היה כ''כ פאקינג כיף!!@%#

TyrAnnyA

New member
תודה מותק

אני ממש בכיתי כשניגנו את השיר הזה בוומבלי. תשאלי אותי למה בכיתי- אין לי תשובה עד היום.

yaelc95

New member
בנות היה לי ממש ממש כיף

מקווה שנעשה את זה שוב! וסתם למצברוח הנה כוווול התמונות שצילמתי הן בפייסבוק אז מי שרוצה מוזמנת באותה הזדמנות גם להוסיף אותי :)

yaelc95

New member
אוופס

חחח הינה הן http://www.facebook.com/album.php?aid=43603&id=1636278352

BtHeS 94

New member
קבלו עוד תמונה חמודה,ששרון השניה שלחה לי..

ויעל-אהבתי מאוד ת'תמונות שלך,הייתי מכינסה גם אותן לסרטון, אבל הוא כבר מפוצץ מידי XDD והסרטון אגב-בדרך ליוטיוב,ויהיה מוכן בעוד שעה... ואל תדאגו-הפסקול הוא THIS IS WAR ולא אף שיר שלהם מ-ABL :) אני אשלח לכם קישור אליו ואפרסם אותו גם בפייסבוק ברגע שהוא יועלה, מקווה שתהאבו D: שיהיה לכם לילה טוב 33>

TyrAnnyA

New member
אני מעלה את התמונות הטובות ביותר

של כולנו לפליקר שלי כי ככה יותר נוח לי להעלות אותן לאוסף של טריאד מישן. אם יש למישהי בקשה לגבי איזו שהי תמונה ספציפית אם לשלוח או לא לשלוח אותה במייל להייב- תנו לי לדעת עד מחר בערב. מחר בערב אני יושבת על זה סופית.

BtHeS 94

New member
תוכלי גם לראות את הסרטון שהכנתי ולהחליט

גם לגביו? D: יש שם את כל התמונות שלנו,יש איזה 100 אם לא יותר, זה מטורף :O

TyrAnnyA

New member
כבר הכנת סרטון?!

תשמעי, למדתי קולנוע 3 שנים ולי לוקח שבוע להכין סרטון הכי פשוט רק מתמונות... או שאת כזאת מוכשרת או ש... תראי את הסרטון שלך

גמאני צריכה להגיד משהו ../images/Emo9.gif

בננות, תודה רבה לכולםםםםםםםםםםם שבאו. כל פעם הכמות מפתיעה אותי מחדש.. וכל מה אני חושבת שתתפדחו לקדם ותכלס אני מגלה שיש לכם יותר אומץ וכושר המצאה ממה שלי יש. העליתי את כל התמונות ששמתם כאן למייספייס שלנו. ואני מקווה שכל מה שעשינו יניב תוצאות. אני עכשיו עכשיו את הקישור לסרטון בטוויטר

BtHeS 94

New member
גם אני ממש נהנתי

ואני אשמח לבוא לעוד מלא מפגשים איתכן- כי אתן חמודות רצח וכיף לקדם איתכן 3> 333>

כמה מילים..

בנות היהה מדהיםם 3> אניי מתה עליכן ומחכה כבר למפגש התמונות יצאוו אחלההה !!!!! איןן בנאדם שלא ראה משולש בתל אביב !! הלוואי שזה מה שיגרום להם לבואא 3>

TyrAnnyA

New member
זהו אין דרך חזרה

שלחתי תמונות להייב. ושיהיה לנו בהצלחה...

BtHeS 94

New member
יאפ D:

שיהיה לנו בהצלחה.. ונקווה שהם יקבלו את זה, וגם אם לא ילך-עדיין-היה כיף לנסות D:

yaelc95

New member
תודה!

אני מקווה שהם יראו אותם לפחות כי התאמצתי לצלם תמנות טובות ><

למעלה