מה?!! אני רוצה להרוג אותך. כלכך הבהלת אותי. באמת אין לך מושג איך התבאסתי. יאיייייייי הם לא מתפרקים!
G GD ROCKS New member 16/12/06 #20 מה?!! אני רוצה להרוג אותך. כלכך הבהלת אותי. באמת אין לך מושג איך התבאסתי. יאיייייייי הם לא מתפרקים!
W whatascene New member 16/12/06 #21 חח אני כמעט בכיתי כשכתבתי את זה, אז יש לי מושג.. לא נורא, עכשיו יש לכם הערכה מחודשת! איזה כיף זה
Y yaelrs New member 16/12/06 #23 יוו הכתבה הזאת הייתה ממש משכנעת O.O תודה לאל, כבר הייתי כולי בפאניקה .__.
M M i c h e l l e B New member 16/12/06 #24 ../images/Emo2.gif אומייגד, התחלתי להכנס לסרטים שזה הכל רק בגלל שחזרתי לפורום XDDDDDD בחיים לא הייתי חושבת שמישהו סתם כתב את זה לול יש לך כישרון לזיוף כתבות פירוק!
../images/Emo2.gif אומייגד, התחלתי להכנס לסרטים שזה הכל רק בגלל שחזרתי לפורום XDDDDDD בחיים לא הייתי חושבת שמישהו סתם כתב את זה לול יש לך כישרון לזיוף כתבות פירוק!
R Rose131 New member 16/12/06 #25 את מודעת לעובדה שגרמת לי לבכות? איזה רוע לב [לא נו סתם כפרעליך כשהאלבום יצא הפורום יחיה יותר.]
W whatascene New member 17/12/06 #31 אני יודעת שאני לא נורמלית.. לא חדש חח ותודה, עבדתי עליה הרבה זמן =)
S SainTonix New member 17/12/06 #29 האמת שזה היה צפוי אבל רשמת שזה נלקח מעיתון.. אז זה היה נשמע אמין כזה.. למרות שזה לא הגיוני שממש לפני שאלבום עומד לצאת הם יחליטו להתפרק.. כבר הספקתי להוציא את הכעס שהם מתפרקים באוואי והודעתי לכולם על פטירתם של המשומשים... אז עכשיו הם חוזרים לחיים.. חחחח
האמת שזה היה צפוי אבל רשמת שזה נלקח מעיתון.. אז זה היה נשמע אמין כזה.. למרות שזה לא הגיוני שממש לפני שאלבום עומד לצאת הם יחליטו להתפרק.. כבר הספקתי להוציא את הכעס שהם מתפרקים באוואי והודעתי לכולם על פטירתם של המשומשים... אז עכשיו הם חוזרים לחיים.. חחחח
W whatascene New member 17/12/06 #32 חח בארור שאני אכתוב שזה מעיתון אחרת זה סתם שמועה ובכל מקרה, תחייה מחדש זה אין עכשיו, אז זה בסדר..
F Fragile Dream New member 17/12/06 #33 אבל..אבל..זה לא פייר. ~_~../images/Emo79.gif וזה בכלל לא מצחיק. כבר הייתי בכזה באסה, וכתבתי במסנג'ר שהם מתפרקים... ו.. אא. |נושמת לרווחה| ואל תדאגי, הפורום יחיה כשיצא הדיסק החדש. ^..^
אבל..אבל..זה לא פייר. ~_~../images/Emo79.gif וזה בכלל לא מצחיק. כבר הייתי בכזה באסה, וכתבתי במסנג'ר שהם מתפרקים... ו.. אא. |נושמת לרווחה| ואל תדאגי, הפורום יחיה כשיצא הדיסק החדש. ^..^
S SainTonix New member 18/12/06 #36 שמעו ככה זה גם בגוד שארלוט עד שהם לא יוציאו חומר חדש שיתחיל להתפרסם- זה ממש קשה להחזיק פורום ואתר .. אז אתם לא הפורום היחיד..
שמעו ככה זה גם בגוד שארלוט עד שהם לא יוציאו חומר חדש שיתחיל להתפרסם- זה ממש קשה להחזיק פורום ואתר .. אז אתם לא הפורום היחיד..
W whatascene New member 18/12/06 #37 בלי השוואות לג"ש, בבקשה.. אנחנו לא היחידים אבל עדיין.. יש כאן אנשים ואפשר להיות קצת יותר פעילים