היה פה וואחד בלאגן הא?

היה פה וואחד בלאגן הא?

קראתי וצחקתי במשך שבוע ועכשיו לאחר שהעניינים נרגעו אפשר להגיב מבלי להיבלע בשרשור. קודם כל פאדי- הצבעתי עבורך ולו רק בגלל הביצים שהיו לך להשאיר את השרשור בלי למחוק אותו. שאפו רציני לך. ועכשיו לסקירה התקופתית של מעללי הרדיואים הלבנטיניים האינטרנטיים (ואתם יכולים לשבת בשקט- זו סקירה רגועה למדי...): בלהט העניינים נשכחו הבעיות האמיתיות של יאסו, וזה לא הפורום "רגעי סָאטלָה" שהיה עדיף אם היה נבלע בחזרה בתוך וויקיפדיה או גוגל שהרי הם כור מחצבתו ומשם הוא הועתק. אני לא מתפלא שההוא מיאסו פנה למשטרה והגיש תלונה נגד ההיא מרדיו איליוס. אני חושב שנמאס לו להתעסק עם הליצנים שנמצאים אצלו והוא החליט להתחרקש עם הרדיו השני. אחרת איך תסבירו את העובדה שעדיין משדר אצלו הבחור החכם מכל אדם מירושלים (בטי בם או משהו כזה) והוא לא מטפל בזה? חגיגה למוצאי שבת? איזו חגיגה בדיוק יא מהבול? מה אתה מבין מהחיים שלך? מי זה נתן לך רשיון לשדר? אחרון נהגי המוניות הכורדים בירושלים אם תשים אותו מול מיקרופון ישדר יותר טוב ממך ובטח יבין יותר טוב ממך. עצה לי אליך- פרוש!! קח קורס איפור או עיצוב בחימר או משהו... ומה בקשר למדורת השבט עם מרדכי יוגב? איזה שבט אדוני? חצי המנשה? שליש האפרים? איזה שם זה? אשכנזי שמנסה ללמד אותנו יוונית? וואיי וואיי לאן הגענו. אין לי בעיה עם אשכנזים - אשתי אשכנזייה ,אבל יש לי בעיה עם אשכנזים מתחכמים שכל חייהם שמעו ביטלס ורוקנרול ופתאום ,אפרופו, ביי דה וויי, דרך אגב- החליטו באמצע החיים להבין גם ביוונית. חה.... מאיפה אתה מביא את המוסיקה שלך ואת הידע שלך? בור ועם הספר... זו לא מוסיקה יוונית רבותיי! זו עאלק התפלספות בגרוש של כמה מטומטמים ששמעו קצת ירון אנוש והחליטו : גם אני יכול !! למה לא? בעידן הסטרימלואד (ז"ל) לכל אחד יכול להיות בבית אוסף של 5000 או 10000 דיסקים שמעניינים לי את אחרונת השערות באחוריי הנאווים. עאלק אספנים. אדון מורדי- אתה לא מבין כלום מהחיים שלך ואתה בטח לא האספן הכי גדול בארץ כפי שאתה מסתובב וטוען ומלהג באוזני כל דיכפין שעושה עצמו מספיק מעוניין להקשיב. יאללה תפרוש יא מוקיון - לך תקטוף סברס או משהו. כל אחד נהיה לי שדרן של מוסיקה יוונית ...חה... תמשיכו להתעסק בטחנת הקמח הקטנה שלכם במחשבה שמישהו שם עליכם קצוץ. חבורת מסתבנים...

slomoniko

New member
הספר-הפרשה רק הולכת ומסתבכת

הספר מסביליה הפרשה לא הסתיימה , היא רק ממשיכה להתגלגל אבל בחשאי. היחידה לחקירות פשיעת מחשב במשטרה לוקחת את מיקרה החדירה לאתר הרדיו המתחרה ומחיקת המידע שם ומעצימה בעזרת התיקשורת. כולנו יודעים שזה אתר רדיו ביזארי אולם המשטרה מאמינה כי נושא פשיעת אינטרנט מעניינית בפני עצמה מאות אלפי גולשים ועל כך היא רוכבת. כעת היא מצויה בשלב איסוף ראיות וגביית עדויות. לקראת המלצה לפרקליטות המחוז להגשת תביעה פלילית נגד ה"אקרית". בשלב הבא תתערב המועצה להגנה על זכויות יוצרים ותבדוק אם אין פגיעה של זכויות יוצרים באתרי הרדיו השונים בשימוש במוזיקה והתקנת תוכנות ללא קבלת רשות היוצרים ולא אתפלא אם החקירה תגיע עד המנהלים והשדרנים. וכאן מחכות לנו הפתעות מעניינות מכיון שהפורומים המתנהלים בחסות אתרי הרדיו משתמשים במדיה ללא רשות או תולים קטעי מדיה מוזיקאלים ללא רשות היוצרים, זו הסיבה שפאדי מקפיד מאוד על מניעת קישוריות למדיות אלו. כל המידע הזה מגיע מפורומים העוסקים בפריצות למחשבים והגנת זכויות על יוצרים וכמו שנאמר על אבן שהושלכה לבור מים, כבר לא יוכלו למשותה.

מה יעלה בגורלם של שמואל וסוני121?

הם גם מביאים כל הזמן לכאן קטעי מדיות,קליפים,עטיפות וכו'. האם הם צריכים להפסיק?או להיזהר?ושאנו נפסיק להינות ממה שהם עושים כאן? קצת לא ברור סלומוניקו,אפשר הסבר?

sony121

New member
סחתיין על מסיבת העיתונאים../images/Emo13.gif

איזה יופי!!! איזו יופית!!!איזה יופיה!!! איזה יופיות!!!! סלומוניקו מכנס מסיבת עיתונאים,פרלמנט ידידי כבר מציג שאלות יפה לכם!!!!
ידידי פרלמנט....למה בכלל אתה מפנה לסלומוניקו שאלות, בקשר לסוני ושמואל. האם סלומוניקו הוא מפכ"ל המשטרה? האם סלומוניקו דובר המשטרה? האם מצוי בידי סלומוניקו כל חומר החקירה? האם סלומוניקו עוזר נשיאת בית המשפט העליון..הגברת בייניש? כל מה שאני רואה כאן כרגע,מזכיר לי מסיבת עיתונאים,כשיוצא מזכיר הממשלה ...ומודיע..."כבשנו את האוורסט",ובאותה הזדמנות הריטואל הקבוע של....... "אני מאפשר לנציג של כל ערוץ, להציג שאלות ..לצורך העניין סלומוניקו.יהיה המפכ"ל ...ופרלמנט ידידי לצורך העניין יהיה, הכתב לענייני מוסיקה יוונית...הנציג של ערוץ 2-SONY121 . נצמד למיקרופון ושואל מה יעלה בגורלי...חחח גדול. שיחקת אותה פרלמנט ידידי,רק שאני יכולה לייצג את עצמי מצויין
מה אתה כל כך חרד לגורלי?!
מה אתה דואג לשמואל?שמואל גם אם יעצרו אותו...יעשה מצגת על השוטרים
לא סלומוניקו- ולא אתוניקו- ולא קפריסיקו,-ולא מכדוניקו...ימנעו מבעדי להביא קליפים של ידידי ח'ריסטוס ניקולופולוס
. נ.ב. "אבן שטיפש זורק לאגם גם מאה חכמים לא מסוגלים למשות". אם כבר מביאים ציטוטים וציטוטות לפחות לדייק

../images/Emo67.gifסוני אני חרד לגורל הקליפים

סוני אני לא חרד לגורלך,כמו זה נראה,אין עליך,ועל ההומור שבכתיבתך. אני נהנה מן ההיפקר עם הקליפים,פתאום לא יהיה.יהיה לי משעמם. כמו שאני תמיד כותב,אין רגע דל בתפוז,כייף אמיתי להיות כאן.

F a d i

New member
תדייק איש תדייק

זה שהם מביאים קישורים לקליפים שלא ניתן להוריד אותם זה בסדר גמור לגבי עטיפות נכון להיום אין איסור לשים כך שאין מניעה שהמצב ימשיך להיות כפי שהוא היום תהנה

shabtai2

New member
אני מציע לסגור את הנושא ../images/Emo88.gif

ולהתקשקש בכל מה שקשור במוסיקה יוונית. אני אשכנזי גאה וגם חובב מוסיקה יוונית ופה הספר הנכבד מסבילייה מגיע לכולנו התנצלות על אמירות שכאלה, מקומן לא כאן, נגמרו הימים של סאלח שבתי. אני לא סנגור של אף פורום ומצפה מפאדי למנוע מאתנו את "התענוג" של השתלחויות חסרות רסן ומלחמות לא לנו כאן פה בפורום שבדר"כ מתנהל על מי מנוחות. לילה טוב לכולם וגם לך הספר מסבילייה. שבתאי

slomoniko

New member
פרלמנט ארוך1 ../images/Emo26.gif

פרלמנט ארוך1 אני מתעלמת מהמקטרגים ובכל זאת פניתי לפורום הדן בעינייני חוק ומשפט ולשאלותי קיבלתי שלל תגובות והן מתמצות בכך : "אם יסתבר לחוקרים במהלך החקירה שאתרים למוזיקה יוונית מנהלים פעילות עיסקית, עליהם (על החוקרים) על פי לשון החוק לדווח על המימצאים לרשויות המס ולרשות להלבנת הון....(תיקון לשנת 2004 )" ועוד המון תגובות שלא את כולן הבנתי ומקומן כאן. ואני חושבת שבזה אסתפק.

הלבנת הון? וסלט חצילים קלוי.

ראשית מתוך סקרנות ביקרתי בפורום חוק ומשפט,בהנהלת סאנו.ורק לבדוק כמה שאלות סלומוניקו שאל שם,ומה באמת התשובות שהוא קיבל\קיבלה. עד לרגע כתיבת שורות האלו,אפשר להגיד שסלומוניקו בכלל לא היה שם,וכל מה שהוא כותב כרגע, נכתב על דעת עצמו\עצמה ,שלא לדבר על "ההמון תגובות". בכל אופן אשמח לקבל קישור,לשאלות ששאל סלומוניקו,וכמובן קישור לתשובות שקיבל סלומוניקו. וכמובן שאשים לב לשעה שנישאלו השאלות,יתכן שהם ישאלו לאחר כתיבת שורות אלו. במחשבה שניה,טוב שהוא לא ביקר שם,והסיבות ידועות.(כביסה מלוכלכת משאירים בבית). סלומוניקו,איך הצלחת לערבב את כל העולם וצאצאיו-נכדיו-וניניו ברגע,ערבבת אלה באלה,עשיתי כלאים,בישלתי "סלט חצילים קלוי על האש". יותר הצחיק אותי (תיקון לשנת 2004)סלומוניקו נהית גם מחוקק? העיקר לתקוע 2004 להרשים את הקורא? טוב שלא ערבב גם את חוק פיצויי לנפגעי תאונות דרכים,או חוק שחוקקו לפני שבוע, שנקרא "חוק נפגעי מעתיקי google & yahoo .. על איזה הלבנת הון אתה מדבר\מדברת?ועל איזה פעילות עסקית אתה מדבר\מדברת?על איך בדיוק החוקרים צריכים לדווח לרשיות המס?אצל מי בדיוק הם עובדים? כמה שטויות!האם אתה\את יודעים מה היא ההגדרה של הלבנת הון? צריך לסגור את כל הדיון הזה, ולא לדון בזה יותר, מחוסר עניין לציבור חד משמעי! ושאף אחד לא יצפה,שיפלו על כתפיו ויבקשו ממנו סליחה.ויעלו על נס את הפורום שנמחק. פשוט די!

פאדי אני מצדיע לך-הפורום הזה עושה

חחחחחחחחחחחחח פאדי אני מצדיע לך ,הפורום הזה עושה לי את היום.אני עליתי במשקל 4 ק"ג משבוע שעבר עד היום. אפשר לפתוח כאן צוות הווי ובידור.זה הפורום הכי טוב ברשת.

sony121

New member
לצנזור ולגולם..והפתעת התרנגול

יש לכם בקשות יותר מדי גדולות.תעזבו כבר את סלומוניקו.כי זה לא פייר. על איזה קישורים אתם מדברים? תשכחו מקישורים,סלומוניקו לא שאל בשום פורום חוק ומשפט,ובכלל לא מכירים אותו שם,אני גם מבלה מידי פעם בכל מיני פורומים,שעוסקים בחוק ומשפט, ולא נתקלתי בשום שאלה של סלומוניקו,בקשר למחיקת פורום,זכויות יוצרים,גם לא בקשר ל"תיקון "2004 וגם לא שלל תגובות!! אבל להפתעתי ראיתי דווקא סוגייה שקשורה בתרנגול!!!(כנראה שזה יותר מעניין) מישהו נכנס ושאל,איך הוא פותר את בעיית התרנגול,שמגדל השכן שלו, האם התרנגול עובר על חוק התרנגולים שקובע "שקריאות"(הקוקוריקו) הבוקר חייבות להיות מתואמות עם השכנים",ואם שכן עובד לילה,לגלות קצת הבנה,והתחשבות,ולוותר על הקריאות באותו היום. בגדול יש לבחור בעיה,שהתרנגול של השכן מעיר אותו בכל בוקר,גם אם הוא עובד לילה,ואין לו מה להתעורר מוקדם. מאחר והבחור עולה חדש,יש לו בעיה לתקשר עם התרנגול. כמובן שבודקים לו את הסוגיה,לדעתי התרנגול הזה יקבל "אזהרה וזהו".מה כבר יכולים לעשות לו?מאסר עולם? כבר עדיף לשחוט אותו.

סוני חוק קנוביץ זוכרת ?

חוק קנוביץ שנת" טארה פאפו" עוסק בזיהום אויר ורעש . אז אם התרנגול מזהם את האויר ועושה רעש ,נא להגיש תביעה לפי חוק קנוביץ טארה פאפו אגב אם לא מיסמים את החוק על מפעלים ורכבים אולי השתמשו איתו בענף הלול. שבת שלום לכולם נ.ב איפה קנוביץ משהו ראה אותו?

sony121

New member
רפי ידידי אני שמחה שאתה מתבדר איתנו

רפיגליקריה ידידי. אהלן אני שמחה שאתה לוקח חלק,בצוות הוואי ובידור -של פורום תפוז יוונית. רק שזה נשגב מבינתי להבין את הקשר בין "הקוקוריקו" של תרנגול השכן, לבין חוץ קנוביץ,שעוסק בזיהום אוויר. נ.ב. הקוקוריקו של התרנגול- מילים ולחן ח'ריסטוס ניקולופולוס
שבת שלום בשורות טובות חדשות טובות פורום שקט ורגוע sony121

תבדקי טוב את החוק........

אם נכנסנו לזה תבדקי את החוק הוא עוסק ברעש וזיהום אויר. כונתי הייתה לרעש,אבל בואי תראי אך השכן שלי סעדיה שיזכי לחיים ארוכים ,מגדל תרנגולות אז תבני מה זה זיהום אוירץ אני מחזיר לו במוסיקה יוונית

סוגיה

סלומוניקו/ה היקר/ה אני מצטרף לבקשתו של הצנזור המגיב והייתי מבקש לקבל את הקישור לתשובות שאותן קיבלת בפורום חוק ומשפט וכמו כן אשמח לקבל את זהותו של המשפטן הדגול אשר השיב לך בעניין התיקון לשנת 2004. מודה לך מקרב הלב

חברים יקרים שלום לכם!

הרבה זמן שלא כתבתי פה ורציתי לברך אותכם בברכת ברוכים תיהיו. הספר היקר רציתי לומר לך שדבריך נאמרים בטוב טעם ובעדינות אם כי בצורה משתלחת. ולא כ"כ ידידותית גם אם חברית. אנני מבין מדוע החלטת להיטפל לשדרן סלומוניקו? מה הוא עשה לך? לטעמי הוא השדרן המוביל ברדיו יאסו ואני מאזין לתוכניתו בכל יום שלישי ואני אפילו אוהב להכנס לפורום הלדינו שלו. סלומוניקו קרידו אל תשים לב לא מתאים לך להתערבב בשירשורים מסוג זה. ואתה הצנזור הראשי מאיפה אתה בדיוק רוצה שסלמוניקו יביא לך קישורים? הוא לא חייב לך דין וחשבון גם אם תבקש בצורה יפה אני בטוח שלא יסרב ואפילו לא. סלומוניקו אבקש ממך לשמור על כבוד הרדיו ולא לרדת ברמה אם אני לא יודע אם יש רמה אז עדיף שיהיה שקט במקום שנגיב פה או שלא. לך דודי לקראת כלה......

לתהיו ערבבת את כל השדרנים ביחד

ברוכים תהיו,ערבבת את כל השדרנים,ועשיתי סלט. אני לא יודע איך החלטת שביום שלישי משדר סלומוניקו,על איזה פורום לדינו אתה מדבר,ערבבת את כל השדרנים,ואת כל הפורומים עשית סלט ביצים,כבר היה עדיף שלא תכנס ולא תכתוב. לא סלומוניקו אתה מתבלבל,אולי אתה מתכוון לשדרן סמי רייטן. לא כל מי שהשם שלו מתחיל באות ס' הוא שדרן, לגבי קישור וויתרתי..לא צריך,כבר שכחתי מזה.

למגיב

תסלח לי אבל אני קראתי את כל מה שכתב ברוכים תהיו, לדעתי יש לך בעיה בהבנת הנקרא . כדי שתחזור ותקרא שוב פעם אבל תקרא לאט שתבין, יתכן שעיברית של ברוכים תהיו קצת גבוהה גדולה עליך. מה בדיוק הוא ירבב אני לא מבין? יש יום בשבוע שקוראים לו יום שלישי? יש יש פורום שקוראים לו לדינו? יש יש שדרן שהשם שלו מתחיל ב-ס? יש אז מה כאןן לא בסדר? מה כאן לא ברור? מה כאן לא מובן? אז בוא תחבר עכשיו את כל הפזל הזה ותראה מה יוצא לך? ביום שלישי משדר סמיקו שיש לו פורום לדינו מה לא בסדר צנזור? שאתה שמחזיק מעצמך גאון..

לאדמור מאתונה

אני לא יודע כמה זה נכון,שיש לי בעיה בהבנת הנקרא,לדעתי אתה מנסה להכפיש את שמי,ומנסה להוציא דיבתי רעה. אני לא חושב, שלא לדעת מי השדרן של יום שלישי,זו אינדקציה לקשיי הבנה אני לא חושב, שלא לדעת מי בר המזל ,שיש לו פורום לדינו,זו אינדקציה לקשיי הבנה. אני מסכים איתך שלא לדעת שבשבוע יש שבעה ימים,שבניהם יש גם את יום שלישי,זאת באמת בושה ובורות מוחלטת. לגבי האות ס' לפי איזה חוק כל שם שמתחיל באות ס' הוא סמי? אנחנו עוסקים במוסיקה יוונית אז למה לא השמות האלו למשל? מה עם סטליוס מה עם סטראטוס מה עם סוקראטס מה עם סוני(לא ההיא "המטורפת") ענף האלקטרוניקה מספר 1 של יפן? חוץ מזה אני חושב שאני באמת גאון,למה קשה לך להשלים עם זה ?

למעלה