היום אוכלים על האש

פוקסי - כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo106.gif

תאווה לעיניים, ואני בטוחה שגם לחך
אפשר פרוט לגבי התבלינים? ולכמה זמן להשרות את השווארמה במרינדה? וחוץ מבצל ועגבניות - מה עוד יש שם? זה שומן שהורדת מהבשר?
 

פוקסי99

New member
והינה התוצרת

ללא מטיק האנטריקוט מכוון שאני גם עמדתי על האש והתחלתי בסטיק כאשר התחלתי לצלם לא נשאר סטקים
 

פוקסי99

New member
ןאלו הכנפיים מושרים במרינדה

שנותרה מהשווארמה תמונת הכנפיים המוכנות בצילום הקודם
 

פוקסי99

New member
צ'פס במנדולינה

הכנתי גם צ'פס וחתכתי במנדולינה ראו בתמונה כמה הם נהדרים. לאחר שחתכתי את כולם שמתי בשקית ולפריזר לאחר שחיממתי את השמן אני שם מעט מקלות כדי שהשמן לא יתקרר המקלות קפאות כאשר אני שם בשמן הץ'פס יוצא קריספי מבחוץ ורך מבפנים ממש נהדר
 

laleniya

New member
פוקסי../images/Emo47.gif המתכונים ממש נהדרים

פשוט כייף נעים ונהדר לראותם ולנסות אותם אחד אחד תהייה בריא ותמשיך לבשל לצלם ולהעביר לנו מתוצרת ידייך שבוע טוב ובשורות טובות
תפתח את התמונה ממני laleniya יהודית
 
למעלה