היום אני בת 30

nubi

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

הרבה בריאות ואושר!

שִירָה

New member
מזל טוב אמא של אריאל ומוריה../images/Emo65.gif

יש לך בן זוג נפלא וילדים מקסימים - עשית המון בחיים!
גיל 30 הוא גיל נפלא - להתחיל ללמוד או להתעניין בתחום חדש. אם את ממש לא יודעת לאיזה כיוון לפנות - אולי תפני לאחד המכונים המקצועיים העוסקים בהכוונה מקצועית? אני זוכרת שענתש כתבה פעם על מבחן שהיא עברה במכון כזה. נראה לי שתרגישי פספוס אם לא תתחדשי ותעשי איזשהו שינוי - אז קדימה! כל החיים עוד לפנייך! בהצלחה! ויומולדת שמח!

קודם כל המון תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

תודה על הברכות, תודה על התמיכה. אתמול קראתי הכל, אבל לא הייתי מסוגלת להגיב, אז מבקש את סליחתכן. נתתן לי הרבה חומר למחשבה. עשיתי תואר ראשון בגאוגרפיה ומדעי המידע, התחלתי שנה תואר שני במדעי המידע ואז בדיוק התחתנתי ובקושי סיימתי את השנה הראשונה של התואר השני. מאז לא המשכתי בזה, אמנם זה מקצוע מאד מבוקש, אבל שעמם אותי פחד ואז עבדתי בתור סטודנטית באחת המחלקות באונ' וכשמישהי יצאה לפנסיה, הבוס שלי שאל אותו אם אני רוצה לעבוד במקומה. באותו זמן זה היה נראה הדבר הכי נכון לעשות, רק התחתנתי, צריכה עבודה מסודרת, ומאז כבר חמש שנים אני שם. לא מתפתחת לשום כיוון, אין לאן להתקדם כאן, חוץ מלעקוב אחרי מכרזים ואולי ליפול על משהו טוב. אני לא אוהבת את העבודה שלי, ממש אין לי בעיה להיות מזכירה, אבל לא איפה שאני שעובדת. הבוס מאד "אוהב" אותי וזה עוד יותר מדכא להגיע ככה לעבודה כל יום. אין מה להגיד זה מקום עבודה טוב מבחינת כל התנאים, אבל אני באמת לא נהנת פה. אין ספק שיש לי על מה לחשוב בקשר להמשך הקריירה והלימודים (אני שונאת ללמוד, עד היום אין לי שמוג איך סיימתי תואר ראשון). אז באמת תודה לכן, אין כמוכן.

shuly1

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב ... 30 זה שנה עם שינוי כבר לא 20 ועדיין לא 40 לי אישית לקח הרבה זמן לומר 30 פלוס לא יודעת למה, היה לי קשה אבל היום צועדת לכוון 33 מרגישה טוב עם זה למרות שיש ימים שאני לא שלמה עם מה שהספקתי
חשוב לראות את החצי המלא בימים כאלו

אפרת12

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo70.gif

טוב, לא נורא איחרתי, כי התאריך הלועזי הוא היום, נכון
אז קודם כל - אני רוצה לאחל לך לכבוד יום ההולדת השלושים, שתגשימי ותתגשמי ותמצאי את הסיפוק המיוחל בכל תחומי החיים. אני כבר עברתי את גיל שלושים, והוא באמת זכור לי כגיל סתמי - יום ההולדת ה-31 היה הרבה יותר כייף, כי איכשהו אז הרגשתי באמת יותר מסופקת מהרבה בחינות. זה נראה טפשי - אבל מסטטיסטיקה מאוד לא ממצה, ראיתי הרבה שזה קורה להן - ש-30 זה גיל לא משהו, וכל הטוב בא אח"כ. למה אני אומרת את זה
כי את שמת עכשיו את האצבע על נקודה שכואבת לך, וזו הרבה פעמים תחילת הדרך להסרת היבלת. וזה יכול להיות - כן, להסתפק ולהבין שבסדר העדיפויות שלך - זה באמת מה שחשוב, או למצוא את הדרך החוצה מהתפקיד המתסכל ולהתחיל להגשים את עצמך גם מהבחינה המקצועית. אז שוב המון
והמון

dorlim

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

באיחור קל אבל עדיין מותר לא?! זה כ"כ טבעי לחוש רגשות מבולבלים בימי הולדת (וביחוד בעגולים שעושים לנו איזה מין חשבון פנימי של מה השגנו עד הלום...)

למעלה