היוזד מתפרקים..

whatascene

New member
היוזד מתפרקים..

The Used have announced their break-up. After their yet-untitled release due by the end of Feb. 07, and the Taste Of Chaos tour, the band will come to it's end. It seems that after ex-drummer's, Branden Steineckert, departure the band hasn't been able to maintain its already fragile base. After many discussions within its members, the band has decided to end their 3-albums-long career. When asked about the matter, Quinn Allman, guitarist, replied "It's true. [The band] has had too many difficulties lately to overcome them all. We have had the time of our lives in this band, but now the time has come for us to move on." He adds, "This does not mean, in any matter, that we are exiting the music world. We have all grown within the band, and now feel able to handle what is yet to come". Quinn now focuses on the future of Evaline, a young band whose album he has produced not long ago. The other members claim to have ideas and surprises to come, but with no added details as for this moment.​
הכתבה לקוחה מעיתון kerrang.

O L g i T

New member
מה?????????

די אל תגידי לי עכשיו שזה רשמי קראתי משהו דומה באיזה מייספייס של מישו אבל הייתי בטוחה הוא סתם מחרטש שני בבקשה תגידי לי שזאת סתם רכילות

MoonyAvFreak

New member
לאלאלאלאלאאאא../images/Emo7.gif

תגידו לי שזה סתם וזה לא אמיתי :( אההה. דיייי

may90

New member
דיי צפוי בשבילי האמת

הם לא היו הלהקה הכי יציבה

Fragile Dream

New member
מה?!?!!11~!~;;@#!~!!1../images/Emo79.gif

|מתה| איך. מה. למה. לא~!!!11 אבלאבלאבל, עוד מעט היה אמור לצאת האלבום, איך. איך. להתפרק?!

zivid

New member
אין מצבבבבבב ../images/Emo129.gif

מהמהמה?!?!?! הם הלהקה שאני הכי אוהבת!!!!1 סעמקקק מה זה צריך להיות?? שיט. אוף.

SainTonix

New member
פאקקק ונחשו מה אני שומע עכשיו

בדיוק אתמול בצהרים שמתי את כל השירים של דה יוזד בפלייליסט והחלטתי לשמוע את כולם בשישי-שבת.. וזה לא שאני שומע אותם כל יום.. איזה מוזר.. וואי ממש מבאס, הם היו להקה מעולה ומיוחדת.. באמת חבל אם זה נכון \=

whatascene

New member
טוב נו..

אתם מבקשים כל כך יפה.. אז אני אגיד לכם שזה באמת לא נכון.. *מתחמקת מהחפצים החדים* העניין נערך במסגרת חגיגות שנה לפורום המתפרק שלנו (כן כן, ב19.12 זה קורה), אבל כנראה שאפילו זה לא ממש גורם לכם לכתוב שום דבר =\ בסדר, הבנתי.. אני מניחה שנחכה עד שהדיסק יצא ואולי אז יהיה כאן קצת יותר אקשן, למרות שאני לא יודעת איך זה קרה (שהם התפרקו כביכול ועדיין יש כאן דרדרים מסתובבים.. *צלילי מערב פרוע*), אבל בכל זאת. *הבהרה* - למקרה שמישהו תהה, הכתבה לא אמיתית, הם חיים, בועטים וקיימים, ואולי כן תזכו לראות אותם לייב יום אחד.

may90

New member
XDDDD

נו אני הייתי כבר מוכנה לכתבה בעיתונים וכאלה

I will kill you!../images/Emo223.gif

איך הבהלת אותי גם אני מתכננת לראות אותם לייב [בתקווה שהם יוציאו עד הדיסק עד שנה הבאה ויגיעו לרידינג] למרות שזה לא אותו דבר בלי ברנדן הם לא יכולים להתפרק ;[

nesta girl

New member
יופי שני..את

מתוודה דווקא אחרי שהכנתי את הפוסט תמונות
לא, סתאם, אמרתי לך כבר שאני רק מקווה שלא חזינו את העתיד
אבל משו חייב להתעורר פה!!!

למעלה