היום בבוקר זה מה שקרה .

dudumagic

New member
היום בבוקר זה מה שקרה .

התובע מהמשטרה ראה 4 עבירות על "נסיעה ללא תוקף רשיון מעל לשנתיים " וביקש עבודות שירות . מה דעתכם הסיכוי שהוא ייענה ע"י השופטת ? ויצוין ש : אני חד הורי משמורן יחיד לילד בן 3 וחצי בעל CP חובות בהוצל"פ מקבל השלמת הכנסה בנוסף לעבודתי . הסיבה לאי חידוש - קנסות ומצב כלכלי . תודה נ.ב איני יכול להרשות לעצמי עו"ד .

raanansh

New member
אם תמכור את האוטו..

תוכל לממן לך עורך דין תוכל לוותר על השלמת הכנסה. הרבה הוצאות יחסכו לך על לק ביטוח וטיפולים. והכי חשוב, נהג מסוכן כמוך לא יהיה על הכביש.

dudumagic

New member
לאחד כמוך לא צריך לחסוך במילים ימסריח .

במקרה שלך השכל שלך דופק מסמרים בכיוון ההפוך . הרכב לא שלי , נסעתי בו לנסיעות קצרות של עבודות בשביל לעשות קצת כסף . השלמת הכנסה זה למען הוצאות הבית . לא מכניס לכיס כלום. ואם תכנס לחשבון אתה לא תראה יתרה זה בטוח. כמדומני אתה רווק בלי ילדים וחיי על הפראנג'י כי רק אחד במצב הזה יכול לדבר מסריח כמוך . ואני אם ידוע לך חד הורי שמגדל ילד עם שיתוק מוחין ומתמודד עם מכלול עמוק של בעיות בחיים . ( ללא עזרה כספית מאף אחד מהמשפחה ) הלוואי והייתי חי כמו שאתה בטח חושב לעצמך . ולא מאחל לך את המצב שבו אני נמצא . נהג מסוכן ? לא נהגתי בשכרות , מהירות מופרזת , חגורה , תאונה , הרשיון לא בתוקף - אין כסף לקנסות . סך הכל רוצה לפתוח דף חדש בחיים , בשביל זה לקחתי הלוואה בשוק האפור ושילמתי את כל הקנסות . מה עוד אני יכול לעשות ?

raanansh

New member
קבל את התנצלותי

לא הייתי מודע למצב הכלכלי שבו אתה נמצא כאשר כתבתי את ההודעה. אבל זה גם לא נושא הפורום ואולי בקשר לזה כדאי לך לפנות לפורומים אחרים לייעוץ. אני אהיה רונקרטי ואתייחס לנושא של התעבורה שעלה. אתה מציג את זה שבשנתיים אתה נוסע בלי רשיון. מדובר על עבירה על החוק. אז גם אם אתה הנהג הכי טוב בעולם וגם אם לא היו לך תאונות. אתה מבצע ביודעין עבירה וזה מה שעושה אותך מסוכן.

dudumagic

New member
נכון

קיבלתי את התנצלותך. עברתי על החוק ונסעתי עם רשיון לא בתוקף . ואם היה לי את הכסף הייתי משלם מזמן . ממש קשה להבין עד כמה כסף מבדיל בין החלשיםלחזקים גם במקרים האלה . ואז אני נחשב "עבריין" שבסך הכל מנסה לגדל את הילד שלו בטוב . עד כמה שזה נשמע אבסורד.

raanansh

New member
קל להשתמש בטיעון הזה של מצוקה כלכלית

אבל אם נקבל את זה במקרה שלך, מן הראוי שכל פורץ שיש לו 6 ילדים בבית, כל שודד בנק או גנב מכוניות שעוסקים בפשע כדרך לפרנסה צריכים למעשה לקבל עיטור אזרח של כבוד ? אתה מודה שנסעת ללא רישיון בניגוד לחוק, אני מאמין לך שאתה בנאדם מוסרי והכוונה לא היתה להפר את החוק אלא למען משהו אחר. עם זאת, אני עדיין מאמין שישנן דרכים לגיטימיות וחוקיות להשגת אותן מטרות.

dudumagic

New member
לפי דעתך

מה העונש שתגזור עליי השופטת ביום ראשון ? חוץ מעבירות אלה אין לי שום עבירה אחרת , והילד זה הטיעון (לצערי) הכי חזק במניעת עונש כבד . אין לילד הזה אף אחד מלבדי , זאת אומרת או אני או אימוץ . אתה מבין כמה זה חשוב לי .

dudumagic

New member
אני לא רוצה להצטייר

כמסכן . אוףף זה מרגיז . אני רוצה לחיות בכבוד לפתוח דף חדש . אין אפשרות לעשות זאת ? אין אפשרות להחזיר את הגלגל אחורה ולשלם את הקנסות ושיחדשו לי את הרשיון . כי עכשיו גם שילמתי את הקנסות ( בכל מקרה הייתי צריך) וגם לקחו לי את הרשיון ועומד לפניי גזר דין. במקום שאני יחשוב קדימה אני רק חושב על זה כל הזמן . זה מציק לי .

מצער לשמוע -לגיסי היה מקרה דומה

וקיבל שלילה שנתיים בפועל קנס ותנאי 3 שנים השופטים היום במקרים כאלה לא רואים ממטר.ולא רחמנים בכלל . אני מקווה בשבילך שהתחשבו בך עקב הנסיבות שציינת.תלך על הכי גרוע. ומה שיצא פחות מזה תתנחם אחי .תחזיק מעמד ואל תשבר. היום יש עברייניי תנועה חבל על הזמן.וכל הפרסומים בתקשורת . אז השופטים רוצים לכסות את התחת שלהם. שיהיה לך בהצלחה.

למעלה