היה פה וואחד בלאגן הא?

מועצת חכמים נהיתם לנו פה

אולי מי מכם יוכל לעזור לי מה קורה עם השדרן הזה בתמונה נראה לי נשבר פה שיא במקצוענות של בעלי האתר שלא לדבר בהשקעה של השדרן אז חכמים עזרתכם תודה

sony121

New member
מה כל קשה לדעת?

22:00-22:00 מה לא בסדר? מיום ראשון בשעה 22:00 ועד מוצאי שבת בשעה 22:00 על מרתונים שמעת?המושג הזה מוכר לך? עמך ישראל כבר ידע הרבה מרתונים בעבר,ועוד ידע....תזכור מה אני אומרת! כבר היה לנו מרתון להקות צבאיות, מרתון מספרי הסיפורים מרתון סרטים מצויירים יש לנו את שישי בגאון, ויהיה לנו גם מרתון שמחה וששון. מה לא בסדר?
אתה מופתע... כאילו ידידי יוני אאיטרו המציא את המרתונים
זה בסדר תרגע!!ידידי יו"ר מועצת החכמים.

ציפיתי לתשובה יותר חכמה דוקא ממך

לא שמעת על זה שיש עוד שידור של מרדכי אחריו וממתי אלה משדרים בשישי זכורים לנו ימי שישי שאף אחד לא שידר חוץ מזה שמשדר ברדיו לא יווני דבר אחד הגיוני בתשובתך שמתאים להם לשדר אותו דיסק ואותו זמר מיום ראשון בשעה 22:00 ועד מוצאי שבת בשעה 22:00 כמו שאמרת

אני חושב שהתבלבלתם

ביום שלישי משדר סלומוניקו ולא חבריקו. זאת אומרת אם אתם רוצים לקרוא למשהוא עושה משדר. אני לא הייתי קורא לזה משדר. הייתי קורא לזה "שם שירים ומדבר שטויות. אבל אתם מפספסים את דבריו של הספר מג'לגוליה כי בכלל התכוון לשני שדרנים אחרים. זאת אומרת אם אתם מתעקשים לקרוא להם שדרנים אני הייתי קורא להם חדרנים. זאת אומרת שהם שמים שירים ומנקים את הבית ולכן השידור שלהם מריח כמו ספונג'ה. מזאת אומרת? זאת אומרת אל תשאלו יותר שאלות כי טוביה לא פה בשביל לענות.

איך אפשר לא להתבלבל

מה אתה רוצה,אתה בכלל קורא לפני שאתה כותב?אתה בכלל עושה שיעורי בית לפני שאתה כותב?עשית סמתוח'ה אחת גדולה,מכל השדרנים,מכל הימים,ומכל השנה.סלט-סלט-סלט-סלט פשוט לקחת את כל הסלטים של אחלה והבאת אותם לפה מי זה חבריקו-מה אתה רוצה מהספר-איך הגעת לג'לגוליה,אתה בכלל מבין משהו בגיאוגרפיה? אתה יודע איפה ג'לגוליה.זה בכלל לא בארץ. איזה חדרנים פתאום ערבבת-מה נזכרת בשדרנים,מה זה בית מלון,או בית הבראה? לדעתי באמת צריך לחפש מישהו אחר שיתן לנו תשובות,אתה לא הוכחת את עצמך עד עכשיו.אתה רק מקשה עלינו,רק מסבך אותנו יותר,אנחנו כבר לא מוצאים לא ראש ולא זנב למה שאתה כותב.

למעלה