היה נהדר אתמול וצצה לי שאלה ...

• פותח הנושא thor
  • פורסם בתאריך

thor

New member
היה נהדר אתמול וצצה לי שאלה ... ../images/Emo10.gif

מה עושים עם הפחד מהפרש גילים ? כאחד מקשישי הפורום (כניראה) מסתבר שיש בעייה כי היתה במפגש בחורה שמאוד מצאה חן בעיניי אבל לא ידעתי איך להתקרב. ובעצם בגלל שהיא לא ממש מהפורום אז אין שום דרך לנסות ליצור קשר ...... ביי

joecamel

New member
טוב זה לא עסק!!!!!!!!

אני דורש לראות תמונות בשביל לדעת מי היה ולמי התביישו לגשת!! אי אפשר ככה שלכם הגמל השכונתי החביב בשם וועד העובדים וההנהלה

thor

New member
תמונות ? מה זה יאמר לך ?

1. אין לי תמונות 2. אני לא בטוח שאני יודע את שמה 3. תמונה זה חלק קטן ממכלול שלם שמרכיב את האדם (אם כי לא אמעיט בערכה)

babe10

New member
רגע.. עכשיו בלבלת אותי

אתה לא יודע את שמה - כלומר לא דיברת אתה. אז איך אתה יודע שיש ערך לא להמעיט בו? אני לא אומרת שלא. אין לי מושג מי היא, כלומר ראיתי אותה והיא נראית מותק, אבל לא ממש יצא לי להחליף אתה יותר משתי מילים. היא יפהפיה, ומתוקה אמיתית. ושוב - לא מכירה אותה - לא משהו אישי. סתם וויכוח שאני מנהלת עם הקרובים לי ועם עצמי מדי פעם. אבל - ואנחנו שוב חוזרים לוויכוח הניאנדרטלי... רק בגלל שהיא יפה ? זה לא עובר בשום גיל?....
אתה היית רוצה שישפטו אותך רק לפי המראה? וגם לא אישי נגדך. אני שומעת את זה המון לאחרונה. במיוחד בטלפונים מוזרים שאני מקבלת יותר מדי לאחרונה...
מה הקטע של בני אדם?

thor

New member
אם תשימי לב לטקסט שפיזרתי פה...

אז תראי שפשוט הקשבתי לדברייה. כמו שעשיתי גם עם קבוצות אחרות. לא ממש ניסיתי להרשים. כןץ היא יפה. אבל גם מעניינת כניראה וגם היה משהו בדברים שאמרה שתפס אותי וזה צעד ראשון (אצלי). יופי זה נחמד אבל בגיל מסויים זה נעלם ונשאר רק הבן אדם. ולכן האדם הוא הבסיס והיופי הוא התבלין.

babe10

New member
ולא קלטת דבר פשוט ואלמנטרי כמו שם?

(זה טל, אגב) ושתבין - אין לי כלום נגדך, ובטח לא נגדה. פשוט אחרי "הכתבה" התקשרו אליי מספר לא מבוטל של גברים שבאו להושיע אותי ממצבי הנואש... לא קראו מילה מהכתבה (או המודעה כמו שניאנדרטל אחד אמר) והתקשרו רק בגלל תמונה. לא קול. כלום. השיחה הראשונה החמיאה. השניה התחילה להלחיץ (אמא של בחור מ-ק-ס-י-ם שהשאירה לי את הנייד שלו במזכירה - אם אמא שלי היתה עושה את זה הייתי זורקת אותה מהגג למטה..) והשאר פשוט הגעילו. תמונה, והם רצים ל-144 לברר טלפון ולהתקשר. זה אפילו לא החמיא לי כי זו לא היתה פניה של אדם איכותי שמחפש תוכן. אלא של מישהו שראה פלקט יפה. מה אומר - אולי אותי חינכו אחרת....

thor

New member
לעומת זאת אני ניסיתי לשאול אותך....

על מה הכתבה במשך כמה ימים אבל את זה לא הצלחתי לגלות עד אתמול בעצם. תמונה שווה אלף מילים השאלה מהן המילים !!!!

r i p l y

New member
אני לעומת זאת!!!! קראתי כן את הכתבה

ב_ (קו תחתון (עיתון מופת אחד השבועונים המוצלחים של מדינת ישראל האמת עיתון נחמד. אמא שלי קונה אותו אני קוראת ...כשיוצא... ואני נהניתי לקרוא והיה נחמד !! מירי המשיכי כך !! אגב תודיעי לנו מתי הכתבה הבאה שנהיה מוכנים!

babe10

New member
לא תאמיני מי מבלה אתי את הלילה

זוכרת את היצור השחור הידידותי שהצטרף אלינו אתמול? זה שכיבדנו במיני מטעמים? זה עם הסרט הורוד? אז לא יכולתי. כל הלילה חשבתי עליו. חזרתי לשם עכשיו והוא חיכה לי. לקחתי אותו הביתה, האכלתי אותו, נתתי לו מים, ושמיכה, והוא יהיה פה עד שנמצא לו בית. למרות שיש לו שבב.... אבל לכי תדעי מי הבעלים שנוטש כזה כלב... הוא מותק! בערך 8 חודשים דווחים - אם תרצי - את יודעת איך. אני הולכת לישון עם חיוך!

r i p l y

New member
לא קוראים לו הוא בא לבד

(לצערו) אין לו משהו טוב יותר אני גם הייתי עושה כמוך כי חס ושלום שלא יגיע לידיים הלא נכונות לעיריה והיו עוד מרדימים אותו חס וחלילה. (מנייקים)

r i p l y

New member
יוווו איזה יופי!!!

בטוח שתמצאי לו בית כי הוא צעיר והוא מעורב עם קוקר ספניאל (ככה החלטתי..
) מה יש לו שבב ואת מאתרת? טוב נמשיך עם העדכונים מחר. לילה טוב....

babe10

New member
כי כתבה זו כתבה

ואם הייתי אומרת לך זו כבר היתה דעה. ואת הכתבה עצמה לא יכולתי להביא כי זה לא חוקי.. בכל זאת, זכויות יוצרים. אבל איך ששאלת עניתי. כשרוצים יכולים. בכל מקרה - דיון ארוך ומפרך. ועכשיו אני צריכה להתפנות לאהבה שפגשתי אתמול על הדשא, מצאתי אותה היום והיא מחכה לי במיטה. לילה טוב לכולם.

thor

New member
הערה לעצמי... ../images/Emo6.gif

החברה הקודמת שלי היתה גדולה ממני בתשע וחצי שנים (היינו ביחד חמש וחצי שנים עד לפני כשנתיים) והבחורה שיצאתי איתה עד לא מזמן היתה בת 17.5 (כן. זה חוקי). ובעצם אבא שלי גדול מאישתו (הנוכחית) ב 27 שנים ואני בן 6 וכמה חודשים . בן כמה אני ? :) 34 ביי

למעלה