היום אכלנו
קציצות מטוגנות מעדשים שחורים ששרו כמעט יומיים במים, זוקיני ובצל שנטחנו במעבד מזון, קמח מאש ותבלינים מזרח תיכוניים.
הוגשו תחת מעטה של פטריות שמפניון קטנטנות והרבה בצל חרוק שנצלו במחבת.
מרק משעועית אדומה מנומרת ששרתה יומיים במים, עגבניות שרי, חבילת גבעולי סלרי+עלים, בצל גדול, שמן זית, מים פלפלת חריפה טריה, מלח סוכר, זרעי כמון , פפריקה מתוקה. מ ע ו ל ה ואדמוני
קציצות מטוגנות מעדשים שחורים ששרו כמעט יומיים במים, זוקיני ובצל שנטחנו במעבד מזון, קמח מאש ותבלינים מזרח תיכוניים.
הוגשו תחת מעטה של פטריות שמפניון קטנטנות והרבה בצל חרוק שנצלו במחבת.
מרק משעועית אדומה מנומרת ששרתה יומיים במים, עגבניות שרי, חבילת גבעולי סלרי+עלים, בצל גדול, שמן זית, מים פלפלת חריפה טריה, מלח סוכר, זרעי כמון , פפריקה מתוקה. מ ע ו ל ה ואדמוני
