (שחוט), babe10, אני משוחד, אך אומר בכל זאת, את משהו מיוחד. פרינצי, שחתכה מוקדם, כדי להיות עם איזה בנאדם
קוקי על הסוזוקי, ליומולדתך, מזל טוב ענקי! יעל (גשרי?) מקווה שתחזרי אלינו, ושלא תחזיקי את המפגש כנגדנו. לכל האופנוענים, וכל עושי העניינים, בחור בודד, מה אומר כדי אותך לעודד? יהיה בסדר זה הלא נדוש, ואת שורות הפורום לא נגדוש. ולכל מי שלא ציינתי, בגלל שלא ידעתי או שפשוט שכחתי, deyulia, מקווה שנהנית מהמסאז´ שעשיתי, כן, גם דיאנה וגם נתי... שיהיה לכווולם ליל מנוחה וחלום, ולפני שלכולם אומר שלום, שיהיה לנו שבוע נפלא, בלי רעש והמולה!!! אוהב ונהנה להיות אתכם, דודוש

babe10

New member
תשמור על עצמך שם!

מה שלא ישלחו אותך לעשות. באמת היה כיף. אולי בפעם הבאה יהיו גם משחקים. צריך להיות מעניין
ואם אני רוצה עוד לעבוד, כדאי שאעוף עכשיו למיטה. לישון. לבד. ולא, לא מבחירה...

dudusch

New member
כעת נעשה זאת רשמית?../images/Emo171.gif

נברכך בברכת זה שמקרוב באה, כמו זה צו השעה, שתכתבי יותר, כמו שהפתק בעוגיית המזל הסינית אומר. "בקרוב תגיעי קרוב שהוא רחוק מאוד". (סתם רציתי להיות מסתורי). אז ברוכה הבאה, את מוזמנת למלאכה הגאה, לכתוב לנו הודעות, גם אלו שללב מגיעות. שיהיה יום נפלא ושבוע מדהים!

*pachanga*

New member
טוב אז ככה...

אני לא הייתי במפגש, הייתי אמורה להגיע אבל לא יכולתי.... וכמו שאני שמה לב אנשים נהנו והיה לכם אחלה מפגש אבל חבל שלא עשיתי מאמצים לבוא למפגש רק בשביל לראות את המנהלת המקסימה שלכם ליאן
ועל האש לא מבין עד כמה אני חולה עליו!!!!!!!! והייתי באה רק בשביל לראות את הגבר החתיך הזה !!!!! אבל גם רמזים הוא לא מבין
אני ומזל שלי
מנגל
חולה עליך , תחיה עם זה או לא, אמרתי את שלי זהו

MemphisRaines

New member
כמה דברים

מאד נהנייתי מהזמן הקצר בו הייתי קצת הפריע לי נושא הריבים כמו גם דברים שנאמרו על ידי חלק מהמשתתפים במפגש מטרת המפגש היא להנות ולא לריב לפתוח לבבות לצחוק להנות וגם להכיר יורת מקרוב שרון

dianah

New member
sooooooooo...... ../images/Emo13.gif

הבטחתי לחזור ואני אנסה לקיים
היה ערב באמת סופר - סופר - סופר אטרקטיבי
חוויה מרנינה ממש
מזל שכבר כולם כמעט הספיקו לכתוב לפניי ולדווח על כל המשתתפים והשמות כך שממני נחסך הצורך לזכור את כל השמות של כל האנשים שהגיעו
האוכל, האווירה, החברה, האנשים החדשים וגם הישנים...אחחח, כיף לא רגיל
היה לי "יתרון" קל שהריחוק הזמני שלקחתי על עצמי מהפורום לא הכניס אותי לאינטריגות הפנימיות שאני מבינה שיש/היו כאן ולכן יכולתי נטו להנות מהאנשים שהיו ולא לייחס יותר מדי חשיבות לקבוצות הצדדיות שנוצרו
אז לסיכומ´יישן, אני נהניתי, ותודה לכולם, ובכל זאת אנסה לזכור את האנשים הישנים והחדשים שהכרתי:
לליאן שארגנה את זה, לאחי הצעיר על הליווי התחבורתי
ל - deyulia - נהניתי מאוד להכיר. בהצלחה בקורס! בחור בודד - מקווה שיש לך עוד קצת סיבות חוץ ממני להשאירך בחיים, ושמור על עצמך בנגמ"ש
riply, ניב (המגניב?), נתי, עודד, ניר, עדי... הממממ....אוף - דווקא עכשיו בלק אאוט
אז לכל מי ששכחתי - היה נעים מאוד להכיר, וכמובן - שלום שוב לכל חבריי משכבר הימים (אפרת, מיה, שרון, דודו, מירי יקירתי...)
להתראות בפעם הבאה,
אה- הכי חשוב (כמעט...) - נימה אישית פרטית לחלוטין: מי שהביא/ה את גבינת הברי אתמול - תבורך/י

blaumark

New member
מצטער שלא הייתי אבל היה לי סיבה !!!

היי לכולם שמעתי שהיה אחלה חבל שלא הצלחתי להגיע שמעתי שהגיעו המון חברה חדשים מאוד היית ירוצה לפגוש את כולכם אבל לשמחתי או לצערי הייתי בערב זיכרון לחבר שנהרג בצבא היו רגשות מעורבים של שמחה ועצב יחד היה אחלה ערב אבל לצערי פיספתי את המפגש ממתין בקותר רוח למפגש הבא

MemphisRaines

New member
יש לי פתק מהרופא ../images/Emo13.gif

לכבוד המורה פרינציפצה הנדון : התלמיד ממפיס ריינס הנ"ל היה אצלי בביקור הלילה ולכן איחר לשיעור מפגש פורום סינגלס בברכה the love doctor שרון

למעלה