היה כ''כ פאקינג כיף!!@%#

BtHeS 94

New member
היה כ''כ פאקינג כיף!!@%#

נורא נהנתי לקשט איתכן את רחובות ת''א בסטיקרים D: ובכללי נורא נהנתי להכיר בנות חדשות ומדהימות, אין, כולכן כ''כ מדהימות,ונורא נהנתי איתכן... אפילו הדבקנו סטיקרים בתוך שוק הכרמל,בדוכנים!!! XDDD שתבינו עד איפה הגענו-גם תלינו על רמזורים,פחי אשפה, ובין היתר על הרגליים,טוסיק,וכו'.... היה כיף!! 3333333>

TyrAnnyA

New member
על פחי זבל?!?!?!

זה משהו שבחיים לא אבין... וואטוור... היה באמת כיף, כולנו עבדנו קשה ועשינו עבודה יפה! אם יש למי שהי משהו מיוחד לספר על היום- חוויות, סיפורים מצחיקים, מחשבות, נקודות לשימור ולשיפור- אנא שתפו את כולנו! כל מי שצילמה- נא להעלות את התמונות לאינטרנט (בהזדמנות, כמובן!) ולשים פה לינקים- כדי שנוכל בזמן הקרוב לבחור את התמונות הכי שוות ולשלוח אותן ללהקה! הבנות החדשות- שמחתי להכיר, מקווה לראותכן במפגשים הבאים! זה משהו קטן בתור התחלה: http://twitpic.com/1d77qt

BtHeS 94

New member
אני מתלבטת בין שני שירים שיהיו הפסקול

אני רוצה להכין סרטון עם התמונות שלנו, ואני מתלבטת בין כמה שירים שלדעתי צריכים לשמש כפסקול... שירים של 30,אופקורס...(כי מה,אני אעשה סרטון על מפגש של 30 בלי שיר של 30?-פחח מה זה שווה? XDD) השירים הם: capricorn,echelon,ו-ABL מה לדעתכם יוכל להיות הפסקול הכי מגניב?, הצעות לפסקולים חדשים יתקבלו בברכה D:

BtHeS 94

New member
אע...לדעתי זה תלוי בשיר שאני שמה P:

אם אני אשים נגיד דה קיל או לא יודעת מה זה באמת יהיה מוזר.. ונכון שקידמנו את TIW אבל אהע...גם שיר ישן זה נחמד :D טוב קיצר אני אשקול ואראה מה לעשות...

זה נשמע קצת רע

אבל.. הלהקה ביקשה גם לשלוח להם סרטונים וכאלה.. ואם תעשי את זה עם שיר ישן אז אני לא אוכל לשלוח להם, כי זה יהיה ממש מוזר. קידמנו THIS IS WAR - שגם הולך להיות הסינגל שלהם ואנחנו שמים להם דה קיל בסרטון? הם בחיים לא יעלו לנו אותו

BtHeS 94

New member
לא חשבתי לשים דה קיל,אבל סבבה,שיהיה TIW

ואז נשלח להם :]

XoLilMissLolaoX

New member
אוףףףף זה ממש באסה שלא יכולתי לבוא

אבל אני ממש שמחה שנהנתן ואני גאה שיצגתן את ישראל ואת הפורום המדהים הזה כמו שצריך!!!! מקווה שפעם הבאה אוכל לבוא....=]

BtHeS 94

New member
חכו,הסרטון שלי יהיה הצלחה מסחררת,

או שלא...אבל אהע,עדיין,שווה לנסות D:

תמונות מיום הקידום

בפייסבוק שלי. לא נראה לי שמישהו הולך לעלות בפורום (אני סופר-עצלנית, עד שזה נכנס לפייסבוק...) אבל אם זה ממש חשוב למישהו שאעלה, אז אני אאסוף כוחות, מתישהו. זאת רונה, קבוצת קינג ג'ורג'
מוזמנים להגיב!

למעלה