היה לי סקר של דגני והצבעתי קדימה

תומרס1

New member
אתה טועה בגדול ב- 29 למרץ

פרס יהיה אחד משרי הממשלה שתרכיב קדימה!!

או שייצא שוב לוזר והפעם הכי גדול

על כך שהמר על הסוס הלא נכון. אבל לא צריך לדאוג לפרס, כי אם יש משהו שהוא כבר רגיל לעשות, זה בדיוק זה, להמר על הסוס הלא נכון.

תומרס1

New member
אתה לא מפתיע אותי עם התגובות שלך

זה רק מעורר גיחוך רמת הפתטיות שלך ושל מפלגתך.. פרץ הצליח לעשות את הבלתי יאומן ולגרום לפרס שכבר שנים על גבי שנים במפלגת העבודה לברוח. זה כואב אני מבין.. תגידו תודה אם אפילו הליכוד לא יעברו אתכם..

לא פרץ הצליח, אנחנו הצלחנו.

כי מי אתה חושב הערים על הסוקרים ואמר שהוא בוחר בפרס, בזמן שהוא בחר בעמיר פרץ?

תומרס1

New member
אתה וכל חבריך למפלגה ה"מצויינת"

רק תדאג שהם לא ישימו קדימה בקלפי... עם יושרה כזאת? אני לא בטוח.. איך אתה כ"כ גאה במעשה כזה?? וכותב על זה כל הזמן. במקומך הייתי מתבייש.. הנכס הכי גדול שהיה לכם מאז רבין ז"ל הצלחתם להבריח...

הוא לא היה נכס, הוא היה נטל

בדיוק כפי שלפיד הפך בשינוי מנכס לנטל, כך פרס ששיתק את העבודה וקיבע אותה כמקום שני לשרון ולליכוד, כי טוב היה לו לחסות בצילו של שרון, והמפלגה היתה הדבר האחרון שעניין אותו, הפך עבור העבודה מנכס לנטל, זו גם הסיבה מדוע החלטנו להיפטר ממנו.

החלטתם להיפטר ממנו? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן ,בטח !!! אני מקווה שלא השתכרת או משהו ,אתה נשמע פתטי ברמות מפחידות. להיפטר ממנו? עמיר פרץ היה מוכן להציע לו עד חצי המלכות כדי שיחזור למפלגת העבודה המתרסקת. מה לעשות - אתם פשוט לא פונקציה !!

bhnadav

New member
יש האומרים,

שעמיר פרץ מוכן לתת לפרס את המקום הראשון, ובלבד שיחזור לעבודה

תומרס1

New member
אוי זה נשמע ממש הזוי...

רציתם להיפטר מפרס?? חחח זה ממש משעשע, בכל תוכנית או בכל ראיון הרי שומעים את קריאתם של חברי מפלגתך לפרס לחזור הביתה. איפה אתה חי?!

בדבר אחד אני שמח, שהוא אצלכם.

כך אני יכול להיות בטוח שהלוזריות שלו תדבק גם בכם. אז שיהיה לכם בהצלחה איתו, ותעשו טובה, תשאירו אותו אצלכם ואל תחזירו לנו אותו אף פעם, גם לא אחרי שתתרסקו בבחירות.

תומרס1

New member
אני אגלה לך סוד? גם אני שמח

שפרס איתנו ובחר במקום הנכון והבין מה הולך להיות כאן... ואל תגיד שאתם לא רוצים אותו בחזרה הרי זה הזוי. אתם תעשו הכל כדי שהוא יחזור. כל הזמן יש קריאות לפרס לחזור הביתה ופרץ מוכן לתת לו הכל רק שיחזור אפילו את המקום הראשון..

לא רק שאנחנו לא רוצים אותו בחזרה

אלא אנחנו אפילו מוכנים להוסיף לכם את ברק, אם רק תסכימו השאיר את שני הלוזרים האלה אצלכם ולא להחזיר לנו אותם לעולם. עשינו עסק?

תומרס1

New member
לא עשינו שום עסק. אתה יכול לדבר

ולדבר כמה שאתה רוצה בשם עצמך לא בשם המפלגה שלך כי שם נאמרים דברים אחרים מפי בכירים במפלגה האבודה שלכם. ושוב... אני מאוד רוצה שברק ישאר במפלגה שלכם ויעשה לאחר הבחירות את מה שהוא מתכנן כרגע לעשות...

לי נראה משהו אחר

נראה לי שאת הלוזריות שלו הוא השאיר במפלגה המרוסקת שלך , מפלגה פתטית כמוך בדיוק. כנראה שמפלגת האבודה היא לוזרית בלי קשר למי שמוביל אותה או שאר האנשים בה.

sandbird4

New member
אני אומר לסוקרים שאני מצביע לפרץ

אז ככה שאני מאזן את הסקרים בחזרה

מי זה אנחנו? תומכי מפלגת העבודה?

מילא שאתה מצהיר בריש גלי על מידת אמינותך ועוד מתגאה בכך, אבל להפוך אלפים לשקרנים? האם לכך באמת התכוונת? לי יש דיעה קצת שונה לגבי הציבור שאתה משתייך אליו, כנראה דיעה יותר טובה מהדיעה שלך על אותו ציבור.

מה לעשות, לשקר לסוקרים זה הובי שלי

אין דבר יותר משעשע מלראות אחרי זה את מינה צמח או אבי דגני מגרדים את הפדחת שלהם ולא מבינים איך יצאה להם תוצאה הפוכה מבמציאות...

למעלה