היה נהדר אתמול וצצה לי שאלה ...

• פותח הנושא thor
  • פורסם בתאריך

joecamel

New member
עכשיו הכל מובן

תודה על ההבהרות ו........ אחותה של בת גישרית היא גם קוסמת ? חחחחחחח סתם סתם הדיונה היא אחת הטרילוגיות האהובות עליי אחרי ההוביט וטרילוגית אחוות הטבעת!!! יש לי את העיבוד הטלוויזיוני לדיונה !!!!! אחלה עיבוד עשו שם

thor

New member
נסו את DiscWorld של טרי פרטצ´ט

סדרת ספרים נפלאה שהיא הרבה יותר מטרילוגיה (ולא לקרוא בעיברית כי התרגום מעפן)

joecamel

New member
אחי אתה בדיליי רציני

קראתי גם קראתי וגם את כל הסדרה של דרקוני רומח הדרקון בעברית ובאנגלית!!!! ואת כל תתי הסדרה ו.......את 12 הספרים של 7 נסיכים לאמבר!!!

נתן.ל

New member
ממש תולעת ספרים הגמל הזה ../images/Emo3.gif

קראת גם את "ספר הסקס השלם" ???

babe10

New member
../images/Emo45.gif ששששש....

רגע, תסתכל, הרגע עברה פה דחקה

its moi

New member
כן. שמעתי

על אחד מערב הסעודית שנתפס בזמן שיעור איתך...

ליאן.

New member
גם לי יש שאלה...

תיאורתית כמובן. נניח שהפרש הגילאים לא יפריע לה, אתה תמצא חן בעיניה ונדמה שאתם עומדים בפתחה של מערכת יחסים מקסימה...ונניח שבהחלט פוטנציאל לקשר.. אבל אז... אתה אומר לה שבאופן עקרוני אתה לא מוכן להתחתן אי פעם.. והיא אומרת שבשבילה זאת בעיה כי היא בהחלט מתכוונת להתחתן בעתיד (מסיבות שונות שאינן רלוונטיות לענייננו) וכי היא חפצה רק בסוג קשר שיוביל לחתונה. מה תעשה במצב כזה ? האם תתפשר או שתבחר להפרד לשלום כבר בשלב זה ?

thor

New member
שאלה מעניינת שאתמודד איתה......

בין בני זוג בדרך כלל מוצאים פיתרון לכל דבר. ולכן בהיפותתיות אולי אצעד לעבר החופה אבל היחס שלי מבפנים יהיה שזה משהו מיותר לגמרי ואולי לא אהיה "חתן מאושר" והכוונה היא פה רק לטקס ולא למהות הקשר. אני לא רואה את עצמי מתעניין בבגדים, אוכל, צלם, מוזיקה, מי מוזמן, איה ישב, באיזה תאריך, מיקום האירוע, שמלת הכלה וכו´. אולי אני טועה במה שאני חושב אבל כניראה שמגיל 18 בערך או אולי אפילו קודם היחס שלי לחתונה דומה. לגבי הסכם זה או אחר בין בני זוג אין לי בעייה איתו. הבעייה היא הממסד הדתי, הכתובה שדומה יותר להסכם רכש, לכפיפות לרבנות וכו´ הסברתי פה פעם שילדים מבחינתי זו החלטה הרבה יותר גדולה ממה מגישים לאוןרחים בחתונה וילדים זה משהו שכשזוג מחליט עליו זה הופך אותם לקשורים לכל החיים ולא חשוב מה תהייה מהות הקשר שלהם בעתיד. תשובה מספקת ?

למעלה