היום אני מקבלת את הגלקסי שלי...

פסטלית

New member
היום אני מקבלת את הגלקסי שלי...

איזה כייף לי!!! עכשיו צריכה את עזרתכם... מה האפליקציות שכדאי שיהיו (בהתחלה רצוי חינמיות עד שאבין את כל העסק...) כאלה מגניבות או שמפשטות את ההתנהלות? האם יש איזהשהוא מורה נבוכים למשתמש (הפשוט) המתחיל? בכלל, כל עצה תתקבל בברכה תודה!!!!

פגית

New member
אכן כיף לך../images/Emo9.gif

לאחר שימוש של שבוע וקצת, הננה מה שאני אספתי בדרך הקצרצרה שלי עם הגאלקסי:ת *3Gwatchdog זו אפליקציה שמנתחת את השימוש שלנו ברשת הסלולרית, את יכול לכון אותה לכבות את הגלישה הסלולרית בכך וכך אחוזי שימוש מהחבילה שלך וכו, שלא כתבת האם יש לך אחת, אני פשוט מניחה שלמשתמש חדש יש, אם אין לך ראי אפליקציה זו כבטלה.. * where is my droid? אפליקציה אשר מוציאה את הטלפון מהפרופיל שלו ומצלצלת בקבלת אסמס עם מילת הקוד שאת קובעת וכך ניתן לאתר את המכשיר מאחורי הספה, ברכב וכו, ניתן לכוון את משך הצילצול, את זה שאחרי שמוצאים את המכשיר הפרופיל שהנה חוזר לפעול וכו. * כפתור נעילת המסך מהמסך ולא מכפתור הכיבוי * לי היה מאוד חסר היבהוב של פעולות חדשות מהסימבאן, אז יש אפליקציה שתכף אבדוק את שמה שמהבהבת את סימן הפעולה על המסך, מאוד נוח *ahashsh מאפשרת לקבוע מסגרת זמן בו הטלפון נתון לפרופיל שקט ומוציאה אותו ממנו בעצמה, כך לא שוכחים אותו על שקט *סקייפ/כל אפליקצית דיבור והודעות שמשתמשת בוויפי, מה שאני אוהבת בסקייפ בניגוד לאווטסאפ המומלצת, זה את האפשרות של יציאה מהחשבון ושלא צריך לעשות הסרה של התוכנה כשרוצים להתנתק לרגע *שעון אנלוגי/דיגיטלי ותאריך בולטים יותר מהקיים זהו, כמובן שישנם משחקים בלי סוף וטפטים ושלל אפליקציות לרשתות חברתיות. כל הנכתב להעיל הוא חינמי. תהני

פגית

New member
תיקונים ושם

הינה*, יכולה* היה* ובטח יש עוד טעויות כאלה, אני פשוט עונה מהטלפון כי המחשב בתיקון ולוקח זמן להתרגל למקלדת.. השם של האפליקציה המהבהבת נקרא noled ואני ממליצה בחום, אצלי מסודר כך שיהבהב רק בשקט ורק בהודעה ושיחה, אבל יש המון אפשרויות.

../images/Emo51.gif רבה לך מאוד ../images/Emo140.gif

שומרת את זה במועדפים ויותר מאוחר אנסה לבדוק את מה שהבאת

meorero01

New member
שעון ותאריך בולטים יותר מהקיים - מה השם?

שלום. קיבלתי את ה - גלקסי S לפני כמה ימים. כתבת על שעון אנלוגי/דיגיטלי ותאריך בולטים יותר מהקיים. איך קוראים לאפליקציה?

פגית

New member
אמממ

הסרתי אותה, כך שאני לא זוכרת, היא כחולה כזו, יש אין ספור במרקט..

Shpritz

New member
תעשי חיים

whatsapp - תוכנת מסרים מיידים בחינם למי שמחובר לרשת (בין אם WIFI או 3G). facebook - סתם יותר נוח שיש לך את זה על המסך. waze - תוכנת ניווט שעובדת בחינם אבל דורשת חיבור לרשת כדי לנווט (אפשר להתחבר לפני, לנווט, ולהפסיק את החיבור לרשת. זה יעבוד). winamp - נחמד. barcode scanner - תוכנה לסריקת ברקודים של תוכנות (כמו בסופר), אותם ברקודים נמצאים באתרי האינטרנט, ברגע שאת סורקת אותם על המחשב - הם מפנים אותך להורדה ישירה במכשיר (כמובן דורש חיבור לרשת). adobe reader - קורא קבצי pdf. dropbox - שירות ענן לאחסון קבצים. google goggles - אפליקציה נחמדה נוסח barcode scanner שסורקת מוצרים ולא ברקודים. outofmilk - עריכת רשימת קניות לסופר. wefi connect - תוכנה שמוצאת לך באופן אוטו' רשתות אלחוטיות זמינות ומתחברת אליהן.

פגית

New member
winamp

הוא אכן חשוב, כי לפחות באורנג' אין אפשרות וודג'ס כזו ולי זה ממש נוח...

tamarhp

New member
אפליקציה לקניות

ממליצה על OUR GROCERIES - הOUT OF MILK היה טוב בשביל לעשות רשימה לעצמי או לשלוח אותה במייל אבל זה לא עזר לי כשרציתי לעשות רשימה משותפת עם בעלי ולהסתנכרן איתה. באפליקציה של OUR וכו' - אפשר לעשות רשימה משותפת לשנינו (כלומר על אותו "חשבון"), ולעדכן אותה דרך האפליקציה ודרך האינטרנט. מקודם בעלי עשה קניות ותוך כדי זה הוספתי לו דברים לרשימה...

tamarhp

New member
עוד -

voice recorder - מאפשר להקליט שיחות ועוד דברים. זה שימושי למשל כשמדברים עם נציג שירות ורוצים להקליט אותו כדי שלא יכחיש אח"כ מה שאמר... יש לזה גם ווידג'ט להפעלה מהירה. DOWNLOAD ALL FILES - מסייע בהורדת קבצים מהרשת (למשל מהג'ימייל). NUMBER SAVER - כלי עזר יעיל לשמירת מספר תוך כדי שיחת טלפון. מופעל אוטומטית בכל שיחה. FLASHLIGHT - נכון לפעמים אתם מנסים להאיר את הדרך עם הפלאפון? האפליקציה הזו עושה שכל המסך יאיר בעוצמה (כמה עוצמה שיש...), ובפלאפונים שתומכים בזה - גם מדליקה את הLED (בגלאקסי כנראה שאין
) PROFILES - מאפשרת ליצור פרופילים (כללי, שקט, חזק, וכו') - שולט גם על עוצמת הצלצולים וגם על דברים כומ חיבור לWIFI וכו' RINGROID - מאפשר לחתוך שירים לרינגטונים, ככה אפשר לחתוך רק את הפזמון למשל

איזו תוכנה מעולה הOUR GROCERIES !!

עכשיו התקנתי אותה על האנדרואיד והאייפון, וזה פשוט מגניב לראות איך אני משנה באחד ובשני זה מעודכן
אישתי אוהבת את הפתקים, ואני שונא את הפתקים ומשתגע, אוהב לרשום רק במחשב או בסלולרי, עכשיו לא יהיה לה תירוץ לפתקים (והיא עוד שומרת על הסביבה
)

YosMan1

New member
אתה עוד תצטער על זה

לא קשור לפורום הזה אבל יש לי הרגשה שאתה עוד תצטער שהתקנת לשניכם את התוכנה הזו. היא כותבת לך דברים לעשות וזה מיד מופיע אצלך על הטלפון ברשימה מסודרת, כאילו דה?

voguemaster

New member
אגב, OUT OF MILK בדרך לשם

המפתח טוען שכל היכולות האלה יגיעו בגרסא הבאה..

עדיף את זה מאשר אחרי כמה שעות

היא באה אלי בתלונה שאני לא בצעתי מה שהיא בקשה (רק שהיא שכחה לבקש ממני
) עכשיו היא לא תוכל לתרץ שהיא ביקשה כי לא רשום

simabutbul8

New member
היי רציתי לדעת איך אני משתפת את הרשימה?

משום מה חיפשתי את האופציה הזאת ולא מצאתי..=/

AYELET1

New member
לי היא תעזור להתנהל בין המכשירים השונים../images/Emo8.gif

התקנתי אותה

YosMan1

New member
התוכנות העיקריות המעודפות שלי

Whatsapp - התוכנה הפנטסטית להודעות מיידיות חינם 3G whatchdog - למעקב אחרי השימוש בגלישה androidVNC - לחיבור מרחוק למחשב Astro - מנהל קבצים Barcode Scanner - חביב אבל לא יוצא לי להשתמש בו יותר מדי Battery Indicator - מראה אחוזים שנשארו בבטריה Dialer one - חייגן עם המוון אפשרויות שכולל אותיות בעברית eWallet - תוכנת סיסמאות Free Sip - תוכנה לחיוג ושליחת SMS עם חברת Free.net 15 אג לדקה ול SMS Fring - תכנת מסרים מסנגר גוגול טולק ושיחות אינטרנט Instant heart rate - בודק דופק K-9 MAIL - תוכנת מייל שנחשבת לטובה מאד אבל אני לא מתלהב Google Maps My backup Pro Quck office Rock Player נגן סרטים שיודע גם לנגן DIVX וגם להציג כתוביות בעברית Shopping list pro - רשימה לסופר WAZE - תוכנת ניווט הכרחית YNET - תוכנה נוחה לאתר משחקים: Angry birds Bubble Buster Fruit Ninga

Or Amit

New member
שאלה על הGo SMS

נניח אני שולח SMS לקבוצה, ואח"כ אני רוצה לשלוח SMS רק לחלק מחברי הקבוצה - יש לי איזשהי דרך לשנות את זה? במערכת ההודעות הרגילה שלי יש לי אפשרות ללחוץ על Edit Recipients ולשנות את הנמענים, לא מצאתי את האפשרות המקבילה בGo SMS. אתה מכיר אולי משהו כזה?

למעלה