היובש הזה לא הולך ככה...

אדוו

New member
אה נכון ../images/Emo70.gif

גם אני עושה פירסינג ! יותר נכון נזם חח

אדוו

New member
../images/Emo26.gif

1.מה לעולם אני לא אלבש? חולצת בטן בטן למועדונים - פרחה //: 2.הצבע שהכי מחמיא לי הוא... כחול (אבל כחול כחול) 3.הצבע שלא מחמיא לי הוא... צבעי גוף, אפור 4.הבגד שלעולם לא אוותר עליו הוא.. לא דעת כל מיני חולצות רגילות כאלו שהם שימושיות 5.התיכנונים שלי לקיץ הם... אממ אילת, מופע מחול סיום שנה, לבקר חברה בהרצליה כנראה, תל אביב, מחנה קיץ, פה ושם אתם יודעיםם... חברות חברים ים

blossomgirl

New member
אני חדשה ,אבל הנה תשובותי../images/Emo9.gif

אז ככה........... 1.מה לעולם אני לא אלבש? שמלה ארוכה בצבע שחור 2.הצבע שהכי מחמיא לי הוא... בעיקרון יש הרבה צבעים בעיקר צבעים שמחים עליזים וצבעוניים אבל הכי אני אוהבת צהוב ולבן.. 3.הצבע שלא מחמיא לי הוא...שחור בעעעעעע 4.הבגד שלעולם לא אוותר עליו הוא..ג'ינס 5.התיכנונים שלי לקיץ הם...אין לי ממש אבל אני רוצה להתחיל לעבוד (פעם הראשונה בחיים שלי)

GiRRRL

New member
ת ש ו ב ו ת י י ../images/Emo13.gif

1--->לא אלבש חולצות בטן, בגדים צבעוניים מידי, נעלי סטילטו (גבוה מידי ולא נוח
) 2--->הכי מחמיא תכלת .. כל השאר גם בסדר 3--->לא מחמיא אממ.. אפור אולי..נערף 4--->לא אוותר על גופיות סבא ...הכי נוחות ונעימות בימים קיציים חח
5--->מתכננת לקיץ...לצבוע לשחור סיני + להסתפר לקנות בגד-ים (בעזרת ה')+לתפוס צבע.. ים עיניינים כמו כולם... וכמובן עבודה (אם אמצא) :)

yaarangel

New member
תשוווובוווות...

1.מה לעולם אני לא אלבש?
ג'ינס או כל מכנס גזרה גבוהה/לא מתרחב
2.הצבע שהכי מחמיא לי הוא...
תכלת
3.הצבע שלא מחמיא לי הוא...
אדום
4.הבגד שלעולם לא אוותר עליו הוא..
אממ הג'ינסים החדשים שלי..
5.התיכנונים שלי לקיץ הם...
טיסה לחול ים חברות חברים בריכה ולבלות..

נראכה את כולכם מדברים בחורף הבא

על זה שלא תלבשו מכנס שהוא לא מתרחב...במצב הזה לא ישארו לכם בגדים לקנות כי הרוב יהיה כך...

FrooTeLa

New member
למה אני לא נראת ככה ../images/Emo7.gif

1. מה לעולם לא אלבש?
המממ.. מכנס בצבע ורוד/תכלת/כתום/כל צבע דומה אחר. אה, וכל דבר שחושף יותר ממה שהוא צריך לחשוף. 2. הצבע שהכי מחמיא לי הוא..
הממ.. אני לובשת לרוב (חחח תמיד.) שחור, אבל אומרים לי שמתאים לי גם אדום
3. בצבע שלא מחמיא לי הוא...
אהה.. אין צבע שלא מחמיא לי. אולי.. צהוב? 4. הבגד שלעולם לא אוותר עליו הוא..
חולצה שחורה עם ריצ'רץ' מקדימה (אבל חבל שהיא לחורף) ומכנס שחור פשוט, נמוך, פדלפון. 5. התיכנונים שלי לקיץ הם..
אההה... o_O

FrooTeLa

New member
חחחחחחח וואי! תודה ../images/Emo9.gif והתכוונתי

לתמונה שבובה שמה בהודעה הראשית

KitiKiti

New member
../images/Emo68.gif

1.מה לעולם אני לא אלבש?סנדלים עם גרביים 2.הצבע שהכי מחמיא לי הוא...לבן 3.הצבע שלא מחמיא לי הוא...ירוק 4.הבגד שלעולם לא אוותר עליו הוא..כל הג'ינסייייייייים 5.התיכנונים שלי לקיץ הם...בריכה,ים חברים,כרגיל...

dark eyes

New member
שלי:

1. לעולם אני לא אלבש בגד שלא מחמיא לי
2.הצבעים שהכי מחמיאים לי זה כחול כהה לבן ושחור. 3.הצבעים שלא מחמיאים לי: צהוב כתום וסוגיהן. 4.ג'ינס, לעולם אני לא אוותר על ג'ינס מסוים שקניתי לפני שלוש שנים בצרפת הוא עלה לי הון והוא מהממם הצבע שלו דהה עם השנים והוא קיבל מראה וינטז' מהממם
5.התיכנונים שלי לקיץ: עבודה עם אבא טיול גדול עם חברים (צרפת+גרמניה) וכמובן זה הקיץ האחרון שלי כנער אז הרבה בנות חוף וזהו...

למעלה