היום בארבי - פאנקי מאנקס

אני אהבתי איך שהוא נשמע../images/Emo13.gif

מצד שני אני לא כזאת מומחית במוזיקה, יכול להיות שמישהו שמבין יותר ממני יגיד שהיה חרא. אני מאושרת עם הבורות שלי

rageme

New member
נשמע פגז!

ובכלל כל ההופעה שלהם יוצאת דופן, להקה תותחית עם נגנים תותחים וסולן שחסרות מילים לתאר את הכישרון שלו , לשיר טוב כל כך ולהשתולל ככה במקביל זה על גבול הבלתי אפשרי, כנ"ל גם הגיטריסט המעולה! שר כמו ילד בן 4 אלע'ק...תראה לי עוד מישו שמסוגל לתת ת'הופעה הזאת!

SirPsychoSexy1

New member
DAVEN...

אם אני זוכר נכון, אז גולן הבסיסט ניגן את PARALELL UNIVERSE עם מפרט, אבל אני לא בטוח.. בכל מקרה השיר נשמע מעולה... הם גם הבטיחו שבהופעה הבאה הם יוסיפו כמה שירים חדשים, יהיה מגניב אני בטוח!

Ignition

New member
כן paralell זה עם מפרט.

NAKED IN THE RAIN יכול להיות תותח בהופעות.. או TASTE THE PAIN

rageme

New member
טוב ברור שעם מפרט

גם פלי מנגן את זה עם מפרט... אבל השיר הכי קשה ללא ספק מבחינת בס זה right on time! את זה אני לא מאמין שיש בסיסט בארץ שמסוגל לנגן.

Ignition

New member
דווקא לא..

הקטעים של פלי לא הכי קשים , יש כמה מאתגרים הקשים באמת אלה הסולואים וpunk rock classic

daven

New member
שמעתם את הקטע בס ב right on time?

הוא בעצם בלתי אפשרי לבן אנוש..תקשיבו שוב (לפזמון כמובן)

SirPsychoSexy1

New member
הוא באמת נשמע משהו קשה בטירוף

אבל הם עושים אותו בהופעות... ואני חייב לציין שאפילו מעולה! FLEA הזה מאסטר אין מה לדבר :)

daven

New member
הוא מנגן שם שש עשריות בפזמון

בצורה שאני עדיין לא מבין, בטוח שבלי מפרט כנראה עם 5 האצבעות כולן... משימה בלתי אפשרית..

אבל אבל...

אוף
האמת שאחרי ההופעה גיליתי שיש דיסק של רד הוט באוטו ושמעתי את otherside, אז היה בסדר

Johnnit

New member
אני הייתי בהופעה שלהם

לפני כמה חודשים וחשבתי שהם ממש מעולים והיה ממש כיף וגם דניאל ממש מעולה וחתיך!!! הסולן גם חמוד ויש לו קול דומה לשל אנט' רק חבל שהוא לא מחקה אותו בהיתנהגות גם.

למעלה