היום בארבי - פאנקי מאנקס

גיל מ

New member
היום בארבי - פאנקי מאנקס

אני לא אהיה שם כי חברי לא באים איתי ואין לי אם מי ללכת אז מי שהולך שיהנה!!!

chucky1

New member
היה נחמד אבל...

הסולן היה מעפן... הוא שר כמו ילד בן 4... הלחן שלהם היה מצויין...

Ignition

New member
היה מטורף

הסולן שר דווקא די דומה .. לא הבנתי מה הקשר בן 4.. איזה בסיסט תותח.. פיייייי... סה"כ היה מעולה fortune faded ו apache rose peacock לדעתי היו הביצועים הכי טובים.

chucky1

New member
כאילו קול של ילד קטן.. ( קול גבוה )

והיתכוונתי ביצועים לא לחן.. ( סליחה )

daven

New member
לא מבין את הביקורת שלך...

הסולן שר מעולה, דיקציה 10 ו ללא מבטא (גם באמת דומה לקול של אנטוני אבל לא שזה משנה בכלל..) ילד בן 4??? לא מבין אפילו מה זה אומר.

daven

New member
אהה ועוד משהו לגבי ה"ביקורת"

ה"לחן" כפי שציינת הוא של הפפרס ... אתה מתכוון אולי לביצועים של הנגנים

ToMeRRRRR

New member
הופעה אדירה ,

הסולן תותח , אבל יותר ממנו הנגנים , בסיסט מטורף, גיטריסט סוף (טוב זה ידוע מ'היהודים' שהוא כלי-על , איזה אחלה ג'וב יש לו...) מתופף גם כלי , בקיצור הופעה שניה שאני רואה והם תותחים-על לגבי מי שירד על הסולן , על טעם ועל ריח..

SirPsychoSexy1

New member
וואו היה כל כך כיף! 26.3 הם בכפ"ס!

הם עשו את אותו פלייליסט כמו פעם שעברה, הם היו פשוט כל כך טובים.... נעם הסולן היה מלך , לפי דעתי שר אחלה, אבל אם מישהו חושב שהוא שר כו בן 4, אז נו טוב.. דניאל גולן ואביב היו מעולים בטירוף, וגם הקהל היה אחלה, היה כיף לחזור לקפוץ על הבמה בSUCK MY KISS כל פעם שאנחנו עושים את זה אני נזכר בטקס פרסים של הMTV 92, שקפצו איזה 20 אנשים על הבמה כשהפפרז ניגנו את GIVE IT AWAY..... אגב, למי שרוצה, הם מופיעים ב26.3 שוב, הפעם בבארבי כפר סבא, תבואו..

daven

New member
מי זה הבחור שעלה באמצע וחיבק את

נועם?? אפילו לא באמצע suck my kiss .. פשוט באמצע ההופעה סתם עלה, זה לא מישהו מפה נכון?

פאנקי מאנקס.אוהבת../images/Emo9.gif

הייתי בהופעה שלהם. היה מגניב. אבל לא היה otherside
טוב, לפחות היה pea

daven

New member
גם ככה יש יותר מדי קליפורניקשיין ב

הופעה שלהם לא שיש לי משו נגד אבל.. יש עוד דיסקים, הם עושים רק קטע אחד מפריקי סטיילי ורק אחד מ mothers milk , כל השאר זה מ BSSM וחדשים יותר. ו otherside ממש קשה בלי 4000 קולות רקע (תחשבי על זה..)

SirPsychoSexy1

New member
לאו דווקא...

אני חושב שדווקא מקליפורניקיישן הם לקחו את השניים הכי פאנקיים (AROUND THE WORLD, PURPLE STAIN) חבל רק שהורידו משם את PARALLEL UNIVERSE... והסטליסט שלהם מעולה לפי דעתי... ניסיתי לשכנע אותם לעשות את SIR PSYCHO אבל גולו הבסיסט טוען שזה ארוך מדי.. מי בא לשכנע אותם שזה לא? ואגב לגבי OTHERSIDE, יש לך את דניאל שעושה קולות רקע, זה מספיק לא צריך 4000 קולות רקע..

daven

New member
sir psycho באמת שיר פצצה להופעה

אבל ל otherside תקשיב שוב , יש שם לפחות 3 קולות רקע משמעותיים ולא מספיק אחד (תקשיב לפזמון האחרון) מתי הם עשו parallel uni??? שיר ענק אבל לא שמעתי אותם מבצעים אותו..

lollapalooza

New member
בקשר ל- otherside

הפפרז בעצמם עושים אותו בהופעות עם קול רקע אחד בלבד. (של ג'ון כמובן) אז נראה לי שמה שטוב ללהקה המקורית, יכול להיות טוב גם לפאנקי מאנקס. זה לא חייב להישמע בדיוק כמו בדיסק.

(שונאת כותרות)

דווקא כשהייתי היה את parallel universe יווו, כשיצא קליפורניקיישן הייתי מכורה לשיר הזה

daven

New member
ואיך ביצעו אותו? הרי זה שיר

קצת קשה הייתי אומר (לבס לפחות)

למעלה