היה כייף !

נתן.ל

New member
היה באמת נחמד ../images/Emo13.gif

נהניתי נורא. מה חבל שהייתי כה עייף אחרי הטיול
לכן הייתי קצת פחות אנרגטי, סורי
היה ממש מדהים להכיר את כולכם(כולכן
) ממש יפיפיות אחת אחת (שמתם לב שכולם הקיפו את אחותה של גישרית? ובצדק, בחורה יפה יפה
) אני מצטער שאני לא זוכר כינויים VS שמות, אבל אני זוכר פנים, אז לא להתעצבן עלי (אני הבאתי את קוקי). יעל : היה נפלא, את נראית נהדר ואמשח להכיר אותך שוב (וגם את יעל ואת יעל ואת יעל) כולן היו יעל

dudusch

New member
שרשרתי להודעה אחרת...

אבל לא רציתי להישאר בבדידות... היה כיף לפגוש את כולכם, לחזור ולצחוק ולהיות שוב איתכם. להכיר את הפנים והשמות מאחורי הכינויים, לעמוד איתכם על מהות השינויים. נתי ירביץ לי עוד מעט, כי באה לי המוזה לחרוז מעט. תודה למי שהגה את רעיון המפגש והוצאתו לפועל, בואו ונתעלם משירשור הגועל, enicegirl, למרות האיחור האופנתי, nightmistress היה כיף שבאת איתי. דיאנה זוגתי לסלסה, ראיתי כי היית מכוסה על האש הבתול, שנהם כמו חתול (שחוט), babe10, אני משוחד, אך אומר בכל זאת, את משהו מיוחד. פרינצי, שחתכה מוקדם, כדי להיות עם איזה בנאדם קוקי על הסוזוקי, ליומולדתך, מזל טוב ענקי! יעל (גשרי?) מקווה שתחזרי אלינו, ושלא תחזיקי את המפגש כנגדנו. לכל האופנוענים, וכל עושי העניינים, בחור בודד, מה אומר כדי אותך לעודד? יהיה בסדר זה הלא נדוש, ואת שורות הפורום לא נגדוש. ולכל מי שלא ציינתי, בגלל שלא ידעתי או שפשוט שכחתי, deyulia, מקווה שנהנית מהמסאז´ שעשיתי, כן, גם דיאנה וגם נתי... שיהיה לכווולם ליל מנוחה וחלום, ולפני שלכולם אומר שלום, שיהיה לנו שבוע נפלא, בלי רעש והמולה!!! אוהב ונהנה להיות אתכם, דודוש

its moi

New member
היה באמת נחמד

לפגוש אתכם. לראות שאתם גם אמיתיים, ולא רק וירטואליים. ושוב, תודה לברק013, ול BABE10 שהביאוני עד הלום. ולעל_האש. סילחה, התכוונתי על-האש, אה.. בעצם על האש. (והמבינה - תבין)

enicegirl

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif נהנתי מאוד

אני חושבת שהיה ערב מאוד מענין, שפע של אוכל, השיתוף והרצון של כולם לבוא ולבלות! דודוש ושרון, תודה רבה על הטרמפ, ממש הצלתם אותי, בתקווה שיום אחד אני יוכל לקחת אתכם...שרון, בתקווה שאהבה תשרה במעונך לעוד הרבה שנים רבות (והמבין יבין) ליאן ודיאנה, נהנתי מאוד לראותכן שוב וכמו כן את deyulia שעשתה קאמבק ועל זה תבורך
על האש המקסים שמרוב ששתיתי בירה שחורה, שכחתי לבקש ממנו להכין לי שנדי. לכל החבר´ה החדשים (It´s moi, נתן,ל , בחור בודד, Senda, ברק 013, ריפלי) היה ממש כייף לראות אתכם! כמו כן, תודה מיוחדת לעודד (ההוא עם הפוני המדהים) שישב לידי והנעים לי את הערב קמעה...היית ממש חמוד

odododod

New member
hi

תודה על המחמאות גם לי היה מאד נחמד לקשקש איתך חבל שלא נתת לי את הכבוד להחזיר אותך הביתה.

נתן.ל

New member
אני חייב להמשיך

תנו לישון בשקט בערוגה בגן שם תזרח השמש גם מחר תנו לחיות בשקט בלי לקפוא מקור עם קצת שמש, מים וגם אור תננה ננ ה נ ה
אפונה וגזר יושבים בתוך מחבת .... (יש המשך ...
)

ליאן.

New member
היה כייף ! ../images/Emo171.gif

אני מקווה שכולכם נהנתם..
היה נחמד לראות כל כך הרבה פרצופים חדשים וכזו השקעה יפה
תודה לכולכם שבאתם
אלון - אלו היו 5 דקות מאוד ארוכות, הא ?
הנסיכה - מקסימה כהרגלה ובחורה מהממת..
ניבי + עדי - ניבי, לא זיהינו אותך במדי א´..
והנה
לעדי שלא זכיתי להכירו.. דיאנה - עד החורף בטוח כבר תהיה לך צמה..
מקווה שנהנית..
בחור בודד - עכשיו אתה כבר לא ממש בודד, נכון?
its moi - לא זיהיתי אותך בלי הזקן..
dudusch - האיש והאגדה, לא? אחלה חמוצים! תוֹדֵה לאבא בשמי..
General specific - חשבתי שתגיע למפגש כשאתה רכוב על פיל..
The Gunslinger - מה היינו עושים ללא הפסטו המשובח שלך ?! שמחתי להכיר
Thor - מקווה שאנשים לא חטפו הרעלת קיבה בעקבות המשקה המשובח שהבאת איתך..
babe10 - הסלבריטאית האישית שלנו !!!
r i p l y - את מקסימה!
ברק013 + עודד - הפתעת עם השולחן! קבל ח"ח עצבני, מושיענו!
night mistress - תצטרכי להסביר בהזדמנות את הקטע שעשית..
נתן ל - נו, אז מה נסגר עם הבאגטים..?
בת גשרית + טל - היה כיף שבאתן ומאוד נעים להכיר
deyulia - את יודעת שהבאתי אותך בשביל השאנדי נכון ?
enicegirl - מתוקה! הצלת אותנו עם הקיסמים..
MemphisRaines - תודה שבאת. דייזי דאק - נו, העיקר הגעת בסוף! איך זיהית אותי ?
על האש - יפה לך הבלוד..
קוקי על סוזוקי - אחרי שהכרנו את כל האקסים באתר, נחמד לראות גם את הפרצוף שלך. מקווה לראותך גם במפגשים הבאים..
robbi53 - מקווה שנהנית
..ושהתמונות יצאו משובחות.. MiTZi Shpitzi - אתה מקסים ומוזמן לאירועים הבאים הפורום (ללא הנספח..) ספקטרל - נחמד להכיר.. תזכירו לי אם פיספסתי מישהו.. נתראה במפגש הבא...

night mistress

New member
ההודעה הייתה מופנת לליאן..

אני אתמול קצת הייתי מצוברחת עקב בעיות עם החבר אבל בהחלט שיפרתם את מצב רוחי.. דודוש..נשמון, אני מטורפת עליך..היה ממש טוב לראות אותך.. ברביקיו, אח קטן, לא החזרתי לך את הפאקט שאני חייבת לך, ונורא נעלבתי שלא ציינת שאייל חייב לך סיגריה (
) לכל החברה, דיאנה, שרון וכולם כולם כי אם אני אתחיל עם השמות אני בטח לא אצא מזה..היה תענוג לראות אותכם ואני מחכה בקוצר רוח למפגש הבא, מבטיחה לבוא עם מצב רוח מתאים.. ומרקו, חסרת לי, קח חיבוק!! שלכם מאי

על האש

New member
היה כיף 2 ! ../images/Emo98.gif

אלון היה נחמד מאווד לראותך שוב
. הילי(למרות המכה הכואבת שהכנסת לי בפורום
) היה כיף לראותך שוב תמיד
. ניב (מה נסגר עם החוטיני לחץ לא לחץ?
)
. דודו מת עליך אחי לא יעזור בית דין !
. עודד,ניר,ברק,היה כיף להכיר
. its moi -ירון תגיד לי איפה ריפלי רואה מקף בשם שלי ?
. r i p l y הצעת הנישואים בתוקף (אני רק צריך את הסכמתך,ולבקש אותך ממהורים
). ואיפה את רואה מקף בשם?!
. Thor היה נחמד לראותך שוב כמו תמיד
. babe10 מירי יש לך ספק בכלל שהיה כיף לראותך
?
. בת גישרית ואחותה טלי יעל היה נעים מאווד להכיר לדעת שיש עוד אדומות איתי בפורום
. את אחותך לצערי לא יצא לי להכיר,גם העסיקו אותה רוב הערב מקווה להכרות פעם הבאה.
. deyulia יעל התגעגתי הרבה
ותודה שדאגת לספרייט בשביל השנדי
. נתן אתה עוד תשלם על הכול ביוקר אחי
(מת עליך). דייזי הכרות קצרה אבל נעים מאווד
. קוקי לא לקחת ללב את מה שקרה בפורום ס.. ולהמשיך ולחזור לשם מהר ! והיה כיף להכיר
. אפרת אחותי שלי
דתייה דימיקולו
. מאייה אחותי בסוף לא קיבלתי את הסיגריות שלי
. שרון מת עליך אחי
(ציק´ן ווינג´ס
). The Gunslinger וGeneral specific וברק 013 (קווי זהב
) היה כיף להכיר
. בחור בודד היה כיף לראות אותך שוב
. וכמובן
רבה גדולה במיוחד לאחותי הגדולה...דיאנה שדאגה להביאוני עד הלום (וכמובן נושאיי השיחה שלנו ברכב,(לא נוח לי עם העכבר וכו´
)
. ולסיום תודה רבה למארגנת של ערב נפלא ליאן
. ומחכה בקוצר רוח למפגשים נוספים
.

למעלה