היוזמה...

מירן - אני מתכוון ללקט את

-כל- מי שרוצה להתנדב, להרים פורום ולהתחיל להריץ בקשות ואת הפרויקט הזה אשמח אם תעזור לי לשכנע את תפוז לתרום לנו פורום פרטי משלנו שנוכל ככה לדבר על המשימות ולעשות BRAINSTORMING ווירטואלי

צימט

New member
למען הקהילה - תמיד

לא רק קופי גם עיצוב ואינטרנט אם צריך - למען הקהילה תמיד, כי החולירות שיושבים בירושלים ואוכלים בורקסים לא ידאגו לאף אחד בחיים. אפרופו למען הקהילה, בקרוב אחשוף אתר וקמפיין למען פרוייקט קהילתי חשוב וכולם יוכלו לסייע

למה לכלכך? ../images/Emo13.gif

אני עובד בעייריה.ץ.... לא משנה כן אמרתי שכל מישיכול הן מבחינת קשרים, קופי , ארט , מוזיקה, קריינות, תרומות הדפסות של עלונים או פוסטרים מבתי דפוס וכל מה שבעצם אפשר בשביל להפיק פרסום טוב לגופים בהתנדבות זה מבורך פניתי לתפוז היום בבקשה לפתוח פורום לעיניין שנוכל לקבל החלטות ולעשות BRAIN STORMING ווירטואלי. מקווה שהם יאשרו בנתים פנו אלי כ4 קופירייטרים וארט אחד - אני מבקש מכולם להשאיר לי במסרים את : הטלפון האימאיל ICQ אם יש מקצוע \ איך הם יכולים לעזור. אני רוצה להגיע ל 15 איש לפני שמתחילים להריץ עיניין

אמיר אתה מחשיב אותי כקופי? :)

בכל מקרה אתה יודע מה אני מסוגל לעשות... אני מצטרף דרך אגב עמותת "אפי", שעוזרת לאנשים עם תסמונת אספרגר, צריכים עזרה בדיוק בזה, להגיע לתודעה של אנשים

e v e n

New member
אני בפנים :)

אני סך הכל בן 16 אבל אני אשמח לעזור בעיצוב,קופי וצילום :) איסיקיו:156832383

oz7

New member
חברה אני חושב...

שצריך להתחיל להזיז את העניינים לשלב הבא,אמיר מטפל בנושא הפורום, כדאי שאנחנו מי שמעוניין כמובן נתחיל לזרוק רעיונות,שמות לקבוצה,לוגו ,כל אחד מניסינו כישרונו וכו'... ברקס......קלאצ'....ראשון...גז....זזים.

oz7

New member
אגב לגבי עמותות...

מי שמכיר עמותה שצריכה פירסום אז להביא פרטים,אני במגביל אבדוק אפשרות לקבל מידע מבית הספר לעבודה סוציאלית באונ' ת"א כי חברה שלי לומדת שם לגבי עמותות שירצו לקבל את השירות הזה מאיתנו. בהצלחה לכולם.

../images/Emo45.gif כל הכבוד חברים!

אני דואג לפורום ולהכל השלב הבא כמו שהוא אמר זה להרים שם ולוגו רצוי שלא נחבר שמות משפחה כי יהיה 20293020
אז נעשה משהו כמו פ - פרסומאית ל - למען ה - הקהילה מין מילה אחת שיש לה ראשי תיבות יש למישהו רעיון? נ.ב אין לי ארטים! כמעט... ארטים שמוכנים לעזור יתקבלו בברכה וכל מי שיש לו קשרים או אני אשמח אם מישהו יתישייב על תרומות מבתי דפוס או דברים כאלו שנוכל גם להפיק עלונים או נגיד במאים מפיקים לתשדירי הסברה! זה חשוב לא פחות

oz7

New member
הוצאת לי את המילים מהפה...

איזו טלפתיה...

דור לוי

New member
../images/Emo92.gif צריך ../images/Emo53.gif

שלום לכולם, הגעתי לכאן כדי לבדוק ולהפנות מישהי לפורום הזה, ומצאתי את השרשור הזה. שמי דור, ואני בשלבי הקמה של קהילת 'רפורמה כלכלית' בתפוז שמטרתה דיון והצעת חלופות בתחומי הכלכלה. אין לי נסיון שיווקי פרסומי, וכבר נתקלתי בכך שהמסרים בנושא קשים לשיווק.
להתרשם מהטגליינס של הקהילה. למרות שאין מדובר בעמותה, אשמח לכל עזרה! ב
מראש

מה דעתכם על: ../images/Emo35.gif

פמלה - פרסומאים מתנדבים למען הקהילה פחות - פרסומאים חושבים ותורמים פאנל - פרסומאי אינטרנט נרתמים לקהילה פרלמנט - פרסומאים למען נזקים (משהו חסר עם האות ט'!!!)

היוזמה...

מישהו יכול להקפיץ לדף הראשון או מירן לעשות לזה פרומושין ? יש לנו כרגע הרבה ביקוש ואני רוצה להריץ אתזה

למעלה