היום אני מקבלת את הגלקסי שלי...

nwperson

New member
../images/Emo45.gif תוכנה מעולה!

(אם רק הייתי יודעת למה פתאום חבר שלי כבר לא מקבל את כל ה- SMS ים מהפלאפון החדש שלי..)

YosMan1

New member
בבקשה

שים לב זו תוכנה שעולה כסף. יש לה חלק שיושב על המחשב בו יותר קל להכניס את כל המידע. החלק שבטלפון מסתנכן למחשב. בורסיה של סמביאן ניתן גם לעדכן נתונים בטלפון. באנדרויד כרגע ניתן רק לעשות VIEW לנתונים. הם הבטיחו שבקרוב אפשר יהיה גם לעדכן נתונים באנדרויד.

רענן 25

New member
עוד כמה

- gosms לתוכנת סמס משופרת - calengoo לשיפור תכנת היומן - call confirm - כדי להבטיח שלא תתקשרי בטעות לאנשים. בעיקר אם חדשה במכשיר. - extended controls מקל על השליטה הבסיסית בהגדרות המכשיר - widget locker מאפשר לבצע פעולות ישירות ממסך הנעילה ללא פתיחת המכשיר - dialerOne משפר מאד את החיוג בטלפון - smart keyboard מקלדת משופרת חלק גדול מתוכנות אלה חינמיות או בעלות גרסה חינמית. כל תוכנה בתשלום שמורידים מהמרקט ניתנת להחזר כספי מלא תוך 15 דקות מהרכישה

YosMan1

New member
הם הפחיתו את זמן ההחזרה מ 24 שעות ל 15 דקות

יש להם חוצפה בלי להודיע כלום

em28

Well-known member
../images/Emo45.gif call confirm - פשוט וגאוני

איך לא עלה בדעתי לחפש אפליקציה כזו ?
מנעלים, חובה לנעוץ את השרשור הזה.

רענן 25

New member
במיוחד למי שמחזיק טלפון בכיס

מונע את כל המקרים המביכים של חיוג ברקע סתם בגלל לחיצה מקרית על הטלפון

white star

New member
../images/Emo54.gif בנוגע לsmart keyboard

המכשיר מזהיר שהאפליקציה אוספת מידע על כל הקלדה שלך. אישית זה נשמע לי יותר בעל פוטנציאל להזיק מאשר עוזר

רענן 25

New member
זו תגובה אוטומטית של אנדרואיד

התוכנה כנראה בטוחה לחלוטין. כך קראתי.

white star

New member
../images/Emo54.gif האמת?

אתה יודע מה שם המקלדת המקורית שבאה עם הרום של סלקום? אני לא אוהב את שתי המקלדות שבאות עם PILOTX

voguemaster

New member
מקלדת סמסונג

היא זו שבאה עם הרום של המפעילות. אתה יכול להחזיר אותה אם תיכנס ל-SGS TOOLS ברום שלו ותבחר APPLY SCRIPT ואז שם יש אחד שמתקין אותה בחזרה. הסיבה שהם הורידו אותה היא שהיא תמיד רצה ותמיד בזיכרון, וגם ככה יש לא מעט שמעדיפים את המקלדת הרגילה של ANDROID (ונדמה לי שהוא שם מקלדת של GINGERBREAD)

tamarhp

New member
מה יש במקדלת של אנדרואיד?

אני משתמשת בזו של סמסונג ולא ניסיתי משהו אחר... יש בה משהו מיוחד?

voguemaster

New member
לדעתי ממש לא

המקלדת של סמסונג יותר אינטואיטיבית בעיניי, אבל זו רק דעתי כמובן...

יש בה דבר אחד מעצבן מאוד

והוא כפתור ההגדרות ליד מקש הנקודה. קרה לי לא פעם שלחתי על כפתור ההגדרות במקום וזה מעצבן מאוד. עברתי ל-anysoftkey ומעבר לעובדה שאין בה את כפתור ההגדרות המדובר, יש בה עוד כפתורים זמינים כמו ' . , ? ו-
ואפשר לבחור איך עוברים למקלדת מספרית והחלפת שפה. ממליץ בחום.

YosMan1

New member
בקשר ל calengoo

היא עולה 24 שח עכשיו הבנתי שקודם הייתה חינם מצאתי ורסיה קודמת באינטרנט 1.033 אבל העברית מתהפכת בה בחלק מתצוגות. באנגנדה משום מה זה בסדר. איך העברית אצלך? אני עם 2.2 בלי רום עברי ופעם ראשונה שנתקלתי בתוכנה שלא מסתדרת עם העברית.

רענן 25

New member
calengoo עברית

אצלי העברית בסדר גמור. יש לי את הגרסה המלאה. לא זוכרת אם וכמה עלה לי. מנחשת ש 24 שח לא היו מפחידים אותי. מעניין לבדוק. הורדתי לפני כשלושה שבועות. הסיבה: כדי לסנכרן עם גוגל בממשק מתקבל על הדעת. היא לא הרבה יותר מזה, אבל עושה את העבודה.

em28

Well-known member
האפליקציות שלי:

בנוסף לתוכנות שכבר דובר בהם נכבדות בהודעות שלפני (Astro, WatchDog, App2SD וכו') או שלכולם יש (דפדפנים, WhatsApp, Waze, Dialer One, Angry Birds ועוד) אני משתמש בתוכנות הבאות: - Avg AntiVirus - בנוסף לאנטיוירוס שזה שימושו העיקרי, גיליתי בו אופציה נחמדה: רישום שם ומספר טלפון על מסך השעון למקרה של אובדן. - AutomateIt - קביעת כללים להפעלה אוטומטית (אם אתה בבית תדליק WIFI, אם אתה באוטו תדליק GPS וכו'). - Car mode/Car Dock - שתי אפליקציות שהן אחת - הפעלת מצב נסיעה (BT דלוק, WIFI סגור, ווליום ובהירות במקסימום, אייקונים גדולים ועוד). - Screen Off & lock - תחליף נחמד לכפתור ההדלקה - עובד גם מכפתור החומרה של החיפוש. - Gauge Battery Widget - הצגת מצב הסוללה כשעון אנלוגי + גישה מהירה ל-WIFI/BT ועוד. - Handcent SMS - תחליף למנהל ההודעות המובנה. - Jorte - תחליף ללוח השנה המובנה. - ILNewsDroid - קורא RSS לאתרים ישראלים - ניתן להתאמה אישית. - No Lock - מאפשר לקבוע אם המסך ינעל (לא !). - Screen Filter - החלפת מצב בהירות בלחיצה אחת. - VoiceSMS beta - הקראת SMS בעברית. - לבריאות - מעקב בריאות (ל.ד, משקל ועוד) עם תצוגה גרפית לרופא.

למעלה