אכן כיף לך../images/Emo9.gif
לאחר שימוש של שבוע וקצת, הננה מה שאני אספתי בדרך הקצרצרה שלי עם הגאלקסי:ת *3Gwatchdog זו אפליקציה שמנתחת את השימוש שלנו ברשת הסלולרית, את יכול לכון אותה לכבות את הגלישה הסלולרית בכך וכך אחוזי שימוש מהחבילה שלך וכו, שלא כתבת האם יש לך אחת, אני פשוט מניחה שלמשתמש חדש יש, אם אין לך ראי אפליקציה זו כבטלה.. * where is my droid? אפליקציה אשר מוציאה את הטלפון מהפרופיל שלו ומצלצלת בקבלת אסמס עם מילת הקוד שאת קובעת וכך ניתן לאתר את המכשיר מאחורי הספה, ברכב וכו, ניתן לכוון את משך הצילצול, את זה שאחרי שמוצאים את המכשיר הפרופיל שהנה חוזר לפעול וכו. * כפתור נעילת המסך מהמסך ולא מכפתור הכיבוי * לי היה מאוד חסר היבהוב של פעולות חדשות מהסימבאן, אז יש אפליקציה שתכף אבדוק את שמה שמהבהבת את סימן הפעולה על המסך, מאוד נוח *ahashsh מאפשרת לקבוע מסגרת זמן בו הטלפון נתון לפרופיל שקט ומוציאה אותו ממנו בעצמה, כך לא שוכחים אותו על שקט *סקייפ/כל אפליקצית דיבור והודעות שמשתמשת בוויפי, מה שאני אוהבת בסקייפ בניגוד לאווטסאפ המומלצת, זה את האפשרות של יציאה מהחשבון ושלא צריך לעשות הסרה של התוכנה כשרוצים להתנתק לרגע *שעון אנלוגי/דיגיטלי ותאריך בולטים יותר מהקיים זהו, כמובן שישנם משחקים בלי סוף וטפטים ושלל אפליקציות לרשתות חברתיות. כל הנכתב להעיל הוא חינמי. תהני