היום בחינה לחומה לאמיר וינשטיין

Raz Madmom

New member
פישר נראה לי יש לך טעות ...........

אני עשיתי 10 קרבות במבחן שלי לחומה

וואללה..??../images/Emo46.gif

לא רוצה 10 רוצה 8

Raz Madmom

New member
יכול להיות .........

ש"המבוגרים" עושים 8 קרבות והנוער עושה 10 קרבות

אני אשאל את רענן...../images/Emo66.gif

סוף סוף קיבלתי היום רישמית את הדפים מרענן... ואני יכול להתחיל לעבוד... יניב

Ori DavidSon

New member
שאלה

אם אין לך כח להמשיך במבחן למשל בקרב השביעי אבל עמדת יפה בכל 6 הקרבות שלפני יש לכם חומה?

אין דבר כזה.......

עומדים עד הסוף.....! אני לא מכיר משהו שעצר באמצע... זאת גם לא אופציה... יניב

../images/Emo24.gifתודה איש.............

רק אם אתה מגיע למבחן שלי של הקרבות, תזהר להרביץ חזק
יניב

רז קורן

New member
עד כמה שאני יודע

בגלל שהמבחנים האלו מאוד דומים למבחני דרגה ב"הישרדות", הם יותר בוחנים "לב" מאשר כוח או כושר. כל העניין הוא להתיש את הלוחם ולראות אייך הוא עומד בקרבות כשכבר אין לו בכלל כוח, להפסיד זאת בכלל לא אופציה. בכוונה מנסים להביא את הלוחם לאובדן כוח, אם יש לו עדיין כוח להמשיך ייתנו לו עוד קרבות.

מדוייק.........

מה שבודקים זה את הספיריט של הלוחם... כאשר ידוע שיש נקודת שבירה ככה באמצע, וזה גם מעניין איך הוא יוצא ממנה... יניב

orslimy

New member
רז אחי....עבדו עליך חחח

אלון בטח אמר: הוא חזק בוא ניתן לו עוד 2....

Raz Madmom

New member
לא אחי .......................

אצלנו מאז ששינו את המתכונת של הדפים כולם עושים 10 קרבות ! אני לא הראשון ! תשאל את רענן ותראה מה הוא יגיד לך !!

Raz Madmom

New member
הדפים

בשונה ממבחנים לחגורות צהובה , כתומה , ירוקה וכו' שבהם אתה נבחן שעה - שעתיים ואז עובר לדרגה הבאה , לחגורה חומה אתה מקבל דפים עם הרבה מאוד טכניקות של בעיטות , אגרופים , קרקע , יציאה ממצבים , איפונים , קאטות ועוד הרבה דברים שלא עולים לי עכשיו . כל אימון אתה בא בפני המאמן שלך ומראה לו משהו : אם עשית את התרגיל בצורה טובה מאוד הוא מסמן וי בדפים וכך אתה עובר למשהו חדש .... אם אתה לא עושה את התרגיל בצורה הנכונה , המאמן מסביר לך את הטעות , מראה לך כיצד לעשות נכון , ורק באימון הבא אתה יכול להראות שוב את אותו תרגיל וכו' וכו' זה הדפים בקצרה מקווה שהבנת !

Raz Madmom

New member
רק לחגורה חומה!

רק לחגורה חומה לוקח כמה חודשים למצטיינים ויש כאלה שאף לוקח להם שנה ומשהו . כל שאר המבחנים לדרגות נערכים חצי שעה - שעה - שעתיים , תלוי באיזה לאיזה חגורה אתה עולה . לדוגמא מבחן לחגורה צהובה הוא משהו כמו 20 דקות ומבחן לחגורה שחורה הוא שעתיים !

Pyongwon

New member
נשמע חמוד למדי! אצלינו עושים סמינר

למודי מכל הארץ, ואז באים למבחן ומכשילים לפחות 50%. נחמד למדי! בזמנו, היו סמינרים של 4 שעות על 3 ימים, ולא ידעו מי אתה - היה לך מספר בלבד. אז היו נותנים הערות למספר. ואח"כ בסוף ה-3 ימים, היו אומרים אם אתה יכול לגשת למבחן או צריך שוב סמינר. ובמבחן היו מכשילים 75%... מעניין... אין לנו שום סימנים של "וי" או כל דבר אחר... ג'ס.

למעלה