היום בגלבוע

איתי נ

New member
תודה גם ליוזמת ../images/Emo24.gif

תודה להדס שיזמה (וגם העמיסה עלי הרבה בראוניז בשביל שלא אברח יותר מידי בעליות).

viczan1

New member
המראנו ונחתנו בשלום עם yahadas tour

המראנו
היום בטיסה מלאה, מרשפים לגלבוע בחברת yahadastour ,בפיקודו של הטייס והנווט אריאל timon
. הטיסה לגלבוע התנהלה במזג אוויר מעולה,מעט קריר בפיסגה וראות מקסימלית. בקשר לגובה בה היגענו ,דרור כהנוביץ' ימסור עוד מעט את הנתונים בעזרת תרשים וגראף.(נכון דרור?). תמונות ושאר ירקות יפורסמו על ידי החברה שהנציחו את האירוע. תודה להדס על התה הצמחים שחימם אותנו בקור המקפיא שבפסגת הגלבוע. טל ודן,להבא לא לשכוח בבקשה מעילים .
כל הכבוד לטלטלכ על המעשה האבירי.(המבין יבין למה אני מתכוון). ורק גלבוע לא הגיע לגלבוע?

tal bs

New member
../images/Emo186.gif בגלבוע

היום הכול הלך לנו הפוך, הגענו לחיפה אתמול בלילה ואז גיליתי ששכחתי את הכפפות, יצאנו לגלבוע ונתקענו בפקק מטורף בירידות מהכרמל לנשר אחרי שעה של נסיעה והתקדמות של אולי 10 קילומטר, רצינו לוותר על הטיול ולסוע ישר לתל אביב, אבל אז איתי נחשון הציע לנו נקודת מפגש אלטרנטיבית, ויקטור נתן לי את הכפפות שלו והגדיל לעשות טל, שזוכה ללא ספק בתואר אביר הפורום. בהתחלה , על פסגת הגלבוע הוא נתן לי חולצה טרמית שהייתה אצלו בתיק. אח"כ בירידה מהגלבוע בעודו רוכב אחרי ורואה כמה קר לי הוא נתן לי גם את המעיל שלו. הבחור מ-ד-ה-י-ם!!!! תודה, תודה, תודה
אח"כ הוספנו הדלקת נרות הזויה משהו במפגש מזרע, ארוחה מצוינת וחגיגת יומולדת קצרה להרשטיק
. תודה לטימון שהוביל אותנו במעלה ובמורד הגלבוע להדס על הארגון הבראוניס, החנוכיה והנרות עשיתם לי את הסופ"ש טל מצ"ב לינק לתמונות

ממה אני צוחק? ../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

רמז - בחתימה בכרטיס האישי של הדס ירון. טל ודן - תודה על התמונות המעולות!

dan st

New member
למה צוחק אדון כהנוביץ ?

רמז לפתרון החידה נמצא בתמונות מספר : 4241-4245

רֶשֶף

New member
'גברת וולף' חוגגת בסטופי על הפסגה

"אה, למה היא בלי קסדה? המורה! המורה! יש כאן רוכבת בלי קסדה..."

Blabla99

New member
אתמול בגלבוע../images/Emo70.gif

סוף סוף התאוששתי תודה הדס על הארגון עד לפרט האחרון שכלל בין השאר בדיחות ,ראו מה קרה לדרור ,בראוניז הדלקת נרות ועוד.. תודה לטימון על מזג האוויר המסלול הנהדר (ועל חצי כינרת שבזבזנו לו) תודה לחבורה הייתם נהדרים. מאריוס

timon1

New member
כמה מילים ממני

אני מוכרח לציין שלמרות שברגע הראשון שהדס אמרה לי שמדובר ב10-15 איש וכבר דמיינתי לעצמי רכיבה לילית, היה מוצלח ביותר, הן מבחינת הרכיבה והן מבחינת החברה הנעימה, שמחתי להכיר פרצופים חדשים שעד היום הסתתרו מאחורי "ניקים" בפורום וזה עוד לפני בתה והבראוניס של הדס [את צריכה להתמסחר בקטע הזה], סחתיין עליכום תקע.

למעלה