היוםהגיעה אלי החוברת של ליידיבג!!

ladybug6

New member
כי סלק לא נכבש כמו דברים אחרים

והוא נשאר קשה ללעיסה. הרעיון הוא שזה דקיק ומקבל את התיבול בצורה מדהימה כשזה ככה מפוזר מעליו. זה לא משהו ששובעים ממנו, זה מעין מנה ראשונה/מתאבן/תוספת מעניינת. גם יפה להגשה
 

ladybug6

New member
פסדר,

אבל הדיבור היה על המתכון של הקרפצ'יו, שהוא עם סלק מבושל ולא נא. רק הסברתי שזה יותר טעים ככה
 

יוספה 51

New member
אני בנתיים הכנתי רק את הפריקי ויצא מעולה

מחמת חוסר הזמן, אבל שימחתי מאד מאד נערונת בת כמעט 18 שאמה לא לגמרי מכינה לה מאכלים טבעוניים והיא קיבלה חוברת אחת לעצמה בכזו שמחה שממש ליבי רחב.
 

ladybug6

New member
יאי


 

merav999

New member
חוברת מושלמת!


ריירתי על כל המתכונים והתמונות (וכך גם כל מי שעיין בחוברת)
 
למעלה