היי מיכלי, קראת את הגירסה המצונזרת
היי מיכלי ! קראתי עכשיו ( אחרי ששתעוררתי מכמה שעות שינה ) את הגירסה המצונזרת שבאמת היה לי הרבה יותר קל לקרוא ! אז תודה על המאמץ ! תדעי לך שיש לי בדיוק את אותה בעיה שדיברת עליה וגם אני כאילו מרגיש כאבים שאני רואה או קורא עליהם, ממש כאילו הם קורים לי, כשאני מתחיל לקרוא בעיתון או לראות בטלוויזיה התחלה של ניתוח או משהו אכזרי כמו נעיצת חפצים בגוף או חיטוטים בתוך הגוף עם כל מיני מכשירים אני מיד מרגיש מן חולשה חזקה ומצמררת כזאת וכאילו שזה קורה גם לי, לא יודע איך להסביר את זה אני בטוח שאת מבינה, ככה הרגשתי כשהתחלתי לקרוא את התאורים המפורטים שרשמת שם, פשוט לא הייתי מסוגל להמשיך לקרוא הלאה בשום אופן. כן את מה שאמרת על מחלת הסרטן שהיתה נקודת מיפנה מאד חיובית בחייך שמעתי כבר המון פעמים בתוכניות טלוויזיה על הנושא, יש הרבה חולי סרטן שמרגישים בדיוק כך ! וברור שזה הרבה יותר טוב מאשר להיכנס לדיכאון שעוד יותר יעזור לסרטן לעשות את מה שהוא רוצה. תקשיבי אני באופן אישי ממש ממש בטוח שבעזרת חלומות צלולים תוכלי לרפא את הגידול ולהעלים אותו לגמרי ולהיות בריאה ועוד יותר מאושרת מעכשיו, באמת שאני מאמין בזה ! את רק צריכה הרבה כוח רצון לנושא ( מה שאין להרבה אנשים ) כי לחלומות צלולים צריך הרבה התמדה - לרשום כל בוקר את החלומות, להתאמן הרבה על בדיקות מציאות ועל השיטות האחרות. אבל אני בטוח שכשתגיעי למצב של מספר חלומות צלולים כל שבוע תוכלי לנצל אותם כדי לנצח את המחלה, כמו שאמרתי לך חלום צלול זו הדרך הטובה ביותר לריפוי מחלות מבין כל שאר השיטות של דמיון מודרך, בחלום צלול את פשוט נמצאת בקשר ישיר עם התת מודע שלך, לדוגמה כל הדמויות והאנשים שאת פוגשת בחלום צלול נוצרים ע"י התת מודע שלך וכל תנועה שהם עושים וכל דבר שהם אומרים נוצר ע"י התת מודע. אם תהיה לך סבלנות עם החלומות הצלולים אז חוץ מזה שכמו כולנו מאד תהני מהם אני בטוח שהם יחזירו לך בגדול על המאמץ שתשקיעי בהם ! אחד הסיפורים הנחמדים שקראתי היום כשחיפשתי לך אתרים היה איזה סיפור של מישהי שהיו לה המון יבלות ברגליים והיא לא היתה מסוגלת ללכת מרוב כאבים, ואז היה לה חלום צלול והיא ידעה שהיא יכולה בעזרתו לרפא את עצמה. אז היא יצרה כדור מרפא זוהר כזה ( בחלום צלול דיי קל ליצור דברים כאלה ) והיא הכניסה אותו פעם לכמה שניות לכף רגל אחת ואחר כך לכמה שניות לרגל השניה, והיא סיפרה על הרגשה ממש מדהימה של מן חשמל כזה או משהו בסיגנון בכל כף הרגל, וכשהיא התעוררה היא ראתה שכל היבלות נירפאו ואחרי 10 ימים לא היה זכר ליבלות !! אני מאד מאמין בכוח של ריפוי באמצעות חלום צלול, אני מאד מאד ממליץ לך לנסות ! אז בהצלחה ! ואשמח מאד לשמוע כאן כל התקדמותך בנושא החלומות הצלולים ! ביי ביי אלון