טוב גם אנחנו הולכים לנסות...כמובן שאצלם.... ואדווח...
ק ק ר נ ו ש י New member 9/12/07 #24 דורית אפשר גם ללוש את הבצק בידיים באמת שזה בצק בכלל לא קשה רק לדאוג שהמרגרינה רכה
ק ק ר נ ו ש י New member 9/12/07 #26 התנור על חום 160-170 מעלות רגיל,וברגע שהעוגיות מתחילות להזהיב להוציא מהתנור
D doried New member 9/12/07 #27 עשינו... ועשינו....תודה על ערב נפלא.... אדי כמובן שלש את הבצק...כולנו כולל האחיינית שלנו הגיעה והיה לנו כיףףףףףףף... אני אקטין א ת התמונות ואעלה.. תודה תודה על ערב מקסים מהנה וטעים...
עשינו... ועשינו....תודה על ערב נפלא.... אדי כמובן שלש את הבצק...כולנו כולל האחיינית שלנו הגיעה והיה לנו כיףףףףףףף... אני אקטין א ת התמונות ואעלה.. תודה תודה על ערב מקסים מהנה וטעים...
ק ק ר נ ו ש י New member 9/12/07 #28 יווו דוריתוש איך אני שמחה יאלה פתחי לנו שרשור וויץ של תמונות שרשור שיהיה רק שלך