היה כתוב היום בעיתון

חןשסק

New member
כן.... וואי.

את בתי הספר שלמדתי בהם, סוגרים- אלונים, אורנים (כבר סגרו והפכו אותו לבצפר דתי), את מורדי הגטאות סוגרים שנה הבאה.... מה יהיה? עוד כמה שנים יסגרו לי גם את התיכון??
(המממ פרצוף קצת במחלוקת.. חח)

BloodRush™

New member
מזל...

שסוגרים את מורדי הגטאות :) פחות בי"ס אחד לעבריינים צעירים... טביב אימפריה!!!!!!!!!!!!!!

cobainos

New member
איזה סוגרים?

מישהו יודע מה עם בן גוריון? דיברו גם על יסודיים? אסור לסגור לא את בן גוריון ולא את אשכולות(היסודי)!!בתי ספר טובים!

תקע69

New member
גם את שלי סגרו...

:( איזה דיכאון אפילו שוקלד לא הצליח לשמח אותי ואפילו לא שקע שלי :( בעצם אולי קצת... :)

cobainos

New member
איזה עצובבב../images/Emo7.gif

מה עם כל המורים שאני אוהב שם? מה?יאחדו אותם עם דורות? שיסגרו את דורות אם כבר

Hii BiTcH

New member
סוגרים את מורדי הגטאות??????????

אבלאבלאבלאבלאבלאבלאבל....לאן אני ילך?:(

british airways

New member
למה סוגרים...

היי חברים מה שלומכם.. שמי זיו..ואני חדש בפורום ראשון.. טיילתי לי ברחבי הפורום וראיתי שנושא סגירת ביה"ס בראשון עלה בפורום אני אשמח אם תוכלו לסייע לי.. השאלה שלי אם תוכלו לשלוח לי את הכתבה..וכן למה יש החלטה לסגור ביה"ס מסויימים בראשון..? וכן אילו ביה"ס יסודיים סוגרים.. אשמח אם תוכלו לסייע לי בנושא.. תודה..ונתראהה שלכם זיו

קיר קמט

New member
סוגרים כדי לצמצם עלויות

אחרון הבילויים, בן גוריון ועוד אחת מהחטיבות שסוגרים, הם כולם באותו מתחם עם עוד חטיבה... בגלל זה מיותר סתם צוות מנהלה שלם וכו'. אז מצמצמים עלויות... המבנים יישארו אותו דבר, רק השם ישתנה. מחטה"ב רבין כנראה יעשו בית ספר לאמנויות, אבל זה הכל מה שכתוב בעיתונים... תקרא.

NoWords

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifושנה שעברה

אהרון קרון נסגרה והתאחדה עם זלמן ארן

למעלה