היה לי סקר של דגני והצבעתי קדימה

JOSEF272

New member
היה לי סקר של דגני והצבעתי קדימה

למרות שאני לא אצביע קדימה החלטתי שאתן לקדימה שיהיה להם לפחות בסקרים מעל 30 מנדט אני חושב שבימים אלו לא צריך לעשות שקרים כי הרבה עושים כמוני ונותנים לקדימה תמיכה שלפחות משהו יעודד אותם בימים קשים אלו. אני מאחל לקדימה 100 מנדטים בסקרים.

mean girl 16

New member
אני לא מבינה אותך

אפילו נציגיו של אולמרט אמרו שהשיא אליו הם יוכלו להגיע יהיה 25(השיאאא.. זה נורא אופטימי 25 לקדימה כרגע). אז להגיד 45 נשמע לא רציני ומוציא אותך לא טוב. לפחות תהיה רציונאלי טיפה. אופטימיות זה טוב אך מעט אחיזה במציאות היא דבר מבורך.

JOSEF272

New member
תקראי את מה שהוא כותב-פנטזיונר

הבחור מרחף לחלוטין הוא לא יודע איך לאכול את המצב החדש של קדימה אני חושש עליו ביום הבחירות שלא יקח את תוצאות הבחירות ללב אולי בככל הבחור אח או בן דוד של אולמרט כי על שרון הוא לא הגן בחרוף נפש כזה

ההצלחה של קדימה אוכלת אותך מבפנים

אתה יכול לבלבל את המוח כמה שאתה רוצה ,אבל בכל הסקרים מתברר שיש עליה למפלגת קדימה ,אני מבין שזה אוכל אותך מבפנים ועוד כמה גולשים פה שמלאים בשנאה לשרון ובשנאה לקדימה - האופטימיות שלי מפריעה לך ,זה ברור. אני מקווה שליבך יהיה בסדר בליל הניצחון הגדול של קדימה ב -28 למארס. אין צורך לדאוג לי בליל הבחירות , אני מקווה שהתסכול לא יפריע לך עם ניצחון קדימה. הסקר האחרון נותן לקדימה בראשות אולמרט 45 מנדטים , אלא שאנחנו בקדימה לא מתבשמים מהסקרים , אנחנו נעבוד קשה כדי שמה שרואים בסקרים ייהפך למציאות וקדימה תרכיב את הממשלה הבאה בישראל. אתם מצידכם תמשיכו עם השינאה והתיעוב לקדימה ,לאולמרט - ואנחנו נמשיך לצחוק כל הדרך אל הקלפי.

תומרס1

New member
מסכים עם כל מילה

ובמיוחד עם המשפט שאנחנו לא מתבשמים מהסקרים אלא עובדים ונעבוד קשה עד הבחירות על מנת להשיג את מה שהסקרים מנבאים ואף יותר מזה..

surfEU

New member
איפה קראת את זה

אשמח לקבל שמות וגם לינק על "נציגיו של אולמרט" שמעתי שנציגיו של נתניהו חושבים שבמקרה הכי אופטימי לליכוד יהיו 17 מנדטים בינתיים הסקרים מדרגים את הליכוד כמפלגה השלישית, בקרוב נדע אם כך יהיה גם אחרי הבחירות

אני מת לראות את הפנים של דגני ב29

במרץ. כי אם יש מישהו שהכי קל לצחוק עליו יותר מעל כל אחד אחר, הרי שזה על הסוקרים שחושבים שמה שאתה אומר להם זה גם מה שאתה באמת מתכוון לעשות, זה כבר הפך לתחביב לאומי כל העניין הזה של התעללות בסוקרים. ואחרי זה הם תמיד שואלים את עצמם איך זה שהם טעו כל כך? פשוט מאוד, אנחנו הנשאלים, רובנו לפחות, אוהבים לשקר לסוקרים ולהתעלל בהם, והתוצאות בהתאם, פרס תמיד ראש הממשלה בסקרים, ואף פעם לא במציאות, למעשה במציאות הוא הכי לוזר שרק יכול להיות.

bhnadav

New member
פרס הוא הבעייתי הכמעט יחידי בסקרים.

והבעייה עם פרס היא לא הסקרים... הסקרים הם רק חלק מהבעייתיות כששמעון פרס מתמודד. אבל זה לא המצב כאן

עזוב את אבי דגני - מה יהיה איתך?

התגובות הראשונות שאני ארצה לקרוא בשקיקה רבה הן שלך ושאר גולשי הליכוד והעבודה פה , ב -28 במארס - בליל הניצחון של קדימה בבחירות.

בוא נעשה עסק

אם אנחנו מנצחים בבחירות ב28 במרץ, אתה תכתוב פה מגילה שלמה שכולה שיר הלל בשבילי, ושהשורה התחתונה שלה תהיה שאני הגדול מכולם, ואם אתם תזכו, מה שקשה לי להאמין שאכן יקרה במציאות, אני מתחייב לכתוב כאן שאתה צדקת ואני טעיתי. הולך?

תומרס1

New member
אני לא בטוח בניצחוני אני בטוח

בניצחון של קדימה... ואני לא עושה עסקים עם אנשים פתטיים.

תומרס1

New member
אני דווקא אשמח לראות הפנים שלך

ושל המפלגה שאתה אחד מתומכיה.. ואתה פשוט מדבר שטויות עד כדי גיחוך..

גם אני כנ''ל ../images/Emo45.gif

הרבה אנשים עושים את זה, קודם כל כדי לבלבל את הסוקרים, כפי שעשינו עם שמעון פרס בהתמודדות על תפיד היו''ר במפלגת העבודה, ושנית, בשביל שב28 למרץ נוכל להכריז על מהפך מושלםף כי נוח לנו שקדימה תוביל בסקרים ושאנחנו נוביל במציאות. כך שאני מציע לכל חבריי, ידידיי ומקורביי, ששואלים אותם הסוקרים למי הם מצביעים בבחירות, פשוט לשקר ולהגיד לקדימה. אני עצמי עשיתי את זה כבר יותר מכמה פעמים, ולא רק בסקר של דגני, אלא גם בסקר של כץ ושל אחרים.

תומרס1

New member
זה מעורר גיחוך... תסלח לי

פלא שמפלגת העבודה נראית כפי שהיא נראית אם אתה אחד מתומכיה...?

כן ,בטח - גם ב -2003 בטח אמרתם ככה

אל תדאג ,ממתיק סוד - ב -28 למארס אני מבטיח לך שהעם לא יתבלבל , אז אתה יכול להצביע בסקר לקדימה ,אבל ב -28 למארס רוב ברור בעם יצביע לקדימה , ואתה תוכל להיות גאה בכך שבמידה מסוימת נתת אמון בקדימה - רק בסקרים....

למעלה